Originally Posted by
giorgos panou
Ειχαμε οικογενειακος καποιον ο οποιος δυστυχως ηταν εκεινο το απογευμα εκει.Δεν ηταν συγγενης μας αλλα ηταν πεδικος φιλος του πατερος μου κι μετεποιτα μπατσανακης του θειου μου. Μπορει να μην ειχαμε αιματολογικη συγγενια αλλα η απουσια του συγκλονησε τους παντες στην οικογενεια μας, αφου αρκετοι θανωντες εισαν απο την τρυγυρο γειτονια.Επισης και λογο του οτι πηγαινα στην θυρα 7 απο μικρος νιωθω σαν αδελφια μου τους θανωντες κι απο μικρος τραγουδαγα κι εγω για αυτους, κι απο μικρος τους υμνουσα και τους εχουμε αθανατους πλεον στην μνημη μας.
Το γιατι το γνωριζουμε πλεον - αλλα εσυ εισαι στον κοσμο σου -, απλα δεν μπορεσαι επισημα το δικαστηριο να καταδικασει καποιον αλλα το πως προηλθε το ατυχημα ξερουμε. Οι πορτες τις εξωδου εισαν κλειστες , δεν ειχαν φρωντησει να τις ανοιξουν λιγο μετα την εναρξη του δευτερου ημιχρονιου οπως συνηθιζετε, αυτο εγινε διοτις σαν κλασικοι δημοσιοι υπαληλλοι δεν ηταν στην ωρα που επρεπε εκει για να τις ανοιξουν αφου πολλοι απο αυτους ηταν μεσα στο γυπεδο κι εβλεπαν το παιχνιδι οπου ηταν ενα πανεμορφο ντερμπι ! αφου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ειχε βαλει 6 γκολ! Επισης ο κοσμος ηθελε γεματος εξτασινα βγει εξω ναπανηγηρησει για τηννικη αυτη! Δυστυχως δεν υπηρχαν τωτες καγκελα τρυγιρο απο την σκαλα, αυτα τοποθετηθηκαν λιγο μετα το ατυχημα!Βρησκντας την πορτα κλειστει οι πρωτοι που εβγαιναν προσπαθησαν να γυρησουν πισω, σε μιασκαλα με απιστευτη ολισθιτιοτητα αρχησαν να πεφτουν οι πωτοι και η συνεχειαειναι γνωστη!
Επειδη δεν γνωριζεις δεν σου επιτρεπω να ξανα σχολιασεις το θεμα!!