Οταν προδικαζεις λεγοντας οτι δεν μπορει καποιος να καταλαβει εναν ασθενη αν δεν ειναι κι ο ιδιος ασθενης,τοτε πως μπορεις να λες:"προσπαθησε να καταλαβεις τους ασθενεις" σε καποιον που δεν ειναι?! Ελπιζω να μη σε μπερδεψα lol !!!
Printable View
Το κατά δύναμιν!
Gypsy Cello,αδειασε το γραμματοκιβωτιο για να σου στειλω μηνυμα!
οκ σόρρυ!.......
σκεφτομαι την αρρωστια κι οτι χρειαζομαι επειγοντως μια γιατρινα να με κανει καλα. ολα τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου! επισης σκεφτομαι και την τετραδα που με επηρεασε προχτες βραδυ, με ποση ανεση εκανε οτι εκανε...
Πηγα στο αφεντικο μου και του ειπα για τα προβληματα που εχω και οτι θα αναγκαστω ν α γυφω απο την δουλεια..... και μου ειπε οτι δεν θελει να φυγω!
ΝΤΟΙΝΓΚ!
ΝΤΟΙΝΓΚ!
ΝΤΑΝ!!!! ΚΟΥ ΚΟΥ! ΝΤΑΝ!!!!!!!!
σκέφτομαι ότι μ' αυτήν την ζέστη πρέπει να βάλω και μπουγάδα.
όχι, με τη μαμά μου.
συγνωμη γλυκια μου, δεν ειμαι gay. αλλου ειδους γιατρινα εννοουσα...
ειμαι εθισμενος στο γυναικειο σωμα και ζηλευω τα παρτυ με ουζα των εφηβων γαλλιδουλιων!
και υπαρξιακες αγαμιες μη σου πω, με τετοια υπερδιεργεση.
Πες της οτι βλεπεις μικρα πρασινα ανθρωπακια πανω στα συρματα της απλωστρας και σε χαιρετανε, ειδικα αυτος με την χωριστρα σου ζηταει την δεξια σου σαγιοναρα , αλλα εσυ τους ειπες οτι επειδη προχτες σου φαγανε το παγωτο δεν θα τους ξανακανεις παρεα για 4 μερες και δεν πρεπει να πας να απλωσεις ρουχα!
χαχαχαχα καλό! Δεν μου το επέβαλλε η μαμά μου βασικά. Μόνη μου πήρα την πρωτοβουλία.
Ναι αλλα πρεπει να κρατησεις χαρακτηρα!
διαβασε και το αλλο γλυκια μου, μη με κουραζεις, αρκετη αρρωστια ανεχομαι εδω μεσα, σε παρακαλω.
Ασχετο... αλλα εσυ Gypsy Cello δεν κοιμασαι ποτε?!
Σήμερα σκέφτομαι ότι μόλις γνώρισα έναν ακόμα μ..... που το μόνο που θέλει από 'μένα είναι να με πηδήξει..... τα νεύρα μου.....
Σκεφτομαι το Σαββατο που εχω ρεπο και την επομενη πεμπτη που βγαινω σε αδεια.......
Εγω σκεφτομαι τις μερες που θα βρισκομαι παλι στην θαλασσα απο το πρωι μεχρι το βραδυ...