ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΛΙΚΑΚΗ ΕΓΩ ΤΑ REDUKTIL ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!
Printable View
ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΛΙΚΑΚΗ ΕΓΩ ΤΑ REDUKTIL ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ.
ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ.
Quote:
Originally posted by dreamer
δεν διαβασα καλά από ότι φαίνεται. sorrryyyyy κοπελιά
Η δικια μου εμπειρια απο τα Xenical:
Οταν τα ξενικησα μαζι με διαιτα/διατροφη ηταν ολα παραπανω απο ενταξει.ΔΕΝ μου εκοβε την ορεξη.Οι επισκεψεις στην τουαλετα ηταν νορμαλ οπως και πριν.
Οταν σταματησα να κανω διαιτα η οταν ειχα επεισοδια υπερφαγιας ειχα προβλημα... διαροης και παραμονης στην τουαλετα.
Αυτα υποτιθετε πως εχοντας φαει καποιος σχετικα λιγο, καινε αυτο που εχει φαει ΚΑΙ λιγο απ το ηδη υπαρχον λιπος.Εαν εχεις φαει εναν σκασμο και πολυ λιπαρες τροφες, τοτε το αποτελεσμα 8α ειναι να τρεχεις στην τουαλετα και τιποτα παραπανω.
Εαν κανει αυτη τη δουλεια που υποσχεται , δεν θελω να φανταστω τι κακο προκαλει παραλληλα.
bar συγχαρητηρια ο σοκογκομενοσ ειναι ολοσ δικος σου αργησα να απαντησω γιατι χθες ξαφνικα εκλεισε το pc τελικα το διελυσα μονη μου ειχε καει το τροφοδοτικο ετσι πριν λιγο ολοκληρωσα το εργο μου τον καθαρισα και με 27 ε εγινε και παλι καινουργιος. φιλεναδα εγω πινω 4-5 ποτηρια πρασινο τσαι και παιρνω επισης 2 σπιρουλινες πινω μερα παρα μερα χυμο απο γκειπφρουτ και μηλοξιδο καθε πρωι με αδειο στομαχι χλιαρο νερο ολα αυτα μαζι με τα reductil την διαιτα και την λιγη κολυμβυση σαν να εχουν αποτελεσμα!
τα xenical τα ειχα παρει παλια δεν ξερω αν πρεπει να γελαω η να κλαιω αναπολωντας εκεινη την εποχη και το λαδι δεν θα ξεχασω πως μια μερα η εξυπνη ειχα φαει ενα βρωμικο απο καντινα.. μην σας πω τι εγινε!! Solitude εχεις δικιο οσο εκανες διαιτα με τα xenikal
δεν υπηρχε προβλημα .. διαφορετικα... :-) χαμος κυριες μου
καλη συνεχεια στις καινουργιες alikaki kai dreamer
bar πως τα περασες με το επαθλο? ;-)
χθες μετα το ζυγισμα μου χαρισα ενα μικρο γλυκακι ( επιτελους φιλοτιμηθηκα να κανω γλυκα για το πρωτο δοντι του παιδιου μου ειχα βρει νομιζω εδω μεσα μια συνταγη με ενα συριακο γλυκο αρκετα διαιτητικό σε συγκριση με τα υπολοιπα )
τωρα πρεπει να βρω νεο επαθλο για την επομενη εβδομαδα
υ.γ bar αλλαξε ο stickeraki soy ante!!
mariahodes πως τα κάνεις όλα αυτά δεν βαριέσαι βαρύ πρόγραμμα εχεισ
ειναι καθαρα θεμα συνηθειας που να μας δεις στο σπιτι ο καθενας εχει τη δικη του ροη αλλο προγραμμα η μικρη με τα δικα της αλλα ο αντρας μου με την υγιεινη διατροφη αλλα εχω με τις διαιτες ! πουπου ξεχνιεμαι μη νομιζεις σημερα δεν προλαβα να κανω τιποτα .
γνωριζει καμια αν το γαλα καρυδας ειναι παχυντικο η οχι?
εξαρτάται αν είναι "καθαρό" η όχι. αν είναι κατευθείαν απί την καρύδα έχει γύρω στις 100 θ . αν είναι όμως από κονσέρβα τότ άστα έχει πολλεςQuote:
Originally posted by MARIARHODES
ειναι καθαρα θεμα συνηθειας που να μας δεις στο σπιτι ο καθενας εχει τη δικη του ροη αλλο προγραμμα η μικρη με τα δικα της αλλα ο αντρας μου με την υγιεινη διατροφη αλλα εχω με τις διαιτες ! πουπου ξεχνιεμαι μη νομιζεις σημερα δεν προλαβα να κανω τιποτα .
γνωριζει καμια αν το γαλα καρυδας ειναι παχυντικο η οχι?
bενα βιολογικο πηρα σε χαρτινη συσκεασια και την πεταξα η ηλιθια πριν την διαβασω , λογικα ειναι πιο ελαφρυα απο την κρεμα γαλακτος (λεω τωρα) και μονο που γλιτωνεις τα ζωικα λιπαρα δεν ειναι κατι? 125 θερμιδες εχει τελικα / 100 γραμ
Καλημερα σε ολους,σημερα τα εχω παρει πολυ στο κρανιο με την ζυγαρια ,την διαιτα,τα reduktil..
Eδω και δωδεκα μερες κανω διαιτα και περνω το χαπι,ξεκινισα με 89 κιλα,και εδω και 7 μερες εχει κολλησει η ζυγαρια και ο μεταβολισμος μου στα 87 και κατι γραμμαρια,υπο αλλες συνθηκες χωρις το χαπι αν εκανα την διαιτα ,σιγουρα θα με εδειχνε 86.
Εχω προβλημα και με την τουαλετα,δεν πηγαινω συχνα,και την διαιτα προσπαπθω να την κανω σωστα,δεν εχω ξεφυγει υπερβολικα.
Εχθες ειχα βγει για καφε..και σε καποια φαση ενιωθα να γυριζει ο κοσμος επι μιση ωρα,ζαλιζομουνα παρα πολυ..(παρενεργεια).
πειτε μου και εσεις καμια γνωμη και αν ειχατε ιδια συμπτωματα..το καλο ειναι οτι μου εχει κοπει η λιγουριαση.
dreamer 2 κιλα σε δωδεκα μερες ειναι οχι απλα καλη απωλεια ειναι παρα πολυ καλη , αν ακολουθεις διαιτα με 5 γευματα και δεν χανεις ισως εχεις κατακρατηση υγρων συμβαινει καποιες ημερες του κυκλου μας , χαλαρωσε λιγο και ολα θα πανε καλα θα δεις , κανε λιγη γυμναστηκουλα και θ αλλαξει η διαθεση σου
Καλημμερα, επιτελους ξεκολλησα ακομα ενα κιλο μειον..σε ευχαριστω mariarhodes ,ναι σιγουρα ειναι καλα μεσα σε λιγες μερες 3 κιλα,αλλα μην ξεχνας οτι ειναι τα πρωτα κιλα,αυτα που χανοντε ευκολα.
Δεν απαιτω καθε μερα να εχω απωλεια δεν θα ηταν καλο αυτο .απλα αυτη η κατακρατηση μου την δινει στα νευρα.
Αντε και εσυ πλησιαζεις πολυ στον στοχο σου ,συγχαρητηρια!!
Σε ποσο καιρο τα εχασες?
καλημερα σε ολες.
εχω να ανακοινωσω οτι η βαρβ και η μαρια απο την ροδο η απο οπου αλλου ειναι η κοπελα εχουν βαλθει να μας τρελανουν.
τσαγια, μυλοξυδα, διαδρομο, σπιρουλινα, reductil, xenical ανεβασμα μεταβολισμου, κατεβασμα μεταβολισμου..........νομιζα πως εγω ειχα μεταπτυχιακο σε οτι αφορα διαιτες και θερμιδες αλλα βλεπω οτι για μια ακομα φορα ειμαι πολυ πισω......
δωστε μου ομως ρε κοριτσι ενα τιτλο να μη φυγω παραπονεμενη, ολα εσεις θα τα παρετε πια, γιαυτο δεν χανετε, ειστε αχορταγες.
ρε κοριτσια τι αλλο θα κανουμε επιτελους, βαρεθηκα.
εγω την Παρασκευη εβαλα τον αντρα μου και κατεβασε το DVD της Πετρουλακη για κοιλιακους και χερια, αγορασα και στρωμα και βαρακια και εχθες το πρωι με το που ξυπνησα αρχισα να κοπανιεμαι μην με πιασει και η ζεστη.
μου αρεσε πολυ. σημερα ειμαι πιασμενη παροτι παω και γυμναστηριο. σκεφτομαι να παω 3 φορες γυμναστηριο και 3 φορες να κανω αυτο. ειναι 30 λεπτα και μεχρι να καταλαβει η κορη μου τι κανω τελειωνει.
λες αυτο με το κλαμα να πιασει για τον παιδικο? γιατι γινομαι και πολυ Μαρθα Βουρτση αν θελω αλλα δεν ξερω αν θα πιασει εδω......
να ρωτησω..χανατε και εσεις αρκετα κιλα τις πρωτες μερες? εγω παω για την 3η εβδομαδα και εχω χασει 5 κιλα σχεδον.,,,,,
Quote:
Originally posted by dreamer
Καλημερα σε ολους,σημερα τα εχω παρει πολυ στο κρανιο με την ζυγαρια ,την διαιτα,τα reduktil..
Eδω και δωδεκα μερες κανω διαιτα και περνω το χαπι,ξεκινισα με 89 κιλα,και εδω και 7 μερες εχει κολλησει η ζυγαρια και ο μεταβολισμος μου στα 87 και κατι γραμμαρια,υπο αλλες συνθηκες χωρις το χαπι αν εκανα την διαιτα ,σιγουρα θα με εδειχνε 86.
Εχω προβλημα και με την τουαλετα,δεν πηγαινω συχνα,και την διαιτα προσπαπθω να την κανω σωστα,δεν εχω ξεφυγει υπερβολικα.
Εχθες ειχα βγει για καφε..και σε καποια φαση ενιωθα να γυριζει ο κοσμος επι μιση ωρα,ζαλιζομουνα παρα πολυ..(παρενεργεια).
πειτε μου και εσεις καμια γνωμη και αν ειχατε ιδια συμπτωματα..το καλο ειναι οτι μου εχει κοπει η λιγουριαση.
νομίζω ότι δεν κατεβαίνεις εύκολα κιλά επειδή δεν πηγαίνεις τουαλέτα. δοκίμασε φυτικά χάπια για τουαλέτα. εγώ εδώ και ένα χρόνο έχω δυσκοιλιότητα και με τα reductil έγινε πολύ χειρότερη οπότε παίρνω φυτικά χάπια και πηγαίνω κάθε μερα. όσο για την κατακράτηση άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα που έχω και εγώ λόγω αντισυλλιπτικών. περιόρισε το αλάτι και πίνε πολλά υγρά.