Originally Posted by
giorgos panou
Δεν καθοριζουν οι πολητικες ιδεες και η πολιτικη σταση του καθε ενα μας το ποσο ελευερος ανθρωπος ειναι , απεναντιας !! η πραγματικη του ζωη, η καθημερινωτητα του μας δειχνει το τι ανθρωπος ειναι ο καθε ενας, το ποσο ανεχετε την διαφορετικοτητα και το ποσο ανοιχτομυαλος ειναι!! δεν πα να εισαι γραμμενη στο πιο αριστερο κινημα!! εαν το μυαλο σου ειναι πορομενο και αν στην καθημερινοτητα σου δεν εισαι ταπεινος και δεν σεβεσαι τους γυρο τι να το καμω??
Επειδη λοιπον εχω αρκετ εμπειρια απο οργανωσεις, απο κινηματα και τετοια καταλαβα οτι οι ταμπελες δεν κρινουν την αληθεια! αρα οτι κι να λες εσυ , η πραξεις σε καθοριζουν!
Οσο για τα λουρια κι ολα τα αλλα που λες, παρατηρησε γυρο σου τι γινετ, δες του γειτωνες σου πως ζουν, δες τους συναδελφους σου πως αντιμετοπιζουν την ιεραρχια!! δες ολα αυτα, δες πως ο κοσμος υποκυπτει στην εξουσια κι ελα μετα να μου πεις εαν εχω αδικο! Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια οσο και να μην μας αρεσει! αρα το ζητουμενο πλεον ειναι το απο τι υλικο θα ειναι το λουρι που ειμαστε δεμενοι, ποσο μποσικο θα εχει! και οχι εαν υπαρχει λουρι! το ζητημα ειναι το τι σου επιτρεπετε να κανεις και οχι εαν σου επιτρεπετε!
Εαν εσυ νομιζεις οτι εισαι ελευθερο πνευμα τι να σου πω?? στην πραγματηκοτιτα δεν εισαι καθολου! διοτις πολυ απλα , ντυνεσαι οπως σε καθοδηγουν οι οικοι μοδας μεσα απο τα περιοδικα τους, τρως αυτο που διαφημηζουν και αυτα που αποφασιζουν πως ειναι της μοδας μεσα στα γραφεια τους πολυεθνηκες! ακους την μουσικη που αποφασιζουν οι μεγαλες εταιρειες παραγωγης! μεσα απο την προωθηση που κανουν στο ραδιο και στο ιντερνετ! αρα κανεις οτι σου λενε διοτις φοβααι οτι εαν δυαφερεις θα βγεις εξω απο το μαντρι! σκεψου λιγακι , και μετα ελα να μου πεις για διαφορετικοτητα και ελευθερια! δεν την θελετε την ελευθερια! δεν θελετε την διαφορετικοτητα! διοτις την φοβαστε!