Παιδιά, άρχισα να ζαλίζομαι και αυτό μάλλον οφείλεται στην ίωση και όχι στο pipelook! Σε αυτά είμαι ανθεκτική!
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω κι ας μη νυστάζω ακόμη. Σας φιλώ, χωρίς γκαντέμικες εικόνες και αφιερώσεις!
Καληνύχτα σας!
Printable View
Παιδιά, άρχισα να ζαλίζομαι και αυτό μάλλον οφείλεται στην ίωση και όχι στο pipelook! Σε αυτά είμαι ανθεκτική!
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω κι ας μη νυστάζω ακόμη. Σας φιλώ, χωρίς γκαντέμικες εικόνες και αφιερώσεις!
Καληνύχτα σας!
Και το LOL είναι laughing out loud αν δεν κάνω λάθος, το +3 σημαίνει τρεις φορές; Αχ αυτή η νεολαία!
Quote:
Originally posted by NADINE
Ο μι τζι,ο γιορ τζι,ο εβρυβόδιζ τζι!
χαχαχαχ είμαστε κ γ@μω τα φόρουμ πάντως!!!!
Πάει το κορίτσι μαααααας!!!!Quote:
Ααααααααααααα ελάλησεεεεεε!!!! :lol:
Καληνύχτα αρχηγέ, καληνύχτα λιχούδη, καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
Μπαμπαστρουμφ δε πα να καλέσεις και τους Θεούς απ΄όλες τις θρησκείες τις 15 σελίδες απόψε δεν θα τις βγάλεις! :lol::lol::lol::lol:
Όχι καλέ εδώ είναι το μωρο στρουμφ ακούει τις αφιερώσεις και φυσικά χαζεύει τα τικερακια κ δε μ'αφήνει να διαβάσω!!!!!Quote:
Καληνύχτα,Γκρινιάρη!Τουλάχ ιστον το μωρό μας κοιμάται ή το'χετε αποχαζέψει το έρμο με την τρελλή εναλλαγή τικερακίων;
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Quote:
χαχαχαχ είμαστε κ γ@μω τα φόρουμ πάντως!!!!
Αυτό μου λέει και η αδερφή μου! :lol:
Χάρηκες Λιχούδη!Σήκωσε τηλέφωνο πάραυτα κι απολογήσου εκ μέρους και τωβ υπόλοιπων άτακτων στρουμφακίων!Quote:
Originally posted by Ava
Καληνύχτα σας!
Θέλω περίληψη του τόμου της πρώτης Μαρτίου(για τα καλά σας βάρεσε η άνοιξη,βλέπω)ώστε να δω τι φίλτρα μαγικά
θα βάλω στο καζάνι,μπας και σας συνεφέρω!Στις υπόλοιπες στρουμφοτρελές κι αλλοπαρμένες,καληνύχτα!
Καληνxτα Λιχούδη και Μπαμπαστρουμφ! Λέω να αποχωρήσω και εγώ με ελαφρά αφού γέμισα και εγώ αν και τελευταία και καταϊδρωμένη κάνα 2 σελίδες :lol:
Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
Μαζί με το φίλτρο θα φέρω και την Πρόνοια!Δεν είναι δυνατόν το 3,5χρονο να μην κοιμάται κοντά μία η ώρα τα ξημερώματα!Γρήγορα στο κρεβάτι σας όλες!Quote:
Originally posted by giotaki
Όχι καλέ εδώ είναι το μωρο στρουμφ ακούει τις αφιερώσεις και φυσικά χαζεύει τα τικερακια κ δε μ'αφήνει να διαβάσω!!!!!Quote:
Καληνύχτα,Γκρινιάρη!Τουλάχ ιστον το μωρό μας κοιμάται ή το'χετε αποχαζέψει το έρμο με την τρελλή εναλλαγή τικερακίων;
Κανονίστε να προσαρμοστείτε σε ώρα Λονδίνου....Για απόψε συγχωρείστε! Καλεςνύχτες!!!!!
Πώς λέμε "αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!"Quote:
Originally posted by giotaki
Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
Έχω ρίξει γέλιο γιατί με αφορμή την αφιέρωση στην Τζίνα για το νινί που σέρνει καράβια έχω βρει ένα σωρό αποκριάτικα παραδοσιακά τραγούδια με στοίχους μοναδικούς!!!