Μάλιστα....Και πως κρίνεις οτι εσύ είσαι άσχημος δηλαδή?Ποια είναι τα κριτήρια δηλαδή για να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα...Μη μου πεις αντικειμενικά :)
Printable View
σοβαρα μιλαω και γω
και νοκας εχω φιλους παρεες
πες το οπως θες
Θωμα επειδη τις ιδιες σκεψεις που κανεις εσυ τωρα περι αυτοκτονιας κ.λ.π τις εκανα κι εγω...
Καταλαβα φιλε μου οτι οπως και να εισαι...
Εχεις καθε δικαιωμα να προσπαθησεις και ΝΑ επιδιωξεις να εισαι ευτυχισμενος,ειναι δικαιωμα σου φιλε,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ...
Αν τα παρατησεις εσυ θα χασεις φιλε...
Κανενας αλλος...
Θα κλαψουν λιγα ατομα τις πρωτες μερες για παρτη σου αλλα κανεις δε θα θυμαται τις ασχημοφατσες μας μετα απο κανα χρονο (μιας και προφανως δε σου αρεσει να σε τραβανε και φωτογραφιες σωστα;;;) :D
Ολοι θα πορευτουν στην ζωη τους και θα κοιταξουν να ειναι ευτιχισμενοι...Γιατι να τους αδειασεις τη γωνια;;; :D
Η μετρηση,μετραει αντιστροφα μεχρι την ημερα των γενεθλιων του και θελει αυτη να ειναι η μερα που θα αυτοκτονησει...
Θελει να φυγει με στυλ....
Μαλακιες του Θωμα....
Θωμα κανε μου τη χαρη και σταματα να χρονομετρας φιλε...
Κανε αυτο που σου λεω...
Δε χανεις κατι....
Θωμά είμαι θεσσαλονίκη.Είσαι κοντά να βγούμε παρέα να σου γνωρίσω 1-2 φιλες να ενώσουμε όλοι μαζί τις ασχήμιες μας??αχχαχαχααχαχ
Ειι μονο στον Θωμα;;;
Εγω στην απεξω;;;
Ειναι παλιο μελος και εχω διαβασει και τα θεματα που εχει κανει και μαλλον μιλαει σοβαρα...
Δεν ξερω φυσικα αν θα ειχε τα παπαρακια να το κανει αυτο π λεει γιατι θελει ΠΟΛΥ στομαχι για να το κανεις...
Αλλα τουλαχιστον νομιζω πως μιλαει σοβαρα...
Κατι μ λεει ομως οτι πλεον βλεπει τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια σωστα Θωμα;;;
Αντε παμε σαλονικα να μας γνωρισει τις φιλες της ;;;;