break κλεβεις! :lol: στρογγυλη λες και εχω καταπιει μπαλα του handball
Printable View
break κλεβεις! :lol: στρογγυλη λες και εχω καταπιει μπαλα του handball
τετοια αγωνια ουτε στο ζυγισμα μου..χαχαχαχαχαχα
Quote:
Originally posted by migg
τετοια αγωνια ουτε στο ζυγισμα μου..χαχαχαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Στρογγυλή ε? Με μπέρδεψες τώρα :puzzled::puzzled:
Αλλά επιμένω!!!!!!!!! Αγοράκι - έκλεισε!!!!!!!!! :bouncy::bouncy::bouncy:
χαχαχαχαχα! δεν ξερω τι ρολο παιζει το ''σχημα'' ας πουμε αλλα εχω ακουσει ενα σωρο κουλα ρε παιδια!
''ομορφηνες!εχεις κοριτσι''
''ομορφηνες!εχεις αγορι''
''αγριεψες!εχεις αγορι'' -η αληθεια ειναι οτι αγριεψα με τις μαλακιες που ακουω και οχι επειδη εχω αγορι :lol:
''εχεις υπνηλια? εχεις αγορι''
''εχεις μυτερη κοιλια? εχεις αγορι''! γιατι ρε παιδια μου τεντωνει την κοιλια το πουλακι του? :lol:
''μην πιεις κοκα κολα θα κουφαθει το παιδι!'' -για την ωρα εμενα κουφαινεις με αυτα που λες!
''μην φας λαγο θα βγει το παιδι με λαγοχειλο'' -μακαρι να ειχα ποδια λαγου να φυγω γρηγορα να μην ακουω αλλες παπαριες! :lol:
''μην ξυστεις αν θυμηθεις καποιο φαγητο το παιδι θα βγει σημαδεμενο''
σαμπαντι σουτ μι :shocked2:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τσιζας κραιστ!!
κ εγώ τα έχω ακούσει όλα αυτά!!!!!!!!!!! :dork::dork::dork:
Γι' αυτό σε ρώτησα για το σχήμα τις κοιλίτσας σου!!!!!!!!!
Ούτε εγώ τα πιστεύω, να ακούσεις τι είχε πάθει η μάνα μου!!!!!!!
Όταν ήτανε έγκυος είχε μυτερή κοιλιά, υπνηλία κ όλοι της έλεγαν πως έχει αγόρι, άλλο που δεν ήθελε, το πίστεψε, τότε δεν υπήρχε ο υπέρηχος που έδειχνε το φύλο του εμβρύου!!!!!!!!!!
Μόλις την είδε ο γιατρός κ της είπε να σου ζήσει η κούκλα η μάνα μου τα έπαιξε κ του λέει κ' άλλο κορίτσι?
Γιατρός: Γιατί πόσα έχεις?
Μάνα μου: Ένα!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
χαχαχαχαχαχα ! καλα break τοτε ειχε πλακα! και η μαμα μου οταν με ειδε , ειχα τον λορο αναμεσα απ τα ποδια μου και το εβλεπε για τσουτσου! χαχαχαχα
κατι τετοιες ιστοριες εχουν πλακα :D
εμενα παλι η δικια μου ηθελε αγορι και μολις με ειδε οτι ειμαι κοριτσι λεει..παρτε το απο δω..παρτε το...χαχαχαχαχαχα
και ακομα το λεει..αχχχχ να χα αγορι στα ωπα ωπα θα με ειχε..οχι σαν και σενα..χαχαχαχαχαχα
εμενα στις εγκυμοσυνες μου ελεγαν ολα τα παραπανω και αλλα πολλα.....
Εμένα πάλι δεν μου έλεγαν τίποτα. Βασικά κανείς δεν πίστευε πως ήμουνα έγκυος. Αφου η κιλιά μου ήταν πλάκα. Πιο πλάκα δεν γινόταν!
μητρικο ενστικτο MY ASS!
IT'S A GIRLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL :tumble::roll::bouncy::bouncing:
Συγχαρητηρια.... Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και σου ευχομαι να αποκτησεις ενα γλυκυτατο κοριτσακι.
τι ωραία!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
μητρικο ενστικτο MY ASS!
IT'S A GIRLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLL :tumble::roll::bouncy::bouncing:
μιτσόκολο, να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, όταν βγεί με το καλό ! :)
Πελαγια μου σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ευχομαι οτι καλητερο και για σενα!!! :D
και σενα σισακι ευχαριστω!ελπιζω να εισαι καλα ειχα μερες να σε ''δω'' φιλακια πολλαααααααα
Συγχαρητηρια!!!!!!!! Με το καλό να έρθει!!!!
Τι κερδίζουμε εμείς που το βρηκαμε;;;;;
ευχαριστω πολυ τσαχπινογαργαλιαρα μου!!!! σε σενα και στον κουμπαρο θα κανω ενα σκιτσακι τους εαυτου σας και θα το ανεβασω χαχαχαχαχα
[:spin::spin::spin::spin:
ουαουυυυυυυυυυ συγχαρητηρια αγαπη....καλοτυχο να ειναι...αχ συγκινηθηκα τωραααααααααααα,,,το μωρο του φορουμ....
Μιτσοκολακι μου μπραβο με το καλο να κρατησεις στα χερια σου την κουκλα σου!Λατρευω τα κοριτσακια κ στραβομουτσουνιαζα οταν σου ελεγαν οι αλλοι αγορι.Θα δεις τη ευτυχια ειναι η κορη κ στο λεω εγω που εχω κ αγορι!Ασε που το ντυνεις το στολιζεις του κανεις κοτσιδακια....Φιλακια πολλα...Ο ευτυχης μπαμπας τι λεει?
αχ μιγγακι μου σευχαριστω παρα παρα πολυ εισαι μια γλυκα! :love:
Γλαυκη μου νασαι καλα!!! η αληθεια ειναι οτι δεν με ενοιαζε τι θα ηταν πραγματικα, απλα οποτε με ρωταγαν εγω ελεγα ισως ειναι γορι... μαλλον.. νιωθω κλπ κλπ.
Τινι δεν ξερω??? πολυ σεξ? χαχαχαχαχ φιλακια! :bouncing:
Διάβασα κάποια ποστ τωρα,και σκέφτομαι την πρωτη μέρα που μπήκα κι εγραψα εδώ, ήταν η μέρα του σοκ μου, θυμάμαι ότι μόλις το έπαθα έψαξα απεγνωσμένα να βρω καποιον να το μοιραστω, θυμαμαι πως έγραφα εδώ την ιστορία μου κλαίγοντας με λιγμούς.
Και τώρα είμαι τόσο χαρούμενη που μετά από 1,5-2 μήνες είμαι εδώ πολυ διαφορετική, έχοντας βγάλει απο μέσα μου όλο αυτό και νιωθοντας ότι κατα κάποιον τρόπο έχω θεραπευτεί από μερικά πράγματα που με βασάνιζαν χρόνια
μιτσοκολακι οταν με ρωτησε ο γιατρος αν θελω να μου πει το φυλο του πρωτου παιδιου μου του ειπα..γιατρε και το τριτο φυλο να ναι δεν με νοιαζει καθολου...γερο μονο να ναι....
Αντε με το καλο κουμπαρουλα!!Quote:
μητρικο ενστικτο MY ASS!
Quote:
μητρικο ενστικτο MY ASS!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχ έχω χάσει τα λόγια μου!!!!!!!!
:spin::spin::spin::spin::spin::spin:
Γερό κ καλότυχο να είναι το κοριτσάκι σας!!!!!!!!!
Με έναν πόνο mitsokolo!!!!!!!!!! :starhit::starhit::starhit:
MITSOOOKOOO!!!
Nα σου ζησει η κορη! Εγω κοριτσακι ηθελα να κανεις! Το ειχα ενστικτο παιδι μου!
Και οταν μεγαλωσει την βλεπω να ξερει να κανει τατοοοο! Να φοραει τα Docs της και να ειναι πολυ free κοπελα η τυπισσσαααα!!!
Αντε με εναν πονο!!!!!!!! Και στα βαφτησια να εχετε μπομπονιερες σε σχημα μπιστολακι για τατοο με ενα μωρο πανο! Καλα τελειοοο???
αααααααααχαχαχαχαχαχααχαχ αχαχαχαχα ρε ελεος ελιωσα!!!!:smilegrin:Quote:
χαχαχαχαχα! δεν ξερω τι ρολο παιζει το ''σχημα'' ας πουμε αλλα εχω ακουσει ενα σωρο κουλα ρε παιδια!
''ομορφηνες!εχεις κοριτσι''
''ομορφηνες!εχεις αγορι''
''αγριεψες!εχεις αγορι'' -η αληθεια ειναι οτι αγριεψα με τις μαλακιες που ακουω και οχι επειδη εχω αγορι :lol:
''εχεις υπνηλια? εχεις αγορι''
''εχεις μυτερη κοιλια? εχεις αγορι''! γιατι ρε παιδια μου τεντωνει την κοιλια το πουλακι του? :lol:
''μην πιεις κοκα κολα θα κουφαθει το παιδι!'' -για την ωρα εμενα κουφαινεις με αυτα που λες!
''μην φας λαγο θα βγει το παιδι με λαγοχειλο'' -μακαρι να ειχα ποδια λαγου να φυγω γρηγορα να μην ακουω αλλες παπαριες! :lol:
''μην ξυστεις αν θυμηθεις καποιο φαγητο το παιδι θα βγει σημαδεμενο''
σαμπαντι σουτ μι :shocked2:
να σου ζησει το κοριτσουδι!!! νεο αιμα στα μεταλλοκοριτσα, λαηκ λεμε!!!Quote:
μητρικο ενστικτο MY ASS!
Θυμάσε που σου είχα πει πως νιώθω πως θα είναι κορίτσι και πολλές φορές μου ερχόταν να σου γράψω τί κάνει η μικρή? Στο'πα ή δεν στο ΄πα? χεχεχεQuote:
μητρικο ενστικτο MY ASS!
Αχ κοριτσάκι!!! Μπράβο ρε mitsokolo, να σου ζήσει!!!
παντως (αλλαζω θεμα)τωρα με το χασιμο των κιλων οι γυναικες φιλες και γνωστες εχουν αλλο προσωπο..οι μακρινες ειναι αυτες που δινουν κουραγιο και δινουν συγχαρητηρια ενω οι κοντινες κανουν οτι δεν βλεπουν τιποτα..ενω οι αντρες τους μπροστα τους λενε τα καλυτερα λογια και ζητανε λεπτομερειες για το πως αδυνατισα εκεινες εχουν πιει το αμιλητο νερο...!!!!!!
απο κοντινους μου ανθρωπους και δη γυναικες δεν το περιμενα.....
Αν ήτανε η ζήλια ψώρα...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by filipparas
Αν ήτανε η ζήλια ψώρα...
απο τις ανθρωπινες σχεσεις ειμαι πολυ απογοητευμενη...:-((
μιτσοοοοοοοοοοοοοοο συγχαρητηρια!!!!!!!!!! να το δεις οπως ποθεις κουκλα μου το κοριτσακι σου.....
καλα ποσο δικιο εχεις! ειναι πραγματικα απογοητευτικο αν το σκεφτεις , ειδικα σχολια του τυπου αχ προσεξε μην τα ξαναβαλεις..... να κανεις και γυμναστικη γιατι θα εχεις χαλαρωση....προσεχε μην γινεις και ανορεξικη, και αλλες τετοιες μπουρδες. δεν τους φτανει να πουν απλα ενα μπραβο και τερμα.Quote:
Originally posted by migg
παντως (αλλαζω θεμα)τωρα με το χασιμο των κιλων οι γυναικες φιλες και γνωστες εχουν αλλο προσωπο..οι μακρινες ειναι αυτες που δινουν κουραγιο και δινουν συγχαρητηρια ενω οι κοντινες κανουν οτι δεν βλεπουν τιποτα..ενω οι αντρες τους μπροστα τους λενε τα καλυτερα λογια και ζητανε λεπτομερειες για το πως αδυνατισα εκεινες εχουν πιει το αμιλητο νερο...!!!!!!
απο κοντινους μου ανθρωπους και δη γυναικες δεν το περιμενα.....
katie δεν ειναι αυτο που λενε αλλα ο τροπος που το λενε....συμφωνω μαζι σου..
tini...τιποτα δεν αφηνω να με χαλασει..απλα απογοητευομαι για τους πολυ κοντινους μου ανθρωπους...
ωπ μιγκ παει αλλο ενα κιλακι!!! χεχε μπραβο, εχω απεριοριστο σεβασμο για την τιτανια προσπαθεια σου!!!
Συμφωνω ο τροπος που το λενε με το υφακι " αχ ναι ενδιαφερομαι".
ειναι δυσκολο για τους κοντινους μας , να κανεις αυτη την διαπιστωση. απλα στεναχωριεμαι ,δηλαδη ηθελαν να μεινουμε παντα ετσι ενω μας λεγανε να χασουμε βαρος ??? ειναι απλα αψυχολογητο
Mitsokolaki, με το καλό το κοριτσάκι σου! Απόλαυσε αυτές τις ημέρες της εγκυμοσύνης, όπου όλοι σε νταντεύουν και σε κανακεύουν κι εσύ κοιμάσαι (θα με θυμηθείς όταν με το καλό γεννηθεί η μικρή) και φοράς άνετα ρούχα και δέχεσαι τις φροντίδες των άλλων. Πιστεύω ότι είναι μοναδική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας.
Migg, χτύπησες φλέβα! Αυτό είναι το θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Δεν θέλω να το παραδεχτώ, αλλά μου συμβαίνει με πολύ κοντινό μου πρόσωπο. Πονάει κι εκείνη κι εγώ. Εκείνη, γιατί εκεί που κάποτε είχαμε κάτι κοινό, τώρα βλέπει ότι αλλάζω πορεία και νιώθει ότι αποπροσανατολίζεται. Εγώ, γιατί βλέπω ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο να τα έχει χαμένα και να με αποφεύγει. Χθες την πήρα τηλέφωνο και της είπα για πλάκα (στην πλάκα λέγονται τα σοβαρότερα πράγματα και το έκανα επίτηδες) έλα καλέ, εγώ είμαι, είδες, σου κάνω στενό μαρκάρισμα, κι εκείνη δεν είπε τίποτα για να με διαψεύσει. Είπε μόνο τα τυπικά και βιάστηκε να κλείσει το τηλέφωνο. Η διαπίστωση είναι θλιβερή. Δηλαδή, τις φίλες τις ενώνει η παχυσαρκία? Και τι δεν έκανα για να τη βοηθήσω. Βρίσκεται σε κατάσταση συνεχούς άρνησης. Κάθε φορά που μου ζητάει βοήθεια και της παραθέτω λύσεις, μου λέει μα βλέπεις, δεν τρώω πολύ. Και τα γλυκά? Έλα καλέ, λίγα είναι. Τότε να πας σε ενδοκρινολόγο να το ελέγξεις. Μα έχω πολλά στο κεφάλι μου, για τέτοια είμαι? Τέτοιου είδους είναι οι συζητήσεις μας. Εγώ ξέρω ότι τρώει πολύ, εκείνη το αρνείται, εγώ παραιτούμαι από τη συζήτηση που δε βγάζει πουθενά κι εκείνη παρατηρεί πως έκανα μέση, φοράω χρώματα κλπ και μου λέει να μην ξαναπώ ποτέ το "εμείς", γιατί δεν ανήκουμε πια στην ίδια κατηγορία. Μετά κι από αυτό κάνει να με δει καμιά δεκαριά μέρες, εκεί που βρισκόμασταν καθημερινά.
Κάποτε βρέθηκα και στην άλλη πλευρά, να είμαι εγώ η outsider, και η φίλη μου δεν μου έδωσε την ευκαιρία να συνέλθω και το χρόνο να δω μέσα μου τα πράγματα. Με έκανε αμέσως πέρα και αυτό δεν της το συγχώρησα ποτέ. Τώρα θέλω να δώσω ευκαιρίες, πολλές εκεί που αξίζει, αλλά βλέπω ότι και πάλι με κάνουν πέρα. Δεν υιοθετώ τη στάση της "υπεράνω και πονόψυχης", μόνο κάνω για λίγο στην άκρη για να δώσω χρόνο. Ελπίζω να είναι παροδική η φάση και να επανέλθει σύντομα. Λυπάμαι όμως βαθιά. Ξέρω ότι οι φιλίες στηρίζονται και στο κοινό βίωμα και πρόβλημα, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου. Και αυτό είναι μεγαλείο.
Με όλα όσα έχω περάσει από τις γυναίκες "φίλες" μου και με αυτά που διάβασα σήμερα εδώ αλήθεια αρχίζω να πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε κομματάκι απαράδεκτες στις φιλικές μας σχέσεις....
Και όπως είπε και η AVA, Migg, χτύπησες φλέβα!!!
AVA μου το ίδιο (μα το ίδιο) θέμα έχω και εγώ εδώ και λίγο καιρό, και δυστυχώς αφορά την καλύτερή μου φίλη. Μαζί μεγαλώσαμε, είχαμε πάντα τα ίδια προβλήματα, δεν τα βρήκαμε όλα εύκολα στο θέμα της εξωτερικής μας εμφάνισης (και από θέμα κιλών),και γενικά είχαμε τους ίδιους προβληματισμούς. Το θέμα είναι ότι φέτος εγώ (μετά από μεγάλη προσπάθεια) έχασα κάποια κιλά (7-8) και το έβαλα στόχο να ταχτοποιήσω λίγο τον τρόπο που ντύνομαι....Με λίγα λόγια από το Πάσχα η φίλη μου άρχισε να μην ενδιαφέρεται για μένα...να μη με παίρνει τηλέφωνο, να μη με ρωτάει για θέματα σημαντικά που της έχω εξομολογηθεί και τώρα, που ήρθε στην Κρήτη μετά από τόσο καιρό, μου λέει δικαιολογίες για να αποφύγει να έρθει να με δει...
Ακόμα και έτσι δεν το έβαλα κάτω και της έστειλα ένα mail -κατεβατό κανονικό- πως στεναχωρήθηκα που δεν την είδα, πως νομίζω ότι με αποφεύγει, πως εγώ είμαι εδώ για αυτή.....και ξέρετε τι μου είπε??? Η απάντησή της ήταν μία γραμμή "όχι μωρέ, δε σε αποφεύγω, σορυ πρέπει να φύγω γιατί με περιμένουν"
Το ξέρω ότι σας έπρηξα και μπορεί να έχω βγει και εκτός θέματος, αλλά πραγματικά αυτό σκέφτομαι τώρα, και έχω πολύ στεναχωρηθεί, δεν ξέρω τι να κάνω για να την έχω πάλι κοντά μου, οι φίλοι είναι πολύτιμοι για να τους χάνουμε από βλακείες.....
Psaraki, εντός θέματος είσαι και δεν πρήζεις κανένα. Γι' αυτό είμαστε εδώ.
Νομίζω πως όσα είχες να κάνεις, τα έκανες ήδη. Προτίμησες την κατά μέτωπο επίθεση, αλλά είδες ότι η φίλη σου δεν είναι έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο. Δώσε της χρόνο, δεν έχεις άλλη επιλογή. Κράτα μία διακριτική απόσταση και άφησε τη φίλη σου να σε προσεγγίσει. Ρισκάρεις έτσι να περάσει όλο το καλοκαίρι και να μην τη δεις, αλλά και η άλλη αντιμετώπιση δεν είχε τα αναμενόμενα.
Αν πραγματικά σε αγαπάει, θα σε πλησιάσει. Αν όχι, τι να πω.. Η ζωή προχωράει κι εμείς δεν μπορούμε να είμαστε κολλημένες στα κιλά μας, στη μιζέρια μας ή σε όσα μας ενώνουν με τους φίλους μας.
Δίκιο έχεις AVA μου, αλλά με τρώει συνέχεια.....Ο καλός μου μου λέει πάνω κάτω το ίδιο.....βασικά αυτό που με σκοτώνει είναι ότι συνέχεια τρέχω για τους φίλους μου. Δε λέω ότι είμαι καμιά τέλεια φίλη, αλλά με ενδιαφέρει να είναι καλά και εγώ να είμαι δίπλα τους, και δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις δεν είχα κανένα δίπλα μου εγώ όταν τους χρειαζόμουν (αν και είχα ζητήσει τη βοήθειά τους). Και βέβαια όπως καταλαβαίνεις μετά οι φίλοι αυτοί γίνονται απλή χαζοπαρέα.
Δε θέλω να συμβεί αυτό με την κολλητή μου. Νόμιζα ότι είχα έναν ουσιαστικό άνθρωπο στη ζωή που θα μπορούσα να μιλήσω εντελώς ελεύθερα. Αν και αυτό αποδειχτεί λάθος -πραγματικά- θα χάσω κάθε ελπίδα στις φιλίες.... :(((((