Εντάξει alalumaki
περαστικά στο παιδάκι σου
θέλω πολύ να βρεθούμε
περιμένω νέα σου!
Printable View
Εντάξει alalumaki
περαστικά στο παιδάκι σου
θέλω πολύ να βρεθούμε
περιμένω νέα σου!
Μπαρμπούνι ευχαριστώ για την υποστήριξη, θα έρθω πάνω εδώ οι Αθηναίες δεν με θέλουν....
Τι καλά με τα χιόνια, ζηλεύω μακάρι να είχαμε και εμείς , αντε γιατί πρέπει να φύγεις κιόλας
Δηλαδή μου λες ότι κοτεύω....κοίτα γιατί εκκρεμεί και μία μονομαχία μεταξύ μας !!!!!!!!!!!!! και έχω και πολλά σπαθιά σπίτ................Quote:
Originally posted by LIDA
μ' αρέσει που διαμαρτύρεσαι και όταν σου κάνω την πρόσκληση φεύγεις!!!!!!!!!
Όχι τίποτα δεν σου λέω
έλα να πιούμε καφεδάκι και θα τα ξεχάσουμε όλα!
Καλέ γιατί έχεις σπαθιά στο σπίτι σου?
Εντάξει μη σε πιάσει πανικός και δεν έλθεις, έχω δυο γιους και έχω σπαθιά ακίνδυνα, προκειμένου να τους πάρω όπλα, επέλεξα αναγκαστικά τα σπαθιά, εσύ τι έχεις αγοράκι, κοριτσάκι?
Πήρες το u2u ?
καλησπερα κοριτσια!
σας ζηλευω για τα μπανακια σας!
εγω εχω πολυ τρεξιμο με τη δουλεια, εχει γινει κι ενα λαθος και προσπαθουν να μου το φορτωσουν και ειμαι να σκασω...
ευχομαι να εισαστε ολες καλα! πολλα φιλακια!
Quote:
Α μην αρχίζεις τα της Ναταλίας να θες παρακάλια για όλα!
http://images.zaazu.com/img/surprise...0284-large.gif
Είσαι μία εσύ!Αχ!Έχε χάρη...Quote:
Originally posted by BARB3
(εχω και κατι νεα να της πω ναταλια και επισης πρεπει να συνεχισουμε εκεινη τη σχετικη συζητηση......)
Εκείνη η συζήτηση δεν έχει λόγο να συνεχιστεί...
Εκεί που εσύ έλεγες ΟΧΙ,τελικά κατέληξα σε ΝΑΙ!
Όχι που θα εξελισσόταν διαφορετικά τάχα...Αφού με ξέρω!
"Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό..."Τσιμουδιά τώρα!Κανόνισε!
http://openclipart.org/people/nicubu...lence_face.png
Κορίτσια,φεύγω...Την καλημέρα μου σε όλες,καλά ζυγίσματα και ευχές για υπέροχο Σββατοκύριακο!Φιλάκιααααα� �αααα
Καλημέρα κορίτσια!
που πας Ναταλία? Εκεί που φαντάζομαι?
Όχι θα έρθω. Εγώ έχω ένα αγόρι 5 χρονών και ένα κορίτσι 3,5.Quote:
Originally posted by alalumaki
Εντάξει μη σε πιάσει πανικός και δεν έλθεις, έχω δυο γιους και έχω σπαθιά ακίνδυνα, προκειμένου να τους πάρω όπλα, επέλεξα αναγκαστικά τα σπαθιά, εσύ τι έχεις αγοράκι, κοριτσάκι?
Πήρες το u2u ?
Το πήρα το U2U και σ' ευχαριστώ πολύ!
Μακάρι να είναι καλά το παιδάκι σου και να βρεθούμε!
Ναταλάκι αν πηγαίνεις εκεί που φαντάζομαι σου εύχομαι να περάσεις πολύ πολύ όμορφα..................αλλά πολύ όμορφα!
κατι εχασα? εγω γιατι δεν ξερω που πηγαινει? λιντα θα σου στειλω u2u και επειδη δεν μπορεις να απαντησεις θα απαντησεις με ναι ή οχι εδω οκ?Quote:
Ναταλάκι αν πηγαίνεις εκεί που φαντάζομαι σου εύχομαι να περάσεις πολύ πολύ όμορφα..................αλλά πολύ όμορφα!
ωραια συμπνοια αποψεων...ο ενας μαυρο ο αλλος ασπροQuote:
Originally posted by NADINE
Είσαι μία εσύ!Αχ!Έχε χάρη...Quote:
Originally posted by BARB3
(εχω και κατι νεα να της πω ναταλια και επισης πρεπει να συνεχισουμε εκεινη τη σχετικη συζητηση......)
Εκείνη η συζήτηση δεν έχει λόγο να συνεχιστεί...
Εκεί που εσύ έλεγες ΟΧΙ,τελικά κατέληξα σε ΝΑΙ!
Όχι που θα εξελισσόταν διαφορετικά τάχα...Αφού με ξέρω!
"Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό..."Τσιμουδιά τώρα!Κανόνισε!
http://openclipart.org/people/nicubu...lence_face.png
Μπαρμπουνάκι καλημέρα. Το πήρα το u2u και μάλλον εκεί φαντάζομαι εγώ ότι πηγαίνει. Όλα της τα λόγια...εκεί οδηγούν!
καλημερα ειπα? δεν ειπα
βασια που εισαι? χαθηκες ή δεν τα διαβασα ολα? παω να δω
ναι, ειναι το μοναδικο μερος που φανταστηκα κι εγω. εσυ με ποια εισαι? με εμενα ή με την μητερα τερεζα?Quote:
Μπαρμπουνάκι καλημέρα. Το πήρα το u2u και μάλλον εκεί φαντάζομαι εγώ ότι πηγαίνει. Όλα της τα λόγια...εκεί οδηγούν!
Δεν ξέρω μπαρμπούνι. Παρόλο που όλα μοιάζουν δυσοίωνα και γω θα πήγαινα. Ο έρωτας πάντα με έκανε ότι ήθελε, ποτέ δεν έβαλα την λογική μπροστά και να σου πω κάτι? Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Εμένα η γνώμη μου είναι να μην σου μένουν απωθημένα, κάντο και πλήρωσέ το. Έχω πληρώσει εγώ....
Αλλά χαλάλι γιατί πέρασα καλά και πάλι αν γύριζα το χρόνο πίσω, τα ίδια θα έκανα.
μπορει να εχεις και δικιο. δεν ξερω. εγω ειμαι παντα της λογικης. τελος παντων. συνεχιζεις διατροφη κανονικα? εγω καθοτι μερα ζυγισματος (μονο εγω το θυμηθηκα μου φαινεται) ειμαι 86,4. σε σχεση με ενα 88,8 πριν κατι μερες, μια χαρα και συνεχιζω οπως μπορω....
Για να είμαι ειλικρινής από χτες μπήκα σε ένα πρόγραμμα.
Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι και γω 86,4!
Μπράβο σου μπαρμπούνι εσύ τα πήγες πολύ καλά, εγώ έχασα μόνο μισό κιλό αλλά δεν έκανα δίαιτα, έτρωγα ότι μου ερχόταν. Από χτες όμως τέρμα, δεν πάει άλλο. Οπότε η άλλη Παρασκευή θα είναι ενδεικτική για μένα.
Τι ζώδιο είσαι μπαρμπουνάκι? Εγώ Ταύρος που είναι πολύ της λογικής αλλά .....
Kαλημερούδια κι απο μένα μια μέρα έλειψα και βρήκε έναν τόνο παραπόνων από το αλαλουμάκι
γιατί καλό μου παραπονιέσαι ποιος σου είπε ότι δεν σε θέλουμε ....κανονίστε με την λίντα και σίγουρα θα βρεθούμε και όλες μαζί κι επέιδή και οι δύο έχετε παιδάκια να φέρω κι εγώ κανένα ΔΑΝΕΙΚΟ???
μπαρμπουνίτσα μου τι κάνεις πως πάει η διατροφή βλέπω η ομάδα έχει πέσει πολύ εγώ κορίτσια είμαι σε σκέψεις και θέλω την γνώμη σας.. η διατροφή μου πάει καλά η διαιτολόγος το ίδιο το πρόγραμμα της το έχω μάθει απ΄εξω και ανακατωτά μου έγινε συνήθεια πια και δεν το διαβάζω καθόλου χάνω στάντααρ 0,5 κιλο περίπου την εβδομάδα..
μια φίλη όμως με έβαλε σε σκέψεις πάει σε ένα γυμναστήριο που κάνουν personal training 1/2 ώρα σε όργανα
και εκείνη είδε τεράστια διαφορά δηλ. την είδα κι εγώ.... επίσης δίνουν και διατροφή επειδή τσιμπάει λίγο όμως θα πρέπει να σταματήσω την διαιτολόγο δεν μπορώ να πληρώνω και διαιτολόγο και personal training μαζί τι λέτε? να σταματήσω την διαιτολόγο και να πάω εκει, μήπως τα κάνω ΘΑΛΑΤΤΑ όμως????
(το personal training όπως μου εξήγησε είναι μισή ώρα με τον γυμναστή από πάνω σου μόνο για σένα και ασκήσεις σε ειδιδκά όργανα για εκγύμναση σημείων που έχεις περισσότερο ανάγκη βλέπε σε εμενα κοιλίτσα μπουτάκια...ζύγισμα κάθε βδομάδα λιπομέτρηση και διατροφή) τι να κάνω?????
ναταλία που θα πας???
σοφία μου περαστικά στο παιδάκι σου, μαρικάκι, ευγενίτσα, νεκταρία την καλήμέρα μου και την αγάπη μου
(ζηλεύω το χιόνι θέλω κι εγώ να χιονίσει να αποκλειστώ και να κοιμάμαι 2 εικοσιτετράωρα σερί μου λείπει ύπνος)
ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
Και μια και λέμε για ζώδια εγώ είμαι ΠΑΡΘΕΝΟΣ με ωροσκόπο ΤΟΞΟΤΗ,
αλήθεια βρε κορίτσια πιστεύετε σε αυτά ζώδια κ.λ.π.
Αννεζινάκι καλημέρα.
Η γνώμη μου είναι να μην αφήσεις την διαιτολόγο και για personal training τα ακούω βερεσέ. Μπορείς να κάνεις γυμναστικούλα αλλά όλα είναι θέμα διατροφής. Εκτός αν νιώθεις τελείως σίγουρη για τον εαυτό σου ότι θα ακολουθείς αυστηρά το πρόγραμμα και δεν θα ξεφύγεις.
Γνώμη μου πάντα.
Δώσε μας αναφορά για τα κιλά σου.
Αφού λείπει η Ναταλία ας τηρήσουμε την τάξη και ας ζυγιστούμε σήμερα και όχι Δευτέρα.
κι εγω παρθενος ειμαι. δεν ξερω ωροσκοπο και δεν τα κοιταω αυτα. η μανουλα μου ειχε ταλαιπωρηθει τοσο πολυ στη γεννα μου (ειχαν σπασει τα νερα απο μερες, εγω το αναθεματισμενο δεν κατεβαινα-που να βγω στεγνη δηλαδη και ο γιατρος που δεν ηξερε να κανει καισαρικη-προφανως- σφυριζε αδιαφορα μεχρι που βρεθηκε χειρουργος.....και βγηκα εγω)
αννεζινα μου το Personnal training μου ακουγεται και εμενα μπαρουφα. επειδη πηγα πλεον σε δυο γυμναστηρια να ρωτησω, ολοι το αναφερουν. σε βαζουν σε ενα προγραμμα και σε κοιταζουν κατα καιρους και ταυτοχρονα κοιταζουν και καναδυο αλλες. εμενα και τα δυο μου ειπαν οτι πρωτα να χασω τα κιλα που θελω με διαδρομο, ελλειπτικο, ποδηλατο και μετα θα αρχισουν τα ειδικα προγραμματα. επειδη εγω τη κανω τη γυμναστικη μου (δεν τους ειπα τιποτε bebaia και ηταν περηφανοι που μου προτειναν 3 οργανα και οχι ενα.....) θα αγορασω και ενα ελλειπτικο και ενα mp4 και θα κρατησω τα 40-50 που μου προτειναν. εγω θα εχω και διπλο οφελος (απο την κορη μου....) και λεω συντομα να χτυπησω και ενα ποδηλατο και να γινω Personnal trainer του ευατου μου και της κορης μου.......
εσυ κανεις καθολου γυμναστικη? εστω περπατημα? αν οχι πανε για ενα διαστημα ακομη σε ενα απλο γυμναστηριο και συνεχισε με τη διατροφολογο σου που εχεις σταθερο χασιμο. Γιατι να κανεις πειραματα?
Kοριτσακι καλημερα,
με ψαχνατε βλεπω........
δεν μας εφταναν τα χιονια αλλα διερρηξαν και την εταιρια που δουλευω προχθες το βραδυ και εχθες το πρωι ειχαμε αστυνομιες και τα διαφορα και γινοταν ενας χαμος εδω μιας και ευτυχως δεν προλαβαν λογω συναγερμου να βρουν το ταμειο της εταιριας. δοξα το θεο γιατι εχουμε αρκετα πολυτιμα εκει μεσα, και σαν υπευθυνη λογιστηριου εγω εχω την ευθυνη και τα κλειδια του ταμειου.
τωρα πρεπει να ψαχνουμε θυριδες εδω κοντα σε τραπεζα, γιατι την επομενη φορα μπορει να μην ειμαστε και τοσο τυχεροι.
μιλαμε ετρεμα απο την σκεψη και μονο τι θα γινοταν αν το επαιρναν, η εστω οτι ειχα ξεχασει εγω μια στο εκατομμυριο να βαλω το κασελακι του ταμειου στο χρηματοκιβωτιο. εκτος του οτι θα με απελυαν θα χρειαζοταν να τα αντικαταστησω κιολας? ουτε σε 5 ζωες μιλαμε..........
τελικα το μονο που πηραν ηταν το δικο μου λαπτοπ και αυτο οχι γιατι καταλαβαν οτι ηταν λαπτοπ, γιατι ανοιξαν και αλλα ντουλαπια που ειχαν μπροστα στα ματια του λαπτοπ, αλλα επειδη εγω το ειχα μεσα στην θηκη του, που μοιαζει με χαρτοφυλακα και επειδη ηταν στο λογιστηριο νομιζαν οτι κατι ειχε μεσα. Δεν βαριεσαι ομως, ηδη παρηγγειλα καινουργιο.......
κατα τα αλλα εχθες κατεβηκαμε με αλυσιδες απο το εξωτικο Φιλυρο, η βασιλικη περνει αντιβιωση και εγω αρχισα την διαιτα που κανει και το μπαρμπουνι, με δικες μου παραλαγες......
σημερα ζυγιστικα 69,1, αντε θα παω να αλλαξω και το τικερακι μου που αραχνιασε στο 70, και ελπιζω να μην μεινει και πολυ στο 69...........
αυτα τα νεα μου, θα τα ξαναπουμε........
Καλά που είπα τσιμουδιά!Δε σας πιστεύω!Πού να είχα ζητήσει και δημοψήφισμα...Αχ!
Λες και δε με ξέρετε...λες και δε με ξέρω...Κάθε που η λογική μιλά,ακόμα κι αν ουρλιάζει,
η καρδιά έχει φορεμένα ακουστικά και μουρμουρίζει μπαλάντες...Δεν υπήρχε καν θέμα επιλογής.
Αφού εκεί βάδιζα και βαδίζω..."θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό"δεν είναι θέμα χωροταξικό,
αλλά στάση ζωής!Όταν με το καλό ταξιδέψει και το σώμα μου για κει,φυσικά και θα το ξέρετε...
Εξάλλου,έχουμε και συναντήσεις να οργανώσουμε...Σήμερα ήρθα Κατερίνη για κάποιες ώρες μόνο.
Φοβάμαι,αλλά συνεχίζω γιατί αρνούμαι να καθορίζει κάτι αρνητικό τα βήματα μου!Εξάλλου πώς να
συμβεί το θετικό αν έχεις για ιχνηλάτη το αρνητικό;Αφήνομαι στα τυφλά μόνο με την ελπίδα παρέα...
Έχω δύναμη να διαχειριστώ τις όποιες συνέπειες των επιλογών μου.Κι ούτε μετάνοια χωρά ούτε τίποτα.
Τόσοι κρίκοι στην αλυσσίδα ενώθηκαν για να φτάσω σήμερα εδώ!Επιλογές,που ακολούθησα κι άλλες
που αρνήθηκα,γεγονότα,που συνέβησαν κι άλλα που παραλείφθηκαν,επιτυχίες κι αποτυχίες
και όλα μα όλα τους για να ζήσω τώρα την εμπειρία αυτή!Πώς να διακόψω τη συμπαντική ακολουθία;
ναταλια δεν ξερω για τι πραγμα μιλατε και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως αν μαθω θα με νευριασεις, αλλα τα λες πολυ ωραια οποτε συγχωρεισαι.
για ποσο δεν ξερω
αντε μπραβο. ακομη λιγο θα σε τηλεφωνουσα. αφου ολα καλα, οκ. φιλακια και περαστικουλια στην νυφουλα μας που συνεχιζει να ειναι η προτιμηση νουμερο 1 του γιου. λιντα δνε στελνεις καμια φωτογραφια να τον δελεασεις? αλλά τωρα πια θα δειτε και κατι αλλα αγορια στη συναντηση εις τας αθηνας οποτε θα εχετε κι εσεις επιλογη....
τι παραλλαγες κανεις? κι εγω κανω τις δικες μου και εχασα αρκετα.
το πρωι τρωω 2 φετες ζαμπον, 1 φετα κασερι και 2 κ.γλυκου κοτατζ, τα κανω ροδελα και τα τρωω σαν σαντουιτσακι,
και εχθες το μεσημερι εφαγα σολωμο, αλλα δεν προλαβα να φτιαζω σαλατα στην δουλεια και τον εφαγα σκετο.
το βραδυ εφαγα κοτοπουλο αλλα με κουνουπιδι σαλατα,
αληθεια ποσα γραμμαρια εχει ενα μπουτι κοτοπουλο καθαρισμενο?, γιατι με ενα που εφαγα κατα τις 7 δεν χορτασα και κατα τις 11 ξαναεφαγα λιγο ακομα
οπως καταλαβες οτι να ναι κανω αλλα θα προσπαθησω να την κανω τις επομενες μερες. θα παω αυριο και σ/μ να προμηθευτω.
αληθεια την περκα την αγοραζεις φρεσκια η κατεψυγμενη? δεν εχω φαει ποτε νομιζω, τι γευση εχει?
Βασουλίνι μου,ευτυχώς δηλαδή που δεν ήταν η ζημία τόσο μεγάλη...
Θα σου πάρει η εταιρία και καινούριο λαπτοπάκι...Πάντα βγαίνει κάτι θετικό...
Ελπίζω να μην έχεις μεγάλη αναστάτωση για πολύ καιρό ακόμα...
Περαστικά στο Αλαλουμεναγοράκι μας!Μακάρι να νιώθει ήδη καλύτερα!
Έχουμε και ταξίδι να πάμε!Δεν είναι ν'αφήνουμε πίσω άρρωστα παιδιά...
Αννεζινάκι μου,εγώ θα τον δοκίμαζα τον προσωπικό εκγυμναστή.
Ειδικά αν είναι και τεκνό,η σκέψη να είναι σκυμένος πάνω μου
και ν'ασχολείται αποκλειστικά μαζί μου,δε θα με άφηνε αδιάφορη.
Σίγουρα θα σε βοηθήσει σημαντικά να σμιλέψετε το σώμα σου,
δοκίμασε και τη διατροφή,που έχει να σου προτείνει(ποτέ δεν ξέρεις)
κι αν δε μείνεις ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του,"στα ίδια μέρη
θα ξαναβρεθούμε..."Τι είχαμε τι χάσαμε,εκτός από κάποια χρήματα βέβαια!
Ελπίζω να μην είναι πολύ πολύ ακριβός,αν και το καλό πράγμα...
Μαρικάκι μου,σε διαβάζω και έχω εικόνα από τ'όμορφο προσωπάκι σου
μέσα στα νεύρα και την αγωνία!Μη μου ταράζεσαι,μάτια μου,αφού το ξέρεις,
πάντα μια χαρά τα καταφέρνεις!Δε θα μου ρυτιδιάζουν την ομορφιά μου
επειδή τη βρήκαν "τα κάνω όλα κα συμφέρω!"ʼντε,μην έρθω από κει να καθαρίσω!
Πολλά φιλάκια σ'όλα τα καμάρια μου,αλλά ένα κομματάκι ζουμερότερο στην αγάπη μου...
Αλαλουμένια μου εσύ είσαι η αγαπημένη μου.Η Λινταλένια μου είναι η αγάπη μου.
Αποτέλεσμα μονομαχίας 1-1 !Μακάρι να μπορούσα να κατέβω Αθήνα σ'εκείνον τον καφέ...
Την κάνω,κοριτσάρες μου!Είναι δίπλα οι δικοί μου και πάλι σ'εσάς είμαι!Τι μου κάνατε,κακουργες;
Εγώ είμαι μαζί σου.Quote:
Originally posted by NADINE
Καλά που είπα τσιμουδιά!Δε σας πιστεύω!Πού να είχα ζητήσει και δημοψήφισμα...Αχ!
Λες και δε με ξέρετε...λες και δε με ξέρω...Κάθε που η λογική μιλά,ακόμα κι αν ουρλιάζει,
η καρδιά έχει φορεμένα ακουστικά και μουρμουρίζει μπαλάντες...Δεν υπήρχε καν θέμα επιλογής.
Αφού εκεί βάδιζα και βαδίζω..."θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό"δεν είναι θέμα χωροταξικό,
αλλά στάση ζωής!Όταν με το καλό ταξιδέψει και το σώμα μου για κει,φυσικά και θα το ξέρετε...
Εξάλλου,έχουμε και συναντήσεις να οργανώσουμε...Σήμερα ήρθα Κατερίνη για κάποιες ώρες μόνο.
Φοβάμαι,αλλά συνεχίζω γιατί αρνούμαι να καθορίζει κάτι αρνητικό τα βήματα μου!Εξάλλου πώς να
συμβεί το θετικό αν έχεις για ιχνηλάτη το αρνητικό;Αφήνομαι στα τυφλά μόνο με την ελπίδα παρέα...
Έχω δύναμη να διαχειριστώ τις όποιες συνέπειες των επιλογών μου.Κι ούτε μετάνοια χωρά ούτε τίποτα.
Τόσοι κρίκοι στην αλυσσίδα ενώθηκαν για να φτάσω σήμερα εδώ!Επιλογές,που ακολούθησα κι άλλες
που αρνήθηκα,γεγονότα,που συνέβησαν κι άλλα που παραλείφθηκαν,επιτυχίες κι αποτυχίες
και όλα μα όλα τους για να ζήσω τώρα την εμπειρία αυτή!Πώς να διακόψω τη συμπαντική ακολουθία;
Κι ας μην μου είπες ούτε καλημέρα.
Αγάπη,σου έδωσα και ζουμερό φιλάκι αφού!
Απλά έστελνα κάθε τόσο το ποστ και συμπλήρωνα,
επειδή κολλάει το λάπτοπ της μαμάς και πριν τα έχασα όσα έγραφα...
Μα είναι δυνατόν να συνεχίσω τη μέρα μου χωρίς λίγο άρωμα από την αγάπη μου;
Βλέπεις όμως που καταβάθος σκεφτόμαστε το ίδιο κι ας είμαστε τόσο διαφορετικές...??????
καλα δεν το πιστευω!!! για ποτε ησουν, ποτε εφυγες, ποτε εφτασες και ποτε ξαναμπηκες και τα εγραψες ολα αυτα......
λοιπον ενημερωθηκα παραπανω για Personal training και μαλιστα στην πολη μου. 150 ευρω το μηνα αλλά φοβερη δουλεια. οκ, δεν παιζει για μενα αλλά αν ειναι κατι τετοιο αννεζινα μου και το δικο σου, ολα τα λεφτα. δεν μιλαμε για σε απλο γυμναστηριο. λουξ χωρος, αψογα οργανα και ο γυμναστης δικος σου να σε δινει οδηγιες για πολλες ασκησεις. το μονο που δεν ρωτησα ειναι αν ειναι πιπινι ο γυμναστης.......
Ναταλάκι μου γλυκό και πολυαγαπημένο!!!!!!!!!!!!!!!! Που θα πας και τι πας να κάνεις ? Εχω χάσει τεύχη ? Μήπως έχει να κάνει με αυτές τις παλιές αγάπες που πάνε στον παράδεισο αλλά άμα τους τη δώσει ξαναγυρίζουν ? Δε με έχεις ενημερώσει, και εγώ σ΄ αγαπώ και σ? έχω μες την καρδιά μου?... ελπίζω να μη με προδώσεις και να έχεις άλλη αγαπημένη την άλλη εβδομάδα...γιατί είμαι και παραπονιάρα...
Αννεζίτα μου ευχαριστώ για την πρόσκληση, τώρα νοιώθω καλύτερα?. Αλλά βρε κορίτσια μην πάτε το άλλο ΣΚ, θα πρέπει να ξαναλέμε τα ίδια, πάμε το μεθεπόμενο ?. Pleaseeeeeeeeeee. Οσο για τον personal trainer εγώ είμαι θετική αλλά όχι όταν έχεις να χάσεις πολλά κιλά αλλά προς το τέλος όταν σου μείνουν δηλαδή 5 κιλά. Δεν θυμάμαι πόσα είσαι?
Λιντάκι τελικά ο γιος μου χθες είχε 40 το απόγευμα και 39 το βράδυ, μάλλον έχει στρεπτόκοκκο γιατί έχουν άλλα 3 παιδιά στην τάξη του, θα τον πάω το απόγευμα στον γιατρό.
Μπαμπουνέλι έχεις κοντά σου curves, να το δοκιμάσεις έστω, στο λέω γιατί έχω πολλές συναδέλφους που έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένες. Εγώ αν είχε κοντά μου θα πήγαινε με χίλια? έστω για να δοκιμάσω.
Από διατροφή τα έχω κάνει λίγο μαντάρα αυτή την εβδομάδα ?. Δεν λέω να σοβαρευτώ.
Αχ βρε alalumaki το καψερό το αντράκι σου, 40 πυρετό!!
Θα δούμε πως θα το κανονίσουμε γιατί το μεθεπόμενο που ζητάς εσύ είναι τα γεννέθλια του γιου μου και μάλλον θα του κάνω αποκριάτικο πάρτυ.
Μην ανησυχείς θα το κανονίσουμε πάντως.
Περαστικά στο αγόρι σου, αυτό είναι το σημαντικό!
Καλά αντε βγείτε... καθημερινή μπορείς ?
Μπορώ κοπέλα μου αλλά από τις 6 μέχρι τις 8.
Γιατί μέχρι να πάω σπίτι πηγαίνει 6 και στις 8 ξεκινάω διαδικασία "πλύσιμο χεράκια - δοντάκια" για να τους βάλω για ύπνο γιατί δεν κοιμούνται το μεσημέρι και ξυπνάνε νωρίς τα καψερά και είναι κουρασμένα.
Μια απ' τα ίδια και εγώ τις ίδιες ώρες μπορώ εκτός από την Παρασκευή, αλλά εμείς έχουμε λόγω ηλικία και πολλές δραστηριότητες το απόγευμα.... τρέξιμο τρελό ............. νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Αλήθεια εσύ παίρνεις reductil ή όχι ?