https://www.quora.com/Is-it-common-f...et_type=answer
Εδώ περιγράφεται ωραία η αντιθετη περίπτωση. Δεν ξέρω αν λεγεται ghosting ή no contact, νομίζω λίγη σημασία έχει. Όσοι δεν το έχετε ζήσει είστε τυχεροί. Από τη μια μέρα στην άλλη... Όλα αυτά γιατί την τρίγκαρα και τη "πληγωνα". Και αν τους τριγκαρεις για τον χ-ψ ανυποψίαστο λόγο, οι μηχανισμοί άμυνάς τους είναι τόσο ισχυροί που όλα σβήνονται επί τόπου. Το κάνουν για τη προστασία τους. Δεν διαφωνώ, το θέμα όμως είναι ότι για να καταλαβω τι έγινε και άλλαξε έτσι, πέρασε πααααρα πολύς καιρός ενοχων και πόνου και πολύ διάβασμα και βοήθεια από ειδικούς. Φυσικά προτού φύγει με ενοχοποίησε για όλα και έτσι έριξα όλη την ευθύνη πάνω μου. Μετά ζητούσα απαντήσεις που δεν πήρα ποτέ φυσικά και το λεγόμενο closure γιατί νόμιζα ότι μιλούσα με τον ίδιο άνθρωπο που πριν από ελάχιστο διάστημα "σκίζονταν" για τη σχέση μας. Αν τους τριγκαρεις δε μιλάς στο ίδιο πρόσωπο πια. Γι αυτό και δε μου αρέσουν καθόλου αυτές οι συμπεριφορές ,όπως εγραψα πιο πάνω. Έχετε δίκιο, όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει ενώ του έχεις δώσει εξηγήσεις. Στη δικιά μου περίπτωση δεν πήρα ποτέ τις απαντήσεις παρά μόνο ενοχοποίηση. Και όταν τις ζήτησα, με εκανε να νιώσω εγκληματίας. Σας εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσετε αυτό.