Quote:
Originally posted by interappted
η ουσια ειναι αυτο που λες να συγκεντρωθουμε στην θεραπεια για ΕΜΑΣ !για να ειναι η συμβιωση με τον εαυτο μας καλυτερη κ λιγοτερο επιπονη
εχω δωσει πολυ σημασια στην θεραπεια μου οχι τοσο στη φαρμακευτικη οσο στην ψυχοθεραπεια γιατι τωραξερω τι μου συμβαινει κ τωρα ξερω οτι πρεπει να το παλεψω να το πολεμησω να εστιασω για να βελτιωθω
οκ ιαση δεν υπαρχει περασε σχεδον μιση ζωη ετσι θα περασει κι η υπολοιπη
αλλα ρε γαμωτο ακομα κ στα 31 μου να ελπιζω η μαλον να πιστευω σε μα βελτιωση κ να δινω τον καθημερινο μου αγωνα με coach τον δρ μου ειναι κατι που αξιζει να εστιασω!
δεν μου αρεσει καθολου που ειμαι οριακη αλλα ειμαι
οκ με αυτο τωρα μαθαινω να συνεχιζω κατω απο πολυ καλυτερη αυτογνωσια απο τοτε στα 20 μου που νομιζα οτι ειμαι σημαδεμενη!
Αρχίζω να ξεπερνάω το θέμα \"Είμαι σημαδεμένη\"....Όλα είναι σχετικά.Το ίδιο και η τρέλα..Εσύ να είσαι καλά..Κι αν σε λένε και τρελή και μέσα σου πετάς σε πελάγη ευτυχίας Who cares?Σημασία έχει το μέσα..Από εκεί χτίζονται όλα...Και εν τέλει και η τρέλα έχει τη γοητεία της......Εδώ ο Χίτλερ,ο καραδιαταραγμένος,πήγε μπροστά ως διαταραγμένος....Τότε δεν χεζόταν κανείς αν είχε παραλήρημα μεγαλείου ή όχι.......Αυτοί που θα έπρεπε να χωθούν μέσα δεν χώθηκαν..Θα ανησυχήσεις γιατί είσαι οριακή;;Εσύ πονάς εκείνη την στιγμή..Εστιάσου στο να μην πονάς.....Όταν κάποιος παλεύει για να ζήσει,όπως ένας καρκινοπαθής,σημασία έχει να ζήσει και όχι τα φρου φρου και αρώματα-Γιατί με κουτσομπόλεψε η γειτόνισσα..Τρελή ή μη εσύ ούσα η συγκεκριμένη γειτόνισσα κάτι θα έβρισκε αν ήθελε να κουτσομπολέψει πάνω σου...Λες και γλιτώνεις το κουτσομπολιό ρε Ιωάννα..Έτσι το σκέφτηκα......Δεν θα σε πούνε τρελή θα σε πούνε στραβοκάνα..Κάτι θα βρουν..Και εν τέλει δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους όπως και όλοι δεν αρέσουν σε εμάς..Δες απλά ότι δεν είναι πάντα η ταμπέλα σου που κάνει τους άλλους να σε απορρίψουν.Μία γυναίκα μου έλεγε ότι είχε συμπαθήσει πολύ έναν οριακό με βούλα και ενδιαφέρθηκε να τον δει σε βάθος.....Και εν τέλει όπως βλέπεις περάστηκε και μόδα τώρα η τρέλα...Οι δικηγόροι που καταχράζονταν το Δημόσιο ξαφνικά λίγο πριν μπουν φυλακή απέκτησαν και ευαισθησίες..Πάσχει λέει από αυτοκτονικό ιδεασμό και πρέπει να τον σώσουμε μη μας αυτοκτονήσει.....Άλλος πήγαινε στον ψυχίατρο για να πάρει Ι5 γιατί προτιμά από το να το παίξει αδελφή να το παίξει τρελός για να μην μπει.....Παλεύει να μάθει το ρόλο του καταθλιπτικού.....