Το καλοκαίρι ετοιμάζομαι για πτυχίο!
Printable View
Το καλοκαίρι ετοιμάζομαι για πτυχίο!
περασαμε ολοι μια δυσκολη περιοδο με πολα ζορια και σημασια εχει το αποτελεσμα και οχι να ψαχνει καπιος με το φακο οτιδηποτε λεει
Δεν ηρεμά η σκέψη μου εδώ και αρκετές μέρες. Ο ένας εκνευρισμός διαδέχεται τον άλλο. Τα ίδια περιστατικά και τα ίδια άτομα και σενάρια πάνω σε όλα αυτά βασανίζουν τη σκέψη μου. Όσα θετικά κι αν περνάνε από μπροστά μου η σκέψη μου είναι μολυσμένη. Αντίδραση προς αυτους έστω μετά από καιρό μοιάζει με την μόνη μορφή λύτρωσης που θα ηρεμήσει τη σκέψη.
για οποιον ειδε τις τελευταιες εξελιξεις στη βενεζουελα παρατηρησαμε κατι πολυ ενδιαφερον και πρωτοφανες στα χρονικα δεδομενα εκει που πηγεναν για πολεμικη συραξη εμφανιστηκε ενας που γυαλιζε το ματι του και ανετρεψε το μαδουρο με πραξικοπημα λεγοντας οτι θα δωσει το λογο στο λαο και θα προκυρηξει εκλογες και πετυχε το ακατορθωτο και σε λιγο ετσι οπως παει θα γινει ηρωας αυτης της χωρας.. αρα ισως ο ορος τρελα να ειναι παρεξηγιμενος.
το συμπερασμα ειναι οτι οταν καποιος θελει να διασωσει ενα εθνος με το να γινει παρατολμος η τρελος αυτο θα τον κανει ηρωα στα ματια του κοσμου θα τον κανει το κεντικο προσωπο της ιστοριας και αυτοι που θα του επιτεθουν απλα θα ανεβασουν τη δημοτικοτητα του.αρα ολοι μιλουν για λογικη αλλα παντα χειροκροτουν τη τρελα
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
επειδη βλεπω οτι ακομα καποιοι νομιζουν οτι θα μου αλαξουν μυαλα και απο οτι φαινεται το διχνουν ξεκαθαρα οτι δε τους ενδιαφερει αν δε μινει ουτε ενα εγκεφαλικο κυτταρο στο κεφαλι τους τωρα αφου απετυχε πληρως η απολυτως αντιδημοκρατικη τακτικη τους να απαγορεψουν σε ολους να παρουν ιδεες απο οπου θελουν τωρα κουραστηκαν φανεται να το παιζουν θυματα και μαλιστα ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να μου λενε οτι πρεπει να εχω τυψεις γι αυτο ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΦΟΥ το επαιξαν καημενοι πολεμιστες συμπεραναν επιτελους οτι δε παραυομαι με τιποτα ΚΑΙ αντι να διαμαρτυρομαι εγω που τοσο καιρο προσπαθουσαν με το πιο αντιδημοκρατικο τροπο να καταπατησουν καθε μου δικαιομα να μου σπασουν τα νευρα με οτι τροπο βρουν ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ οτι αν γινω αντικειμενο εμπνευσης θα με πριξουν και δε θα βρω ησυχια πουθενα.. θα ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ τις αντιδημοκρατικες τακτικες τους και δε προκειται να υποχωρισω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και αν αυτο δε μπορει να το χορεσει το κεφαλι τους θα τους κανω εγω να το χορεσει τους αρεσει η οχι
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΣΟ ΔΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
και επειδη εχω ξαναδει το εργο στο προηγουμενο επεισοδειο προσπαθουσαν με προσωπικες επιθεσεις του τυπου και καλα εμεις ειμαστε πολοι και εσυ ενας και θα γινει οτι γουσταρουμε εμεις επειδη ΔΕ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ και δε τολμα κανενας να εκφερει διαφορετικη αποψη απο μας τωρα που γυρισε ο τροχος και ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ποσο δικιο ειχα σε οτι ελεγα τωρα νομιζουν οτι γινει οτι γουσταρουν χρησιμοποιοντας και κανοντας καταχρηση σε οτι δυνατοτητα τους δινει η σημερινη τεχνολογια προκειμενου να προοθησουν τη συνηθη τακτικη τους
ο κοσμος δεν ειναι στραβος κυριοι ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ και βλεπει οτι λεω και ειναι ξεκαθαρο και οφθαλμοφανες οτι προσπαθειτε να απαληψετε το καθε δημοκρατικο δικαιομα που μπορει να εχει καποιος να εκφραζετε οπως θελει ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟΝ που ηταν εκφραστης ολων αυτων δηλαδη εμενα συνεχιστε να εκτιθεστε μεχρι να παρουν χαμπαρι ολοι τη λεω μηπως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ οτι επειδη δε σας αρεσω εγω ΤΡΑΒΑΤΕ ΖΟΡΙ με οτιδηποτε κανω και προσπαθητε να αλαξετε στο κοσμο γνωμη με το ζορι
εκτος απο τη καταχρηση εξουσιας μηπως εχετε καποιο αλλο ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ? η μηπως νομιζετε οτι θα ψαρωσω και θα κανω πισω? ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ η δυναμη σας ειναι η καταχρηση εξουσιας του τυπου εχω εξουσια ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΡΩΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
αυτο με εκφραζει φοβερα..
https://www.youtube.com/watch?v=WKGNTzJoZt0
https://www.youtube.com/watch?v=-j-GZ8eVQdg
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,