Χαχα γιωργο σε εχω παρει με καλο ματι, γι'αυτο!! Μου ειπε ομως η ελισαβετ και ενα καλο, να γραφτω χορο και επειδη δεν εχω τα χρηματα χορευα τωρα μονη μου!! Μου κανε και ενα καλο, χαχα
Printable View
Γεια σου κι εσενα ελισαβετ να εισαι καλα
εχω μια καλη ιδεα για να εξαφανιστει αυτο το αισχρο φαινομενο να εξαφανιζονται αντικειμενα απο τις τσεπες των επιβατων στα μεσα μαζικης μεταφορας
το μονο που εχουν να κανουν για να γινει αυτο ειναι να γινει προοθηση απο τους οικους μοδας να κανουν τις τσεπες στα σακακια και τα μπουφαν μονο εσωτερικες γραφοντας μαλιστα και πανω ασφαλεις τσεπες αφου δε γινετε καποιος τριτος να βαλει τα χερια του μεσα σε αυτες
Ελίς είσαί πολύ τύπος, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και πολύ σε πάω. Τα λες όλα χωρίς πολλά πολλά και κορδελάκια.
Με αφορμή ένα σκηνικό στη δουλειά ένα σκέφτομαι: ότι οι χαζοί και οι ηλίθιοι είναι οι πιο επικίνδυνοι!!!
Όπως και το άλλο, μη τα βάζεις με ηλίθιους γιατί θα σε ρίξουν στο επίπεδό τους και θα σε κερδίσουν από πείρα.
Οντως ρε παιδια, οι βλακες ειναι χειροτεροι!!
το αλλο ακρο μπορει να οδηγισει στη παρανοια
Δεν ξερω ελισαβετ καλα ειμαι τωρα κατα τα αλλα με παρακολουθουν και προσπαθουν με ουσιεσ να καταλαβουν το παρελθον μου τωρα γιατι βρεσ τα με τουσ πολιτικουσ εκεινοι το ξεκινησαν απο οταν ημουν παιδι
Δεν εισαι καλα ελις. Πρεπει να παιρνεις τα φαρμακα σου σκεψου οτι εχεις καταθλιψη.
Γιατι ρε λουλουδι πωσ φαινομαι ;
Φαινεσαι να λες ασυναρτησιες πραγματα που δεν στεκουν κι εμεις θελουμε τον παλιο ελις. Κι εγω αμα δεν παρω τα φαρμακα μου τα ιδια θα λεω γι'αυτο τα παιρνω
Δεν πειραζει ρε ασε να τα λεω τι σε πειραζει