Αχ!
Και που να σφυξουν οι ζεστες..
(ελπιζω να αργησουν, δεν εχω προλαβει να μπω σε ολα τα
παλια ρουχα μου)
Printable View
Αχ!
παλια ρουχα μου)
irenevaladia τι ωραία νέα!!Με το καλό κι από μένα να φέρεις στο κόσμο το μωράκι σου και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!
Καντε κατι ρε κοριτσια να καθυστερησει ο καυσωναααας!Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι Τετακι αστα να πανε!Εχει αρχισει να βραζει ο τοπος κι εγω ακομα μονο σε ενα καπρι μπαινω τσιμα τσιμα!Με τα τζην θα τη βγαλω παλι καλοκαιριατικααα!?:P (νταξει σταματω τη γκρινια τωρα!:P)Quote:
Originally posted by TETH
Αχ!
παλια ρουχα μου)
Και γω το ίδιο κορίτσια!! Σήμερα έβραζα για τα καλά μέσα στο τζιν μου και ακόμα οι μεγάλοι καύσωνες δεν ήρθαν..
αλλά από ότι βλέπω δεν θα αργήσουν και πολύ! :(
Σκατα ρε συ ασε!:/Quote:
Originally posted by dew
Και γω το ίδιο κορίτσια!! Σήμερα έβραζα για τα καλά μέσα στο τζιν μου και ακόμα οι μεγάλοι καύσωνες δεν ήρθαν..
αλλά από ότι βλέπω δεν θα αργήσουν και πολύ! :(
badgirl11 κάτι που με τρώει στην πλάτη μήπως είναι η ενσωματωμένη κάμερα;;; χαχαχαχα
συμφωνώ και εγώ πως από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις έναν σωστό τρόπο διατροφής και έτσι ο διαιτολόγος χρησιμεύει μόνο ως ο μπαμπούλας που σε ζυγίζει?
TETH να μου στείλετε καμιά καρτ ποστάλ από την playa γιατί εγώ φέτος μόνο με κιάλια? αλλά εννοείται δε με πειράζει καθόλου!!!
Xontrompizeli σε ευχαριστώ παααααρα πολύ για τις ευχές σου! Και εγώ με τη σειρά μου εύχομαι ότι επιθυμείς να γίνεται πραγματικότητα!!!
Constance & dew μην αγχώνεστε με τα ρουχαλάκια ? στο κάτω κάτω ίσως είναι μια ευκαιρία για λίγα ψώνια που θα σας ανανεώσουν κιόλας ? εεε τι λέτε;;;
Τα χθεσινά μου:
Έφαγα:
? 1 κούπα γάλα + 3 μπισκότα Παυλίδης PiM?s μαρμελάδα πορτοκάλι + 2 νταιτζεστιβ ολικής σοκολάτα (ξέμεινα από δημητριακά? και ό,τι βρήκα?)
? 5 βερίκοκα
? 1 μπριζόλα + σαλάτα μαρούλι ? καρότο + 8 ελιές καλαμών
? 1 πιάτο πατζαρόφυλα με κρουτόν
Ήπια:
? Περίπου 3 λίτρα νερό
κοριτσακι μου, με ενα πονο ευχομαι και να εχεις μια ομορφη εγκυμοσνή! Ζησε την καθε στιγμη, ειναι τοσο γλυκια εμπειρια!
:)
Μπαίνω πρωί για να κουνήσω τον ελέφα πριν αλλάξει γνώμη. -2. Βασικά θα μπορούσε να είναι και -3 αλλά η ζυγαριά μου είναι άθλια και μόλις την κουνήσεις λίγα εκατοστά αλλάζει ένδειξη. Δεν βλέπω και καλά, σκύβω για να δω πόσο ακριβώς είμαι και κουνιέται το βελάκι. Δεν θέλω να τον ξαναγυρνάω πίσω μετά γιατί είναι και δυσκίνητος. Λέτε να φταίει αυτός; Μήπως να διαλέξω πιο σβέλτο ζωάκι;
irenevaladia βλέπω κάτι μανούλες-to be στα κιλάκια σου και τις χαίρομαι!!! Να βγάζεις περήφανα έξω τη κοιλίτσα σου όσο μεγαλώνει (μη τολμήσεις να προσπαθήσεις να τη καλύψεις με τίποτα μαύρα!!!) και να απολαμβάνεις το κάθε κιλάκι που βάζεις, περισσότερο από όταν τα έχανες!!
Το στικεράκι σου μου αρέσει πολύ!!! χαχαχα Ήδη έχει περισσοτερα εγκεφαλικά κύτταρα από τη Πάρις..lol
Ας γραψω κι εγω να δουμε τι θα γινει... Σημερα 4η μερα κολλημενη στο 80,8.
Τα σημερινα μου:
Πρωι: Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο: 3 κρακερς ολικης
Μεσημερι: 1 1/2 φλ. μπαμιες, 100γρ κατικι δομοκου, 1 φ. ψωμι
Απογευμα: 1 μπανανα
Βραδυ: 1 γιαουρτι 2%
Θελω την Δευτερα αντε την Τριτη να ειμαι 79,8...
Μήπως να αγόραζες ηλεκτρονική ζυγαριά;; Εγώ έχω μια πάμφθηνη από lidl και κρατάει τον αριθμό για λίγα δευτερόλεπτα από όταν κατεβώ! Αλλιώς εγώ αριθμό δεν παίζει να έβλεπα (κοιλιά+μυωπία = ο χειρότερος συνδυασμός :P)Quote:
Originally posted by eleniK
Μπαίνω πρωί για να κουνήσω τον ελέφα πριν αλλάξει γνώμη. -2. Βασικά θα μπορούσε να είναι και -3 αλλά η ζυγαριά μου είναι άθλια και μόλις την κουνήσεις λίγα εκατοστά αλλάζει ένδειξη. Δεν βλέπω και καλά, σκύβω για να δω πόσο ακριβώς είμαι και κουνιέται το βελάκι. Δεν θέλω να τον ξαναγυρνάω πίσω μετά γιατί είναι και δυσκίνητος. Λέτε να φταίει αυτός; Μήπως να διαλέξω πιο σβέλτο ζωάκι;
2ον, τι ελεφαντάκι και πράσινα άλογα;; Δε βλέπεις εδώ το βατραχάκι'μ; Πηδώντας πάμε στη νίκη!! Τόσα ζωάκια υπάρχουν.. Αν τόοοσο πολύ θέλεις κάτι σε βαρύ διάλεξε καμιά τίγρη, κανένα λιοντάρι που είναι και ευέλικτα..
Quote:
Originally posted by irenevaladia
TETH να μου στείλετε καμιά καρτ ποστάλ από την playa γιατί εγώ φέτος μόνο με κιάλια? αλλά εννοείται δε με πειράζει καθόλου!!!
Ιρενε μου κι εγω μαλλον με το κυαλι θα την
βλεπω την playa, θα σου κανω συμπαρασταση!
Που θα βρω ερημικη παραλια καλε να κανω μπανιο?
Εκτος και αν δηλωσω συμμετοχη στο survivor...χμμμ...
dew στη ζυγαριά με πιάνουν οι τσιγκουνιές, αν και χθες ξόδεψα παραπάνω σε μαλιά και νύχια (γαλλικό με τζελ και σχεδιάκια), αλλά είναι στο πρόγραμμα. Απλά είχα πει ότι δεν θα αγχώνομαι με τα κιλά γιατί ξέρώ ότι χάνω αργά. Χάνω όμως και πόντους και γι αυτό τώρα που το έμαθα δεν με πειράζει, γιατί έστω και ένα μείον φαίνεται στα ρούχα μου. Το βράδυ που θα έχω χρόνο θα τον αντικαταστήσω τον Νταμπο. Μπορεί να είναι γλυκούλης, αλλά ας φαιρόταν καλύτερα να κρατήσει τη θέση του. Το βατραχάκι σου είναι σίφουνας. Να δω αν βγαίνει και σε μεγαλύτερο μέγεθος.
mtsek85 σε ευχαριστώ πολύ!!! σήμερα θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο και είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι καλά οπότε θα αρχίσω και εγώ να απολαμβάνω!!!να σαι καλά και ότι επιθυμείς!!!
eleniK μπράβο έτσι κανόνισε τον τον ελέφαντα! Και αν θες βοήθεια στο σπρώξιμο να βάλουμε όλες ένα χεράκι!!! Συγχαρητήρια για την απώλεια!!!
Dew ναι όντως αυτό με την Παρις έχει πολύ πλάκα? είχα την επιλογή να βάλω ενημερωτικό ή χιουμοριστικό τικεράκι? αλλά προτίμησα το χιουμοριστικό για να γελάμε κιόλας?χιχι ? Εννοείται τέτοια κοιλάρα δε θα την κρύψουμε και το μαύρο τζους ? μακριά. Είμαι τόσο ικανοποιημένη που έχασα (με αγώνα βέβαια) εκείνα τα 10 κιλά και τώρα μπορώ άνετα να χαρώ την εγκυμοσύνη μου! Τελικά έχουν δίκιο! Ο επιμένον ? ΝΙΚΑ!!
Brazil σου εύχομαι να το πιάσεις το 79,8 και από την Κυριακή αν γίνεται!!
TETH έλα εδώ Κρήτη μεριά και θα σε πάω εγώ σε κάτι παραλίες μούρλια ? άκρως ερημικές να τις πιείς στο ποτήρι και να τις χορτάσεις με την ψυχή σου!!!
Αχ αχ με ξεχασες πατριωτακι!Quote:
Originally posted by irenevaladia
TETH έλα εδώ Κρήτη μεριά και θα σε πάω εγώ σε κάτι παραλίες μούρλια ? άκρως ερημικές να τις πιείς στο ποτήρι και να τις χορτάσεις με την ψυχή σου!!!
Κρητη ειμαι καλε!
Ρεθυμνο.