χαιρεσαι για κατι σε πιανουν λυπασαι για κατι παλι σε πιανουν. βασικα σε πιανουν ότι διάθεση και να χεις. Εγώ νευρίασα με κάτι πριν 2, 3 μερες και τσουπ τα χω εδω και 2 μερες.
Printable View
εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει συμβεί ακόμα λόγω χαράς. Ο καθένας μας έχει το δικό του ιστορικό, στην περίπτωσή μου το τελευταίο καιρό πιστεύω οτι είναι το σπίτι και τα άτομα που με περιβάλλουν, μια τοξική κατάσταση. Ετοιμάζομαι να μείνω μόνος μου, ήδη όποτε πάω στο άλλο σπίτι και είμαι μόνος, ως δια μαγείας μου περνάνε όλα. Έχω κουραατεί με κάποια θέματα και δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετώ, να καλύπτω άλλα άτομα που με εκμεταλλεύονται για να μην αναλάβουν κάποιες ευθύνες που τους αναλογούν. Δεν μπορώ να πώ λεπτομέρειες δημόσια, απλά έχω κουραστεί.....
Απλα συμβαινουν απλα μεσα σε μια ωρα επαθα εξι καλα φτερουγισματα κ μετα ηρθε πανικουλης μ ειμαι κ στη δουλεια
Ομορφα περναμε ηταν κ σενα καλες;γτ εμενα μ εκοψαν λιγο την ανασα τι τον ηθελα τον καφε σημερα,,
Αυτο ακριβως κανω λιγο νερο πονω κ ξεροβηχω
Νικολα εγω την τρελη την εξαρση την επαθα επισης απο ενα περιστατικο το καλοκαιρι κ ενω ειχα ταχυπαλμιες εκτατες δν ειχα πολλες κ μετα με πεθΝαν,,εκανα ενα ξεσκαρταρισμα κ ειπα τελος ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
Kalimera taso elpizw simwra na eisai k esi kalitera
Μετα το χθεσινο μεσημερι καλυτερα αλλα σε καταλαβαινω οταν ειναι μαζεμενες ειναι χειροτερο