Αστερόσκονη δε με νοιάζει να αντέξεις τα χτυπήματά μου αλλά να αντέξεις να συνεχίσεις τη δίαιτά σου!!!!!:lol:
Printable View
Αστερόσκονη δε με νοιάζει να αντέξεις τα χτυπήματά μου αλλά να αντέξεις να συνεχίσεις τη δίαιτά σου!!!!!:lol:
Αβάκι δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να το ακούσω αν κάποιος μπορεί να μου πει τι λέει η ποιο είναι?
Τζινάκι μετά από όλα αυτά τα χρόνια ειλικρινα δε με νοιάζει τι σκέφτονται κ αν σκέφτονται όσο για το σπίτι να είστε σίγουρες πως μαζί θα το σηκώσουμε!!!!!
Γιατρειά μπορεί να μην έχω, έχω όμως ιδέες!
Αυτό το pipelook του βίντεο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον... Σκέφτομαι την επόμενη φορά να το εφαρμόσω.. Δεν είναι κακό..
Ο σκουντούφλης που εξαφανίστηκε;
Γιωτάκι μου, ίσως είναι καλύτερα που δε μπορείς να το ακούσεις, πίστεψέ με.. Κι εγώ, που το άκουσα, τι κατάλαβα; Μου κόλλησε μετά από αρκετές μέρες και δε μπορώ να το ξεφορτωθώ!
ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Το βάζω, για δύο λόγους: Πρώτον γιατί έσκασα και δεύτερον, μπας και το ακούσει ο Προκόπης και μπει ενεργά στη συζήτησή μας..
Ορίστε!
http://www.youtube.com/watch?v=3blFaz9w5BM
Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσω ότι είμαι πολύ άρρωστη και ότι δικαιολογούμαι για ό,τι και αν σκέφτομαι.. Με αυτό ξύπνησα και αυτό έχω στο μυαλό μου όλη μέρα! ʼρρωστο; Πολύ!
Χαχαχαχα τι τραγουδι!!!! Φλωρινιώτης-Φέρρη...Δίχως συμβιβασμούς..δεν το ήξερα (δεν έχανα και τίποτα!)
ʼβα μου να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω για ποιό pipelook μιλάς γιατί δεν το είδα όλο το βίντεο, έχω και ζάχαρο βλέπεις και πρέπει να αποφεύγω τις συγκινήσεις!:lol:
Χαχαχαχαχα!!! Έπιασε το κόλπο μου!! Μπουρλότο, ξε-μπουρλότο, εμφανίστηκε ο Προκόπης μας!Quote:
Originally posted by Eli
ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Το βάζω, για δύο λόγους: Πρώτον γιατί έσκασα και δεύτερον, μπας και το ακούσει ο Προκόπης και μπει ενεργά στη συζήτησή μας..
Ορίστε!
http://www.youtube.com/watch?v=3blFaz9w5BM
Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσω ότι είμαι πολύ άρρωστη και ότι δικαιολογούμαι για ό,τι και αν σκέφτομαι.. Με αυτό ξύπνησα και αυτό έχω στο μυαλό μου όλη μέρα! ʼρρωστο; Πολύ!
Χουρμάδια....:smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin:
Με τρομάζει ότι σκεφτόμαστε τα ίδια! Ήμουν έτοιμη να το σχολιάσω το pipelook! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Αυτό το pipelook του βίντεο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον... Σκέφτομαι την επόμενη φορά να το εφαρμόσω.. Δεν είναι κακό..
Δεν σφυρίζω αδιάφορα Λιχούδη τρέχω με χίλια να σας προλάβω και μου ξεγλιστράτε μιλάμε έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια!!!! Δεν σας προλαβαίνω λέμε!!!!!!!!!!
Δεν πειράζει, Τζινάκι μου, εσύ δε χρειάζεται να βλέπεις... Αυτά είναι για μας... Εσύ τα ζεις!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα μου να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω για ποιό pipelook μιλάς γιατί δεν το είδα όλο το βίντεο, έχω και ζάχαρο βλέπεις και πρέπει να αποφεύγω τις συγκινήσεις!:lol:
Κάνε, όμως, έναν κόπο και δες το, λίγο πριν τη μέση του βίντεο. Έχει γέλιο ο σχολιασμός..
σαν κατσαριδουλες ψητες δειχνουν καπως αλλαξα γνωμη θα μεινω στα μπισκοτακια μου
Μόλις αποφάσισα να μην διαβάσω τις 3 τελευταίες σας σελίδες! Αστερόσκονη θα μου κάνετε μία περίληψη να μου πείτε σε ποιον γκόμενο καταλήξαμε για να μην αναρωτιέμαι; :lol:
Τώρα τα θέλει ο πώλος σου!! Θα σε τρομοκρατήσω.. Αύριο, με τα χάλια που έχω, σκέφτομαι να μην πάω στη δουλειά. Οπότε, θα πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια! Ετοιμάσου ή ευχήσου να ξυνπήσω ακόμη χειρότερα, ώστε να μείνω στο κρεβάτι...Quote:
Originally posted by Eli
Με τρομάζει ότι σκεφτόμαστε τα ίδια! Ήμουν έτοιμη να το σχολιάσω το pipelook! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Δεν σφυρίζω αδιάφορα Λιχούδη τρέχω με χίλια να σας προλάβω και μου ξεγλιστράτε μιλάμε έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια!!!! Δεν σας προλαβαίνω λέμε!!!!!!!!!!