74,4 και σημερα...
Printable View
74,4 και σημερα...
Κοριτσια χθές έκανα την δεύτερη γουρουνιτσα μου μετά απο ένα μήνα διατροφής!( η πρώτη ήταν ένα κρουασαν πριν 2 εβδομάδες :P) Πήρα κινέζικο ! Μια μερίδα τηγανητό ρύζι!Το καλό είναι πως τώρα με την οικονομική κρίση όλα τα μαγαζια έχουν ελαττώσει τις μερίδες:lol:Ετσι δεν νιώθω τύψεις , αστε που το είχα ανάγκη νομίζω να το κάνω. Σήμερα ξεκινάω πάλι την διατροφή μου!!! :):)
Αποτέλεσμα γουρουνιας ->67.8 +(400 gr) Πάλι καλά!!
Το ευχαριστήθηκα όμως :P Αλλα απο σήμερα τα κεφάλια μέσα ξανά!!!
Καλή συνέχεια στις προσπάθειες όλων μας και ας έχουμε τα σκαμπανεβασματά μας.Το τελικό αποτέλεσμα όμως θα μας δικαιώσει, ελπίζω!!
Καλημέρα!
( το τικερακι δεν το αλλάζω :P )
van van καλα εκανες,εφοσον ξαναμπαινεις σημερα παλι σε προγραμμα.Αξιζει μια στο τοσο.Κι εγω λατρευω κινεζικο!
Καλημέρα σας,
-400 γραμμάρια σήμερα, 86,3!!!
Καλή συνέχεια να έχετε!!:)
Αχ αυτό το τηγανητό ρύζι κίνας μια κόλαση ήταν χθές!! Το απόλαυσα σπυρί σπυρί!!!Βασικά να σου πώ την αλήθεια ίσως και να ήταν η πρώτη φορά που το απόλαυσα τόσο , γιατί δεν έπεσα με τα μούτρα να το καταβροχθήσω μέσα σε 5' , αλλά το έφαγα σιγά σιγα σαν άνθρωπος!!Quote:
Originally posted by Constance
Κι εγω λατρευω κινεζικο!
Princess μπράβο!!! Καλή συνέχεια!!!
Σε ευχαριστώ vanvan:D
(όντως το κινέζικο είναι λατρεία)
Aυτο ειναι το θεμα.Οτι αν μια στο τοσο φαμε κατι ωραιο το απολαμβανουμε πραγματικα.Κι εγω με τα υπερφαγικα επεισοδια καταπινα τροφη χωρις να νιωθω γευση χωρις να απολαμβανω τιποτα.Απλα γεμιζεις μηχανικα το στομαχι.Ε δε λεει ετσι.Κινεζικο εχω να φαω μισο χρονο.Μολις ξεφουσκωσω απο Ισπανια,ειναι το πρωτο που θα τιμησω.:P
Quote:
Originally posted by Constance
Aυτο ειναι το θεμα.Οτι αν μια στο τοσο φαμε κατι ωραιο το απολαμβανουμε πραγματικα.Κι εγω με τα υπερφαγικα επεισοδια καταπινα τροφη χωρις να νιωθω γευση χωρις να απολαμβανω τιποτα.Απλα γεμιζεις μηχανικα το στομαχι.Ε δε λεει ετσι.Κινεζικο εχω να φαω μισο χρονο.Μολις ξεφουσκωσω απο Ισπανια,ειναι το πρωτο που θα τιμησω.:P
Αυτό ακριβως!!!!Όντως και εγώ κατέβαζα άπειρες ποσότητες, φαγητού και γλυκων λες και δεν θα ξαναέτρωγα ποτέ!! Ετρωγα καταναγκαστηκά επειδή έπρεπε να φάω όχι γιατι το φαγητό είναι απόλαυση!!Κοιτα στην Ισπανία να δοκιμάσεις λιγο απ'όλα.Λίγο ξεφάντωμα μας αξίζει που και που!!
Ελένη μου μή σε παίρνει απο κάτω και πίστεψέ με δεν ήταν το μυαλό σου που σε έκανε να φας καταναγκαστηκά αλλα η ψυχολογία σου , μάλλον ήθελες να ξεσπάσεις για κάποιον λόγο.Σήμερα όμως λέμε και οι 2 Stop στις μικρο/μεγάλες κρεπάλες και τρώμε σωστα!! Και κοίτα μη μείνεις τίποτα νηστική σήμερα γιατί μετά θα ξαναπέσεις με τα μούτρα!!!
Απλά φάει σαλατούλες και φρουτάκια!!
Και όταν αδυνατήσουμε θα χτυπήσουμε όλες μαζι ένα κινέζικο!! Να το κάψουμε βρε αδερφε!!! :P:P:P
Λοιπον σημερα δεν εφαγα δημητριακα το πρωι στο σπιτι και πηγα στο φουρνο με το σοκολατοκουλουρο και πηρα ενα. Παω να το δαγκωσω και μενω. Λεω αυτο δεν ειναι σοκολατα, ειναι ελιες. Το πεταω, ξαναπαω στο φουρνο. Παιρνω ενα αλλο πασπαλισμενο με κανελα. Λεω αυτο θα ειναι. Το δαγκωνω. Μιαμ! Γεμιση μηλοπιτας... Ηταν τελειο. Καποια μερα παιζει να πετυχω και το σοκολατα...
Ρε ηταν αηδια. Αλλιως θα το ετρωγα... Αφου ηθελα να φαω το γλυκο. Αμα ηταν να φαω 2 θα ειχα παρει το τυροκουλουρο π ειναι respect σε αυτο το φουρνο...
χαχαχαχαχ καταστροφη!εγω φταιω για ολα.:P
εμενα στο φουρνο τα γλυκα τα εχουν σε αλλη μερια απο τα αλμυρα οποτε δε γινονται παρεξηγησεις.Αλλα και το ελιοψωμο,ελιοκουλουρο τα σπαει.
Ναι και εγω μολις πριν δυο μηνες εφαγα πρωτη φορα στη ζωη μ... Γενικως εγω νομιζα οτι υπηρχαν μονο κανονικα κουλουρια... Α! Χτες πηρα απο τον ιδιο φουρνο κουλουρι Θεσσ/νικης χωρις ζαχαρη. Οπου το βρειτε παρτε το! Ηταν πολυ καλο.
καλα βρε penelope τα κουλούρια δεν έχουν ταμπελίτσα πάνω στο ράφι ή κάτι που να λέει τι έχουν μέσα? σαν kinder έκπληξη μου ακούγεται!!! :pQuote:
Originally posted by penelope1985
Λοιπον σημερα δεν εφαγα δημητριακα το πρωι στο σπιτι και πηγα στο φουρνο με το σοκολατοκουλουρο και πηρα ενα. Παω να το δαγκωσω και μενω. Λεω αυτο δεν ειναι σοκολατα, ειναι ελιες. Το πεταω, ξαναπαω στο φουρνο. Παιρνω ενα αλλο πασπαλισμενο με κανελα. Λεω αυτο θα ειναι. Το δαγκωνω. Μιαμ! Γεμιση μηλοπιτας... Ηταν τελειο. Καποια μερα παιζει να πετυχω και το σοκολατα...
Οχι σου ακουγεται... ειναι κιντερ εκπληξη
χαχαχα :p
85 ολα ξανα :D
64 κιλά, ένα κιλάκι έφυγε επιτέλους, μετά από δε ξερω κι εγώ πόσο καιρό ,αει στο καλό!
Kαλημερα
-300
54.1
Ελενη μπραβο... Ξεφουσκωνεις και εσυ ευκολα...
καλημέραααα :)
eleni1210: 2η μέρα μετά το υπερφαγικό και είσαι -900??? μπράβο elenaki απίστευτο ακούγεται!!!! :p
και εσύ όμως penelope δεν πας πίσω!!! :) 1χαρά κορίτσια συνεχίζουμε δυναμικά!!!! :thumbup:
67.7 (-100)
1η μέρα περιόδου!!Χθες ευτυχως αντιστάθηκα στις σειρήνες των περιπτέρου και της περιόδου και δε πλακώθηκα στα γλυκα!! Την έβγαλα με ένα σύκο!!Πολύ ωραίο φρούτο, μια χαρά μου έδιωξε την λιγούρα!!
(Το τρικερ μόνο προς τα κάτω θα το αλλάξω και αυτό μετά την περίοδο, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους)
Kαλημέρα σας,
μπράβο σας κορίτσια!!:thumbup:
ʼλλα 300 γραμμάρια κάτω σήμερα:)
κοριτσια καλησπέρα...εχει πλακώσει δουλειά γιαυτό δεν έχω γράψει τα πάω μια χαρά...είμαι 53 κιλά τρεμοπαίζει το 52,5 βέβεια αυτή την εβδομάδα δεν έφαγα σχεδόν καθόλου...
θα τα καταφέρω το έχω πάρει ζεστά
την κυριακή θα πάω σε βαφτήσια και δεν θα τα σκατ@@@@ το υπόσχομαι!!!
φιλιά σε όλες και καλές απώλειες!!
ναι ναι 55,5 ήμουν όταν ξεκίνησα....
απλά εχω ξαναρχίσει πολλές φορές στα ίδια πάνω κιλά και κατά τα 54 με 53,5 τα παράταγα πάλι...
αλλά όχι πάλι δεν το παλέυω να νιώθω άσχημα γιαυτό το λόγο!!
θα τα καταφέρουμε όλοι μαι απόφαση είναι και δεν φοβάμαι!!!
να σας πω και κάτι εχθές το πρωι φανταζόμουν ότι είχα πέσει με τα μούτρα σε χωριάτικη με ψωμια...χαχαχα
θα το κάνω όταν φτάσω τον στόχο μου!!!
αι στο καλό κάπου πρέπει να τα πω και εγώ!!
θα βγω στις 17/10 το μεσημέρι η το βράδυ έξω και θα φάω ότι λαχταράω!!
θα ζυγιστώ το πρωί και θα συνεχίσω μετά!!!
85.0 ολα ξανα
Kαλημερα +300 γρ σημερα
54.4
καλημέρα ..
μπήκα να εμψυχώσω λίγο...
αλλά δεν βλέπω να έχει ανάγκη κανείς!!
πηνελόπη είσαι μια χαρά και πιο κάτω απο το στόχο σου!!
σούπερ
έτσι μια πιο πάνω μια πιο κάτω ...δεν πάχθνε κανείς αν φάει μια μέρα
οι πολλές μέρες κάνουν την ζημιά ..και πάλι μπράβο πάντως!!
52.5 σήμερα, τα ίδια με προχθές, μισό κιλό κάτω από χθες αλλά δεν κατάλαβα το λόγο:shocked2:
Καλημέρα! 64 σήμερα..
Kαλημέρα,
+600 σήμερα και δεν καταλαβαίνω γιατί!! :question::question:
67.1 (-600 ) gr
Kαλημερα!
-300 σημερα
54.1
Kαλησπέρα σας,
- 800 γραμμάρια σήμερα και επιτέλους είδα το 5 :D
mprabo αντε και στο 4!
καθε ημερα ειμαι 85+
ολα τα βραδυα ειχα εξοδους κ φαγητο κτλ κτλ
χθες κ γλυκα
γενικα προσεχω αλλα οχι οπως οταν δε βγαινω βεβαια...
ενδιαμεσα ειδα 4 αλλα αυριο που θα κανω μηνιαιο ζυγισμα δε νομιζω με τετοια διατροφη να το ξαναδω...
66.9 (-200)gr
-900γρ από χθες...
51.5 σήμερα
Καλημέρες!
Kαλημερα!
-100 σημερα
54 ολα.
Ναι ναι! Πρεπει να αρχισω να τρωω!
66.8 (-100)γρ
Αντε να ξεκολλήσουμε επιτέλους!!2 βδομάδες τώρα έχω φτύσει αίμα για να δω μια απώλεια της προκοπής...
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΣΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ, ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΘΕΣ.
-0,6 ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΟ 75,5 ΣΤΑ 74,9.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
μετα απο συνεχεις αξοδους που θα συνεχιστουν κ απο δω κ περα
85.3