Αχ και εισαι και μια κουκλα,οσο πας δλδ μεταμορφωνεσαι ακομη περισσοτερο προς το καλυτερο!!
Αν και δεν φαινεσουν για 90 με τιποτα στις φωτος που ειχα δει!
Οποτεεεεε,νεξτ τοπ μοντελ!!
Printable View
Αχ και εισαι και μια κουκλα,οσο πας δλδ μεταμορφωνεσαι ακομη περισσοτερο προς το καλυτερο!!
Αν και δεν φαινεσουν για 90 με τιποτα στις φωτος που ειχα δει!
Οποτεεεεε,νεξτ τοπ μοντελ!!
ξερει κανείς απο επεξήγηση ονείρων? (άσχετο βεβαια)
ο τι γλυκο μωρε! ευχαριστω πολυ Σκαρλετ μου!!! και συ εισαι μια κουκλα με ποδια σκλεναρικοβας :lol: δωσ'μας καναν ποντο βρε! :lol: :lol: :love:
Ναι και να φορας ~41-42 νουμερο παπουτσι ε;;τι ωραιααααα:grind::lol:
ε... μη τα θελουμε κ όλα!:smilegrin:
:wink1:
mitsokolinooooooooooo bravo paidi mououoououuo polu xairomai na fadastw tora ta spas sta bouzoukia me tin zigaria s....xixixixixix axx k egw akomi me to agnxos an eimai i deneimai kato ap to 9......xaxaxa ola kala ola kala....................:P:P:P:P
bubulitsa86 που εισαι εσυ ? Ακομα να ζυγιστεις ?
mpoumpoulitsi mou!!!! :love:
aste koritsiaaa m katse mia eukairia ergasiakaa k exw kollisi ekei k exw ksefigei ligo apo dieta ktl....arkei na moy katseiiii-------mia xara eimai
psilloarostisa kiolas...xaxa alla tha ziswww!!! den exw zigisti akoma giati thelw na to kanw sosta....sin tis allis me kovei krios idrotas an do kana 90 bale-----lol ....se 7 vdomades kerkuraaaaaaa!!!!
Ax παιδια ειμαι παρα πολυ χαρουμενη ............ Τα κοριτσια θα με καταλαβουν!!!!!! Αδιαθετησα............. Ειχα καθυστερηση απο την εβδομαδα που αρχισα διαιτα και με ειχε πιασει αγχος ...... ενας ολοκληρος μηνας!!!!Δεν ήξερα τι συμβαινει (την εγκυμοσυνη την ειχα αποκλεισει ) και ετοιμαζουν να παω στο γιατρο για να δουμε ............Και σημερα ως δια θαυματος ολα καλα!!!! Κ
Και το καλυτερο: ΦΟΡΕΣΑ το αγαπημενο τζιν που τις προηγουμενες μερες δεν κουμπωνε καλα και σημερα ειναι ανετο στη μεση!!! Ξεπρηστηκα ! Ισως για αυτο αυτη τη εβδομαδα εχασα μονο 100gr!!!!
Sorry που σας ζαλιζω αλλα ειμαι τοσο χαρουμενη που δεν φανταζεστε !!:bouncy:
:bouncy::bouncy::bouncy:
alma μου εύγε! για τα αποτελέσματα της διατροφής σου:bouncing::bouncing::bouncing: άντε με το καλό να πας ακόμα πιο κάτω και να μπεις σε ακόοοομα πιο στενά ρούχα σου :bouncy:
Αχ aggeloydaki , δεν ξερεις ποσο χαρουμενη ειμαι πεταω....... Πρωτα απ΄ ολα ειχα τρομαξει ..........Δεν ηξερα τι να υποθεσω ............αλλα και οτι εχω ξεπρηστει , (βαρος δεν εχω χασει τοσο πολυ ) μου δινει αλλο αερα .............Νοιωθω καλα !!! Ειναι πολυ σημαντικο αυτο πιστεψε με !!!!!
σκέφτομαι "άλλα ντ' άλλων " και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε :D
Αλμα,ειδες που οι κοποι παντοτε ανταμοιβονται;;Αντε,καλη συνεχεια!! :)