Δυστυχώς Αβα δεν έχει πτυχίο ,έχει -όχι πολλά-χρήματα κ το καλοκαίρι ξεκινάμε το καινούργιο μας σπιτάκι !!!!!Δε νομίζω ότι φταίει αυτο άλλα ότι με πήρε από εκεί ,εγώ αυτο πιστεύω ότι φταίει άλλα δεν ορκίζομαι κιόλας !!!!!
Printable View
Δυστυχώς Αβα δεν έχει πτυχίο ,έχει -όχι πολλά-χρήματα κ το καλοκαίρι ξεκινάμε το καινούργιο μας σπιτάκι !!!!!Δε νομίζω ότι φταίει αυτο άλλα ότι με πήρε από εκεί ,εγώ αυτο πιστεύω ότι φταίει άλλα δεν ορκίζομαι κιόλας !!!!!
Αστερόσκονη αυτά δεν τα λένε εκ των υστέρων! Αν ξέραμε ότι τα εσώψυχά σου πάνε σετ με 12 χουρμάδες θα σου λέγαμε κράτα τα εσώψυχά σου μέσα σου και τους χουρμάδες μέσα στο κουτί τους!:lol::lol:
Τους παίρνω χύμα...και έχω καμιά 20αριά ακόμα!!!α θερμίδες δεν ξέρω...ψάχνω αλλά δε βρίσκω!!!
Το βάζω, για δύο λόγους: Πρώτον γιατί έσκασα και δεύτερον, μπας και το ακούσει ο Προκόπης και μπει ενεργά στη συζήτησή μας..
Ορίστε!
http://www.youtube.com/watch?v=3blFaz9w5BM
Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσω ότι είμαι πολύ άρρωστη και ότι δικαιολογούμαι για ό,τι και αν σκέφτομαι.. Με αυτό ξύπνησα και αυτό έχω στο μυαλό μου όλη μέρα! ʼρρωστο; Πολύ!
Μαρή Τζίνα, στο αφιερώνω! :lol::lol::lol:
γιωτακι σιγα τις θερμιδες οι 3 εχουν περιππου 83 αρα οκ .με τους 12 καλα εισαι.να αρχισω κ εγω χουρμαδες να πηγαινω κ τουαλετα να κοψω τα μπισκοτακια?
Το δράμα μου είναι ότι άρχισα να μαθαίνω και τα λόγια απέξω.. :dork:
Γιωτάκι ότι και να τους ενόχλησε δεν έχει σημασία πια αφού το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς τους μετράει. Όπως λέει και η Αλίνα θα έπρεπε τώρα μετά από τόσο καιρό να μπορούν να εκτιμήσουν το ότι είσαι ευτυχισμένη και το ότι σε κοιτάει μέσα στα μάτια που είναι πιο σημαντικό κι από πτυχία κι από λεφτά. Εύχομαι με το καλό να χτίσετε το νέο σας σπίτι και να μπείτε γρήγορα μέσα. Θα μας κρατάς ενήμερες υποθέτω για τις εργασίες που θα γίνονται οπότε θα το χτίσουμε όλες μαζί παρέα! Κορίτσια ετοιμαστείτε, το καλοκαίρι ρίχνουμε μπετά!:lol::lol:
Τα μπετά πάνε σετ με τα...κορμιά! Ρίχνουμε μπετά να φτιάξουμε κορμιά!
Ειλικρινά δεν την παλεύω!!!!
Διαβάζω διαβάζω και μόλις γεμίσατε μία ακόμη σελίδα! Και ακόμη δεν έχω τελειώσει! Παραιτούμαι!!!!:lol:
Αστερόσκονη ψάξε τις θερμίδες των χουρμάδων στα μπούτια σου, μπορείς να τις βρεις εκεί!:lol::lol:
αβαααααα χαχαχαχααα δεν εχω λογια! μονο γελια :smilegrin: χιχιχιχιχ
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αστερόσκονη ψάξε τις θερμίδες των χουρμάδων στα μπούτια σου, μπορείς να τις βρεις εκεί!:lol::lol:
Χτύπα κι άλλο...θα τ'αντέξω!!!!!!!!
Alina, αυτό το τραγούδι μου το έμαθε ένα στρουμφάκι από το χωριό μας, που τώρα σφυρίζει αδιάφορο.. Μου το φόρτωσε καλά καλά, να το σκέφτομαι και παριστάνει τώρα την αδιάφορη!
ʼβα τώρα δικαιολογείσαι γιατί έχεις πυρετό, το κακό όμως είναι ότι τα βάζεις αυτά τα τραγούδια και όταν δεν έχεις πυρετό! Που σημαίνει δηλαδή ότι εσύ γιατρειά δεν έχεις!:lol: