οι αλεπαληλες προσπαθειες που εκαναν τελευταια να καταχραστουν οτι εξουσια εχουν ειχε ως αποτελεσμα να κανουν τα νευρα τους κροσια τουλαχιστον τωρα εγινα κατανοητος (ελπιζω) σε αντιθετη περιπτωση ισως αυτο γινει στο τριτο γυρο.
Printable View
οι αλεπαληλες προσπαθειες που εκαναν τελευταια να καταχραστουν οτι εξουσια εχουν ειχε ως αποτελεσμα να κανουν τα νευρα τους κροσια τουλαχιστον τωρα εγινα κατανοητος (ελπιζω) σε αντιθετη περιπτωση ισως αυτο γινει στο τριτο γυρο.
Πω , πω , ποιος ξυπναει αυριο 04.00 πμ . να γυριζω τα ρολογια μπροστα ..........
επιτελους ερχεται το καλοκαιρι:D
νιωθω τα δακρυα μου πολυ βαρια.
εδω και πολες μερες βλεοω αρκετα ατομα που νομιζουν οτι με εχουν ψαρωσει αλλα ο λογος που δε μιλαω ειναι για να το εμπεδωσουν καλυτερα ποσες ωρες καταναλωσαν απο τη ζωη τους για να επειρεασουν καπιον που ειναι στο κοσμο του και εκει θα μινει ειναι πλεον πολυ αργα για πιστεψω οσα βλεπω ας προσεχαν οσο πιστευα οτι εβλεπα αφου αυτο δε τους αρεσε τωρα που δε πιστευω τιποτα απολυτος και ξεπεσαν τελειως απ τα ματια μου θα ειναι περισσοτερο ικανοποιημενοι και σε αυτους που απευθυνομαι καταλαβαινουν τι ενοω.
Ενα τερας που κοιμαται 1000 χρονια , και ξυπναει μεσα σε φλογες , αν την ωρα που αποκοιμηθηκε , καπνιζε ......λεγεται οτι ο Οδυσσεας ξυπνησε αυτο το τερας στα 700 χρονια υπνου , και του παρουσιατηκε μαχμουρλης , και τον ικετευσε να το αφησει μνα κοιμηθει καμμια 300αρια χρονια ακομα .......
δεν εχω διαθεση για τιποτα. για κανεναν λογο δεν θελω να κανω οτιδηποτε. δεν θελω να βγω εξω ουτε να με δει η μερα. τη νυχτα δεν αντεχω κλαιω συνεχομενα. κοιμαμαι ελαχιστα βλεπω εφιαλτες φωναζω τρεμω κρυωνω. αναγκαστικα πηγαινω δουλεια. μαγειρευω αναγκαστικα. κανενα μπανιο να μην βρωμαω στην δουλεια. πονανε ολα τα σωθικα μου. δεν θελω να ζησω νομιζω. δεν σκεφτομαι την αυτοκτονια αλλα αν πεθανω και τωρα δεν με απασχολει. ισως η μητερα μου να στεναχωρηθει. ο πατερας εχει πεθανει πριν χρονια. αδερφια δεν εχω. συγγενεις δεν ξερω καν αν υπαρχουν. φιλοι και γνωστοι και συναδελφοι ουτε καν που με νοιαζουν. νιωθω κενο σαν ενα τιποτα κουφιο. μονο πονο νιωθω.
ετσι νιωθω. ημουν νοσοκομειο μου κοπηκε η ανασα απο το κλαμα λιποθυμησα με βρηκε η μητερα μου στο πατωμα και φωναξε ασθενοφορο. μου ειπαν να παω σε καποιον να με βοηθησει. επειδη εχω κανει σχεδον 7 χρονια ψυχοθεραπεια αρχισα στο γυμνασιο για ενα θεμα υγειας που ειχα περασει στο δημοτικο και ουσιαστικα δεν με βοηθησε δεν θελω να ξανα φαω χρονια και λεφτα παλι σε κατι τετοιο.