-
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ʼβα το είδα το pipelook και παραδόξως κατάλαβα και τι σημαίνει! Βρε ιδέες που μου έβαλες! ʼντε να κρατηθώ τώρα την επόμενη φορά. Θα μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό και θα γελάω! Μη δαγκώσω και τίποτα δηλαδή!:lol::lol::lol::lol:
-
Γκρινιάρη γιατί λες να κάνω την προσπάθεια να διαβάσω τις τελευταίες σελίδες;;; Έχει υποθεί κάτι σημαντικό και το έχω χάσει;;; Αν ναι να τον κάνω τον κόπο! Αρκεί να σας παγώσω όλες τα χεράκια ώστε να σας προφτάσω γιατί ειλικρινά έχετε πάρει φόοοοορα!
-
Πρόσεχε, Τζίνα μου! Το pipelook θέλει τέχνη... Μας το έμαθε η μαστόρισσα του είδους! Πάντως προσωπικά θα το εφαρμόσω!
-
ʼβα εφάρμοσε ότι θέλεις, μόνο τον τρόπο που φιλάει ο Φλωρινιώτης μην εφαρμόσεις γιατί δε θα σταυρώσεις άντρα!:lol::lol:
-
Μπα... Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις.. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι Σαμάνθα και όχι ρεζίλης! :lol:
-
Κάπου εκεί Έλλη είναι κ η δική μου πονεμένη ιστορία!!!!!
-
Τώρα βρήκα αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=42fESv7qdRM
Αν σας πω ότι ήθελα να είμαι εκεί, κάπου στο πλήθος; Προτιμώ χίλιες φορές αυτά, από κάτι άλλα δήθεν, τα οποία είναι μπουζουκτσίδικα του χειρίστου είδους. Τουλάχιστον αυτό είναι αυθεντικό και πηγαίνοντας εκεί ξέρεις ότι πας για να κάνεις την πλάκα σου!
-
Αχ Γιωτάκι μου στην 624 σελίδα έχω μείνει ...
Μόλις διάβασα και την δική σου ιστορία έστω την αρχή γιατί μετά δεν ξέρω αν έχεις γράψει και κάτι άλλο! Αμάν βρε Αστερόσκονη, Αλίνα και Γιωτάκι όλες μαζί αποφασίσατε να μας τα πείτε :lol::lol: εμένα που μία ολόκληρη μέρα έλειπα κανείς δεν με σκέφτηκε;;:crazy:
Το γέλιο είναι όταν θα μπει η Ναταλία να διαβάσει και θα πάει πίσω πίσω πίσω και δεν θα βρίσκει το τελευταίο της πόστ!!!!:lol:
Πάντως Γιωτάκι μου στην ηλικία που ήσουν σε βρίσκω πολύ τολμηρή και αποφασισμένη! Πω πω μεγάλη επανάσταση κορίτσι μου! Ειλικρινά θαυμάζω τους ανθρώπους που ζουν την ζωή τους με τους δικούς τους όρους και κυρίως ακολουθούν την καρδιά τους και δέχονται και τις συνέπειες αυτών των επιλογών. Ως ένα σημείο σε νιώθω μιας και εγώ ακολούθησα την καρδιά μου όταν όλοι γύρω μου μου φώναζαν ότι θα κάνω ένα τραγικό λάθος. Ευτυχώς η καρδιά μου αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ;). Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη και αγαπημένη και πολύ δεμένη πάντα με τον άντρα σου και με το παιδάκι σας και να μην μπει ποτέ τίποτα ανάμεσά σας!
-
Και τώρα που ελαφρύναμε το κλίμα θέλω να σας πω κάτι που σκεφτόμουνα όσον αφορά τη δουλειά που ίσως πάω. Ξέρετε αυτό που λένε το μ... σέρνει καράβι. Ε, προβλέπω αυτό το καλοκαίρι να σέρνει το καράβι στο Αιγαίο!:lol::lol: Γιατί πολλά καλοκαίρια δούλευε την άδειά του αλλά ερχόταν πάντα και με έβρισκε εκεί που έκανα διακοπές! :lol:
-
-
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
-
-
Μα μία μόνο μέρα έλειψα!12 σελίδες;Είμεθα σοβαροι;
-
Να δω το λαλάγγι να παίρνει πλοία και αεροπλάνα για να πάει να δει την χάρη σου να πω ότι το είδα και αυτό! Μα καλά μάγια του έχεις κάνει μαρή; Πλανεύτρα γυναίκα! Κατέχεις την τέχνη του έρωτα!
http://www.youtube.com/watch?v=XRUi3QBEDcE
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ʼβα δεν φταίω!!!! Με προκαλεί!!!!!
-
Ήτανε η "πες μου τον πόνο σου" μέρα!!!!! Μπράβο μας!!!!:duh::duh::duh::duh: