-
καλησπερα συνοδοιποροι μου!!!! 3 μερες τωρα ανασα δεν προλαβα να παρω, και μετα απο τοοοοσο κουπι, ειμαι και +200
αλλα,
πρωτον, ειχα θεμα τουαλετας σοβαρο, αργα το μεσημερι λυθηκε ευτυχως (ελπιζω δηλαδη)
δευτερον και σημαντικοτερον, περιμενω να αδιαθετησω κι εχω ενα φοβερο φουσκωμα
τριτον, η διατροφη αυτη τη βδομαδα δεν πηγε πολυ καλα, απο πλευρας ποιοτητας, γιατι δεν ειχα χρονο να μαγειρεψω
απο ποσοτητα, ολα οκ, μπορω να πω δεν πειναω καθολου και μπορω επισης να πω οτι καταβαλλω προσπαθεια(!!!!!!!!!!!!!) να παρω ενα ικανοποιητικο αριθμο θερμιδων
αλλα παρ' ολα αυτα, η κακουργα η ζυγαρια με μισει θανασιμα!!!! γιατι ρε γαμωτο????
τικερακι δεν αλλαζω, γιατι παρασπονδια δεν εκανα, ουφ! συνεχιζω, σαν τη ντουρασελ, τι αλλο να κανω η παχυσαρκη??? :P
-
Λουκουμάκι μου και βέβαια δε θα αλλάξεις το τικεράκι σου για 200 γρμ. Είμαστε κι άλλες που έχουμε κολήσει, χαλάρωσε και θα ξεκολήσουμε όλες μαζί ! :P
Και Χρόνια σου πολλά και από εδώ :)
-
THANKS BETTOULA MOU! POWER!!! :)
-
angelica και petalouditsa μπραβο σας πετατε!:)
loukoumaki ετσι ημουν πριν μια βδομαδα, δυσκοιλιοτητα, περιοδος και νιωθω αυτο που λες οτι δεν πειναω και λεω ενταξει πρεπει να φας να συμπληρωσεις τις θερμιδες σου για σημερα.Και ειχε κολλησει και η ζυγαρια αλλα χθες η απωλεια ηταν μεγαλη.Κανε υπομονη θα ανταμοιφθεις σιγουρα!
-
ελπιζω κονστανς μου, ελπιζω!!! ευτυχως που εχω κι εσας, μονο αυτο εχω να πω!!!!!!
-
Kι εγω δε νομιζω να ειχα ακομα τετοιο κουραγιο για σωστη διατροφη αν δεν υπηρχε το φορουμ χωρις πλακα.
-
συνομωτησε το συμπαν για να βρεθουμε :)
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΕΕΕ
-1000ΓΡ
78.4
-
Καλημέρα! Μπράβο Ρία!!
-200!
-
Tα λεγα εγω Ρια! Στα ιδια σημερα 60.1
-
BATGIRL ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ ....
NAIIII ΠΗΝΕΛΟΟΟΟΟΠΗ!!!! ;)
-
ολε ρια!
χαχαχαχ αυτο το μπατ γκερλ πολυ μαρεσε, καταγραφεται για επομενο νικ :D
84.0 αλλα ειμαι στην πρωτη μερα περιοδου...
ελπιζω σενα 82 αυριο ή 82.5, κατι χαμηλοτερο απο 83!
-
Καλημέρα :)
+200 σήμερα. Από 109,2 σε 109,4.
Δεν πειράζει γιατί δεν έκανα καμία απολύτως ατασταλία. Καμιά φορά συμβαίνουν και αυτά :P
-
-300γρ σημερα δηλαδη 76.5 κιλα.Σε καλο δρομο ειμαστε.Χαλαλι το περπατημα που εριξα παλι χθες.Ria μπραβο, φοβερη απωλεια!Παιδια αμα ξεκολλησει ξεκολλαει για τα καλα.
:)
-
καλημέρα κούκλες!!!!! άλλο ένα κιλό κάτω!!!!!!!!!!!
64 με έδειξε σήμερα!!!!!!!!!