Μπράβο κοραλάκι το πήρες ζεστά αυτή τη φορά!:thumbup:
Printable View
Μπράβο κοραλάκι το πήρες ζεστά αυτή τη φορά!:thumbup:
etsi νομιζω φουξια μου~!
δοκιμασε δαμασκηνα, ακτινιδια κκ γαλα,
ειδικα ο συνδιασμος θα σε στειλει...τρεχοντας...
Καλά ειμαι! ψαχνω δουλεια....
κ εγω σπιτι..καλα παμε!χιχιχιχιχι
Αααααααασε!
67.7 -100 gr αντε να αδιαθετήσω γιατί κοντεύω να ΣΚΑΣΩ!!!!!!!!!!!:P
Καλησπέρα σας,
-700 γραμμάρια για σήμερα, μια χαρά:)
Καλή συνέχεια!!
Καλησπερα σε ολους!παρακολουθω συνεχεια το forum αν και εχς 3 μηνες να γραψω...πλεον σημερα ειμαι 63 κιλα (μολις γυρισα απο την διαιτολογο στην οποια ειχα να πατησω 3 μηνες επισης) με υψος 1.74 και συνεχιζω!καλη συνεχεια σε ολες!
Πωπω, 63 κιλα;Και εχουμε σχεδον το ιδιο υψος!Μπραβο σου!!!!!!
Μπραβο για τις απωλειες princess και van van.:)
Mπραβο σε ολες!
Kαλημερα!
-100
54.5
Καλημέρες!!!
92.3 Σήμερα και αισθάνομαι τέλεια! :D Χθες με είχε δείξει 93, οπότε -700γρ! ʼντε να πέφτουμε πάλι τώρα που σταμάτησα τα φάρμακα :D
Καποιος εχει pc στη δουλεια!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Καλές απώλειες σε όλες μας!!
Σήμερα επιτέλους 67.4 - 300 ολόκληρα γραμμάρια!!! Περιμένω πως και πώς να αδιαθετήσω και να δώ μετά απο κάποιες μέρες τα πραγματικά μου κιλά!! Αντε γιατι εχω κολλήσει εδω και μία εβδομάδα!!
Καλημέρα σε όλους!!!!!! :roll::roll:
dewwwwwwwwwww super!!!!!!!!!!!!!
dew μπραβο!Ειδες που ανησυχουσες?;)
Εγω σημερα μετα το χθεσινο φεστιβαλ ζαχαρης παρολο που το εραψα νωρις ειμαι μισο κιλο πανω.:P Ειμαι σε mode Βαρκελωνης απο τωρα νομιζω.:P Σημερα και αυριο μαζεμα παλι, γιατι απο Πεμπτη δεν εχω ιδεα τι θα συμβει.:P
Καλημέραα!!
ʼλλα 300 γραμμάρια έφυγαν.... 86,7!!!:bouncy:
Καλή συνέχεια να έχουμε και καλές κατηφόρες:grin::grin:
μπραβο στις απο πανω!!!:thumbup:
90,4 σημερα
Καλημέρα παιδάκια!
94.5 σήμερα από 96 που (ξανα)ξεκίνησα. Ελπίζω να πάει και πιο κάτω. Έχει ένα θέμα το σώμα μου με αυτό το νούμερο νομίζω. Όταν παλαιότερα έχασα τα περισσότερα κιλά μου (125->87) πάλι στα 93-94 είχα κολλήσει για μήνες. Ας μη ξαναγίνει :S
Σημερα αισιως 74,4... αντε να προλαβω να χασω τιποτα πριν ερθει παλι το σαββατοκυριακο. Καταραμενα σαββατοκυριακα!
οοοοο μη σκέφτεσαι έτσι!!! με αυτό το σκεπτικό αμέσως τα σ/κ γίνονται κάτι σαν απαγορευμενα ή μέρες που και καλά παρασύρεσαι και τρως απαγορευμένες τροφές! και αυτό σε κάνει να τα σκεφτεσαι συνέχεια και να υποκύπτεις σε πειρασμούς!!!Quote:
Originally posted by brazil
Σημερα αισιως 74,4... αντε να προλαβω να χασω τιποτα πριν ερθει παλι το σαββατοκυριακο. Καταραμενα σαββατοκυριακα!
85.7 ξανα μετα απο φαγητο αργα,
απο σημερα βραυδνες νηστειες!
μολις ζυγίστηκα κ ειμαι 59.2.μπορω να πω οτι παρολο που τοσες μερες δε κανω διατροφη κ δε προσεχω εχω παραμεινει σ αυτα κιλά.ειμαι αισιόδοξη για το μέλλον!ελπιζω ν ξαναξεκινησω και τη διατροφή μου σε μια δυο μερούλες.
granita μου μπραβο να εισαι αισιοδοξη και να μην τα παρατησεις.Ο χορος πως παει?;) Ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα.:)
ο χορος παει πολύ καλα!!καποια στιγμή θα σας χορέψω!χιχιχιχιχι
εσεις ποτε φεύγετε?
Πεμπτη πρωι.Μεχρι αυριο διαιτα.Απο Πεμπτη δεν εχω ιδεα τι θα γινει.Απλα δε θα κανω υπερφαγιες.θα φαω κανονικα.:)
Περιμενουμε χορευτικον!:P
ναι εννοειται!ειδες το βιντεακι που ειχα βαλει?αν μαθω ποτε να χορευω ετσι θα χορεψω στο συνταγμα μονη μου!χαχαχαχαχααχ
καλο ταξιδι κουκλα!να περασετε τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!
Eυχαριστω granita μου, το ελπιζω.Αντε θα περιμενουμε να μας δειξεις κανα βημα να μαθουμε κι εμεις, χιχι!
Ναι ναι να μας δειξεις...
ναι αμε!!αλλα θα γελατε σιγουρα!χιχι:roll:
Χαχα δεν πειραζει ας γελαμε. Καλο θα μας κανει...
Penelope bows respectfully to Eleni.
Σημερα -100
54.4...
χαχαχα καλημέρα κοπέλες!!! :)
έχετε πολλή πλάκα!! :P
μπράβο penelope1985!!! :thumbup:
eleni1201 υπολόγισα χθες τις θερμίδες που πήρες πάνω κάτω και εκπλάγηκα!!! :o ...και μετά σκέφτηκα πόσες φορές έτυχε να καταναλώσω και εγώ τόσο μεγάλες ποσότητες φαγητού και εκπλάγηκα ακόμα περισσότερο!!! :o ..σήμερα και αύριο προσπάθησε να περιοριστείς λίγο αλλά όχι να μην φας και καθόλου! νομίζω κινήσου γύρω στις 1000 θερμίδες πάνω κάτω... είσαι μόλις 4.5κιλά πριν το στόχο σου!!! άντεξε ακόμη λίγο!!!! :)
Quote:
Originally posted by Marry Poppins
eleni1201 υπολόγισα χθες τις θερμίδες που πήρες πάνω κάτω και εκπλάγηκα!!! :o ...και μετά σκέφτηκα πόσες φορές έτυχε να καταναλώσω και εγώ τόσο μεγάλες ποσότητες φαγητού και εκπλάγηκα ακόμα περισσότερο!!! :o ..σήμερα και αύριο προσπάθησε να περιοριστείς λίγο αλλά όχι να μην φας και καθόλου! νομίζω κινήσου γύρω στις 1000 θερμίδες πάνω κάτω... είσαι μόλις 4.5κιλά πριν το στόχο σου!!! άντεξε ακόμη λίγο!!!! :)
Μarry εκπλαγηκα = εξεπλαγην. Το ξερω οτι ειναι χαζο αλλα ειμαι φιλολογος και εχω και εγω τα κολληματα μ... Καλημερα! Ελενη δυο μερες κανε υπομονη και θα επανελθεις!
να σε παρεξηγήσουμε?? ούτε κατα διάνοια!!! και εγώ έτυχαν φορές να φάω τόσα πράγματα αλλά τώρα που είδα στο περίπου τη θερμιδική αξία του κάθετι εξεπλαγην!!! αλλά όταν τα τρώμε δε σκεφτόμαστε φυσικά θερμίδες!!! δυστυχώς!!! είναι τόσο ευκολο να πάρουμε 1 κιλό αλλά τόσο δύσκολο να το χάσουμε!!!
χαχα :) ωχ!! κατα διστήματα κάνω και ορθογραφικά λάθη ελπίζω να μην τα βλέπεις και να νευριάζεις!!! :pQuote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by Marry Poppins
Μarry εκπλαγηκα = εξεπλαγην. Το ξερω οτι ειναι χαζο αλλα ειμαι φιλολογος και εχω και εγω τα κολληματα μ... Καλημερα! Ελενη δυο μερες κανε υπομονη και θα επανελθεις!
ευχαριστώ γαι τη διόρθωση!!!! :thumbup: και συγγνώμη penelope1985 γενικά διότι σίγουρα θα υπάρξουν στο μέλλον και άλλα λάθη!!!
..και τι λίγη ορθογραφία που ξέραμε με τα grenglish τη ξεχάσαμε τελείως!!!!!
Και εγω ολο ορθογραφικα κανω! Don't worry. Eτσι ειναι οταν γραφεις και τα βλεπεις...
Καλημερα.Eleni μου ψυχραιμια.Ειδα τι εφαγες χθες.Τα εχω κανει κι εγω αυτα.Και καποια στιγμη θα τα ξανακανω.Το θεμα ειναι να μην αφηνομαστε και να ξαναμπαινουμε αμεσως σε προγραμμα.Θα ξεφουσκωσεις συντομα.
Σημερα -100γρ.:)