Το γέλιο είναι που όσες θα μπούνε αύριο που δεν ήταν σήμερα εδώ θα μας λένε πάλι ότι γράψαμε πολλές σελίδες και ότι δεν μας διαβάζουνε!:lol:
Καληνύχτα κι από μένα τρελοκαμπέρες, ήρθε η ώρα να δω ταινία. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Printable View
Το γέλιο είναι που όσες θα μπούνε αύριο που δεν ήταν σήμερα εδώ θα μας λένε πάλι ότι γράψαμε πολλές σελίδες και ότι δεν μας διαβάζουνε!:lol:
Καληνύχτα κι από μένα τρελοκαμπέρες, ήρθε η ώρα να δω ταινία. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα όμορφα στρουμφάκια!!!!!Ευχομαι ένα υπέροχο ξημέρωμα και να ονειρευτειτε ο,τι επιθυμείτε!!!!!!!!!!Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love:
Το καημένο το παιδάκι μου μόνο τέσσερα τικερακια βλέπει,θα λαλήσει σε λίγο!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Πώς λέμε "αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!"Quote:
Originally posted by giotaki
Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
ʼντε καληνύχτα και από εμένα πάω να ξαπλώσω την κορμάρα μου! :lol:
Ετοιμαστείτε την επόμενη φορά που θα κάνουμε αφιερώσεις σας έχω αποκριάτικα παραδοσιακά και θα σας κάνω να κοκκινίσετε! Τώρα θα μου πείτε άργησα αλλά δε βαριέσαι κάλιο αργά παρά ποτέ! :lol:
Όταν λες θα κοκκινίσουμε εμάς εννοείς;;:lol::lol::lol:
Από αύριο τρία τικεράκια διαφορετικά η καθεμία!ʼντε,που θα μας το ρουτινιάσετε το μωρό μας!Ερεθίσματα για το παιδί ΤΩΡΑ!Quote:
Το καημένο το παιδάκι μου μόνο τέσσερα τικερακια βλέπει,θα λαλήσει σε λίγο!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Πώς λέμε "αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!"Quote:
Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
Ε είπα να σας εξάψω λίγο την φαντασία, τώρα θα κοκκινίσετε από ντροπή, θα κοκκινίσετε γιατί θα φουντώσετε από αυτά που θα ακούσετε πάντως η θερμοκρασία θα ανέβει! :lol:
Για τη θερμοκρασία συμφωνώ γιατί τη ντροπή δεν την έχασε κανείς για να τη βρω εγώ!:lol::lol:
μαλλον παλι αργησα για να σας καληνυχτισω αλλα το μικρουλακι μου υποφερει παλι.να δω αν θα κοιμηθει καθολου σημερα.θελει ολο αγκαλιτσες κ μου λεει μανουλα κανε με καλα... ειναι τοσο γλυκουλι .θα διαβασω σε λιγο τις σελιδες που εχασα καληνυχτα σας κ ονειρα γλυκα!!!! με λαλαγγια η χωρις,με χουρμαδες η οχι χιχιχι παντως να ειναι γλυκα κ πικαντικα.
Περαστικά στο μικρούλη σου Αλίνα, εύχομαι το πρωί να έχει συνέλθει. Καλό σου βράδυ.
:lol: εσύ μια λαλαγγιασμένη που να την βρεις την ντροπή; :lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Για τη θερμοκρασία συμφωνώ γιατί τη ντροπή δεν την έχασε κανείς για να τη βρω εγώ!:lol::lol:
Μπορεί να κοκκινίσει ο Λιχούδης ποτέ δεν ξέρεις...
Θα πέσουν μετά τα Εξαψης απανωτά!!! :lol:
ευχαριστω τζινα μου περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια ,καληνυχτα!
Αχου το γλυκό μου! Περαστικά στο μαναράκι σου Αλίνα μου, εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά! Αχ κάτι τέτοια λένε τα παιδάκια και μας λιώνουν! :starhit:Quote:
Originally posted by Alina
μαλλον παλι αργησα για να σας καληνυχτισω αλλα το μικρουλακι μου υποφερει παλι.να δω αν θα κοιμηθει καθολου σημερα.θελει ολο αγκαλιτσες κ μου λεει μανουλα κανε με καλα... ειναι τοσο γλυκουλι .θα διαβασω σε λιγο τις σελιδες που εχασα καληνυχτα σας κ ονειρα γλυκα!!!! με λαλαγγια η χωρις,με χουρμαδες η οχι χιχιχι παντως να ειναι γλυκα κ πικαντικα.
Αφού δεν κοκκίνισε που μας έβαλε το Έξαψης δεν πρόκειται να κοκκινίσει ποτέ!:lol::lol: