Σήμερα,εγκαινίασα την ενότητα ''Γυμναστική στο σπίτι'' !
1ος κύκλος: Δυο 7λεπτα με 4 σετ ασκησεων,με ενδιαμεσο 30'' διαλειμμα.
2ος κύκλος : Επανάληψη του 1ου κύκλου.
Και τέλος,αποθεραπεία.
*θέλω να εντάξω και ασκήσεις για κοιλιακούς.
Printable View
Σήμερα,εγκαινίασα την ενότητα ''Γυμναστική στο σπίτι'' !
1ος κύκλος: Δυο 7λεπτα με 4 σετ ασκησεων,με ενδιαμεσο 30'' διαλειμμα.
2ος κύκλος : Επανάληψη του 1ου κύκλου.
Και τέλος,αποθεραπεία.
*θέλω να εντάξω και ασκήσεις για κοιλιακούς.
Σήμερα 20 λεπτά διάδρομο, 10 λεπτά στεπς, κοιλιακοί ραχιαίοι και ασκήσεις στα όργανα για πόδια.
Μπραβο κοριτσια!!!!!!!!!
Σήμερα...
35' χαλαρό κολύμπι στη θάλασσα (το 1ο!!!)
54' μέτριο-χαλαρό περπάτημα
20 λεπτά διάδρομο
1 ώρα ζούμπα
40 λεπτά βάρη για στήθος- πόδια.
http://talkemoji.com/wp-content/uplo...-large-038.jpg
τελικά η ζούμπα κάνει καλό!
χθές είχα κουράγιο να κάνω 8 λεπτά τρέξιμο απο εκεί που δεν μπορούσα ουτε 1 ! :o
Μπράβο ailoure!!!!
ωωωω :love::love:
μπράβο σε όλους μας :blush:
Βήματα ανά ημέρα
13/7 - 1075
14/7 - 1699
15/7 - 1829
16/7 - 580
17/7 - 3042
18/7 - 1469
19/7 - 1917
20/7 - 1813
21/7 - 3645
22/7 - 2673
23/7 - 3053
.. .. .. ..
Γεια σας,
αν και ακομα δεν εχω καταφερει την ισορροπια φαγητου και ηπιας ασκησης, περπατω οσο μπορω τις τελευταιες μερες,
Αφροδιτη
Pacer απο android
Θα γράψω και εδώ μιας που από Δευτέρα θα ξεκινήσω γυμναστήριο!
Θα πήγαινα σήμερα αλλά εδώ είναι κλειστά, δυστυχώς τα Σάββατα, αύριο έχω άλλες υποχρεώσεις οπότε καλή μας Δευτέρα!
Λόγω άλλου προβλήματος υγείας απαγορεύεται η κόπωση, οπότε θα πάω καθαρά για ενδυνάμωση μυών. Ευελπιστώ όμως και σε απώλεια πόντων! Ο γυμναστής μου είπε ότι σίγουρα θα κάνω ποδήλατο, έχω ακούσει ότι κάνει δουλειά στα πόδια. Μακάρι να έχουμε όλοι τα επιθυμητά αποτελέσματα
Γεια σου Messel, καλή αρχή σου έρχομαι στο γυμναστήριο!
Αφροδίτη
28/7/2017
--------------------
Εγώ κάνω την εξής προπόνηση: 20 λεπτά ποδήλατο, μετά βάρη χέρια, πόδια, γάμπες και στο τέλος τεντώματα. Το καλό είναι ότι θέλω και πηγαίνω κάθε μέρα! Καλή συνέχεια σε όλους!
Παιδιά έχω ερώτηση! Παίρνει κανείς σας ηλεκτρολύτες κατά τη διάρκεια της άσκησης;
Εγώ έχω έναν βηματομετρητη και υπολογίζω τις θερμίδες που έκαψα με την γυμναστική και κυρίως με το περπάτημα. Και η εφαρμογή pacer είναι καλή για να μετρήσει κάποιος έστω και χοντρικά τις θερμίδες που έκαψε μιας και δεν υπολογίζει τον διασκελισμο πόυ είναι διαφορετικός για τον καθένα από μας. Αλλά επειδή το κινητό έχει όσο να ναι ακτινοβολία για να το έχω συνέχεια στην τσέπη μου με την εφαρμογή pacer, προτιμώ τον βηματομετρητη.
Σήμερα λοιπόν έκανα 14.395 βήματα, έκαψα 518,22 θερ μιδες και συνολικά περπατησα 7 χιλιόμετρα και 629 μέτρα. Σήμερα έφαγα κάπου στις 1450- 1500 θερμίδες συνολικά.
10% είναι πάρα πολύ μεγάλη κλίση... Στα 8 χλμ είναι 800μ διαφορά στο υψόμετρο. Μήπως κάνεις λάθος;
Το χωρίς στάση είναι κάπως λογικό γιατί κι εγώ που κάνω κάποια χιλιόμετρα αν κάνω στάση μετά δυσκολεύομαι να ξαναρχίσω.
Τώρα για το φαγητό μετά ...το είπες μόνος σου. Γενικά δεν είναι σωστό να περπατάμε/αθλούμαστε για να φάμε κάτι παραπάνω ούτε πρέπει να το χρησιμοποιούμε σαν άλλοθι (την έχω κάνει την βλακεία πολλές φορές)
Με συγχωρείτε. Επειδή ψάχνω καιρό έναν καλό και σε λογική τιμή βηματομετρητη και μιας κι όπως καταλαβαίνω κάποιοι έχετε, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον προς αγορα; αν είναι σε μορφή ρολογιού και είχε και αυτή την ιδιοτητα θα ηταν ιδανικός.
Tassos67i ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!
Εγω τελευταια ξεκινησα ποδηλατο..Μιση ωρα την ημερα
τι ειναι αυτο παιδια βηματομετρητης? πρεπει να αρχισω περπατημα αλλα δε μου αρεσει καθολου εξω ειδικα τωρα τον χειμωνα...πως τα φερνετε βολτα?
Σκεφτομαι να το αντικαταστησω με ελλειπτικο στο σπιτι και ηπιες ασκησεις σε στρωματακι.
Ακομα να αρχισω, κατι ο βηχας μου, κατι γενικα το οτι νιωθω κρυωμενη, τιποτα δεν εκανα. Εσεις?
Καλησπέρα!
Έκοψα το κάπνισμα πριν 3 εβδομάδες, και για να μην πάρω κιλά, ξεκίνησα το τρέξιμο.
Οπότε τρέχω στο δρόμο κάθε μέρα, για 20 λεπτά (+10 λεπτά περπάτημα)
Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει βάρος.
:)
Εγώ κάνω 3-5 φορές την βδομάδα 50 σκουορτς 30 λεπτά στατικό ποδήλατο σε μεγάλη ταχύτητα δυσκολίας 100 κιλοιακοτς άνω και κάτω κάνω βάρη 200 επαναλήψεις διάφορα σετ και πολλές άλλες ασκήσεις μόνη σπίτι εδώ και 2 χρόνια. Ένα έχω να πω νιώθω απίστευτα δυνατή και τα ποντίκια μου έχουν γίνει αρουραίοι χαχαχα
Λόγω των σοβαρών μυοσκελετικών μου(θα κάνω εγχείρηση το επόμενο διάστημα) μόνο περπάτημα επιτρέπεται-αν και πονάω κάποιες φορές.
Τι κάνω λοιπόν...
έχω φτιάξει την διατροφή μου όσο μπορώ, ειναι ισορροπημένη και έχασα 4 κιλά σε 5 μήνες.
Υψος 1.82 και από 85 πήγα 81 κιλά... τον χειμώνα ήμουνα πιο πάνω 87-88 κιλά.
Στόχος να πάω στα 78-79 κιλά το επόμενο τριμηνο.
Όσο μπορώ περπατάω για 25'-30' και βλέπω ότι μου κάνει καλό όσο να'ναι.
Παλιά ασχολήθηκα με HUNG GAR, WING CHUN, YOGA, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ και ΒΑΡΗ στο Γυμναστήριο.
Νομίζω το WING CHUN μου άρεσε περισσότερο, η YOGA με ηρεμούσε πολύ και έβλεπα και τις ευλύγιστες δασκάλες να κάνουν ''διάφορα''. :D
Τωρα μετά το χειρουργείο, αν ολα πάνε καλά, θα κάνω κάθε μέρα 5χλμ περπάτημα για αποκατάσταση-θεωρώ θα πονάω κ θα παίρνω κ παυσιπονα,
θα γινει ΣΠΟΝΔΥΛΟΔΕΣΙΑ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ με αφαίρεση ΔΙΣΚΟΚΗΛΗΣ..
θα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε δύναμη.. power.
Είμαι εδώ για να παλέψω...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Άσκηση χωρίς διατροφή δεν γινεται... συνδιασμός χρειάζεται για να κάνεις σώμα.
ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΔΙΣΙΟ ΠΟΥ'ΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΙΣΙΟ!!! ;)
Σήμερα που ζυγίστηκα έχω χάσει ακόμα 1/2 κιλό! Από 81 στα 80.5 πολύ ωραία. Πάμε σιγά σιγά για τα 78-79 κιλά που είναι ο στόχος μου.
Και η πλάκα είναι ότι την τελευταία εβδομάδα έχω φάει 2 σοκολάτες, 5 πάστες, 1 παγωτό και 1 ρυζόγαλο ΑΛΛΑ... η διατροφή μου στα άλλα
γεύματα απίστευτα αυστηρή.
All bran με γιαούρτι... σαλάτα με άπαχο κρέας ή άπαχο ψάρι.. ελάχιστους ξηρούς καρπούς κ λίγα δαμάσκηνα ή σύκα. Και φυσικά βιολογικό
γαλατάκι άντε κ κανά κεφίρ.
Γενικά τρώω υποθερμιδικά με βάση την πρωτείνη υψηλής βιολογικής αξίας, ε του πο*στη θα το κάψω το λιπάκι σιγά σιγά.
Εννοείται το επόμενο διάστημα θα περιορίσω περισσότερο τα γλυκά, αυτή την εβδομάδα το χάλασα κάπως... γενικά τρώω γλυκά κάθε Σάββατο μεσημέρι, και προτιμώ 2 σοκολατίνες κ 1 μπάλα παγωτό.. τις άλλες μέρες πολύ αυστηρή διατροφή, όταν λέω αυστηρή εννοώ αυστηρή.Και περπάτημα οσο μπορώ, παρά τους πόνους σε μέση κ πλάτη.
Εγώ όταν δεν με πιάνει υπερφαγια που σπάνια με πιάνει πλέον δεν τροω παχιντικα τηγανιτα Σιχνα
....... και το βράδυ ποτέ υδατάνθρακες η φρούτα δεν τα διασπάει ο οργανισμός εύκολα και τα κάνει λυπος. Εγώ είμαι 1.70 και 76 κιλά τα έχω τα κιλακια μου αλλά έχω κάνει και 3 γέννες είμαι και πλέον 40 άρα
This post is so awesome and helpful for me.
εγω σημερα εκανα 30 λεπτα διαδρομο , καμψεις , κοιλιακους αλλα εφαγα και εναν ωραιοτατο μπακλαβά .
Ωραίος! Δεν είναι κακό να τρώμε πότε πότε γλυκό, είναι μία επιβράβευση της προσπάθειας μας όλη την εβδομάδα με υγιεινή διατροφή.
Εγώ έφαγα 1 τάρτα με πραλίνα φουντουκιού και μία πάστα με σοκολάτα γάλακτος κ καραμέλα.
Η πλάκα είναι ότι έχασα ακόμα μισό κιλό και έφτασα στα 80 ακριβώς.
Προσέχω όμως πολύ τις άλλες μέρες δεν τρώω τίποτα περιττό...
αρκετή πρωτείνη, προσεγμένους υδατάνθρακες και λίγο καλό λίπος(καρύδια, σησαμέλαιο, tonalin cla, αμύγδαλα κτλ).
Συνήθως το μεσημέρι τρώω ένα άπαχο μπιφτέκι, με 1/2 κεσεδάκι κότατζ και σαλάτα, με λίγο λάδι( 1 κ.σ.)
Γιοκο τσοκο , με ολη μου την αγαπη , ευχομαι να πει καλα η επεμβαση .....................................ειμαι μελος του κλαμπ , καθως γυμναζομαι απο το 1986 ........εχω private γυμναστηριο στο γραφειο , στο σπιτι 2 , συνολο βαρων 2.5 τονους !!! τελευταια ομως δεν πουκανω λογω κτθλψης ..............................................αλ λα εχω φτιαξει το back up ..........kαι το ανακτω σε 3 μηνες , εχουν τρομερη μνημη οι μυες ............