εγω σημερα πηγα διαιτολογο , ειμαι μισο κιλο κατω :) αν σκευτει κανεις οτι χαλαρωσα αρκετα αυτη τη βδομαδα , καλα ειναι !!! την επομενη θα μαι αδιαθετη ομως :S αλλαξα και το τικερακι ετσι για να το βλεπω να κλατεβαινει εστω και αργα :)
Printable View
εγω σημερα πηγα διαιτολογο , ειμαι μισο κιλο κατω :) αν σκευτει κανεις οτι χαλαρωσα αρκετα αυτη τη βδομαδα , καλα ειναι !!! την επομενη θα μαι αδιαθετη ομως :S αλλαξα και το τικερακι ετσι για να το βλεπω να κλατεβαινει εστω και αργα :)
εγω εχω την Κυριακη σαν μερα μετρησης..
και βλεπω να μη δω κανενα θετικο αποτελεσμα.... :(
1 κιλάκι έφυγε.... έχω σταματήσει τα reductil αλλά προχωράμε κανονικά :)
Τα νέα σας οι υπόλοιπες???
ηρθε η μερα μου σημερα να μετρηθω...
να σημειωσω πως η ζυγαρια μου ειχε χαλασει όλη τη βδομαδα και σημερα την εφτιαξε ο αντρας μου!!!!
και μας εδειξε.......
84,9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 1/2 κιλακια εφυγαν!!!
τελικα ειχατε δικιο, πρωινο πρωτεϊνες ή φρουτο, μεσημερι πρωτεϊνες και σαλατα, βραδυ ιδια με το μεσημερι ή σκετη σαταλα......
ισως κ κατι στα ενδιαμεσα...
αυτα ακολουθω και ξεκολλησε η ζυγαριααααααααααααααααααα αα!!!!!!!!!!!!!!!! ζητω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζητωωωωωωωωωωω!!!!! Επιτελους κοπελιτσα μου!!! Αντε κ πλεον ο στοχος σου ειναι πιο κοντα απο πριν!!!!!!!!!!!
Κυριως να τρεφεσαι σωστα κ χωρις στερησεις!!! :)
Μπραβο mtsek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολυ χαρηκα με την καθοδο!!!! Αντε κοπελα μου, προχωρα και μη σταματας πουθενα!!! Οκ?? Αυτο το βημα που εκανες, να ξερεις οτι θα σου δωσει ακομη περισσοτερη θεληση και δυναμη!! Πολλα φιλακια!!
μπραβο σου mtsek! chrys εσυ πως τα πας? περιμένω νέα!
MTSEK,
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! το καλύτερο απόλα, ήταν που χθες έκανα το πρώτο μπανάκι στη θάλασσα, έβαλα το μαγιουδάκι μου το περσυνό και μπορώ να πω πως το χάρηκα!!!!
αυτα τα 9 μειων έχουν κάνει αισθητή τη διαφορά μπορώ να πω....!
:)
αλλα εχω και ενα ασχημο σημειο γμτ... μπορει το μαγιουδακι μου να μου κανει πλεον σε σχεση με πριν που ημουν +9, αλλα περσυ το καλοκαιρι ημουν 80 με 78... ακι φοραγα κ τζινακι πανω απο το μαγιουδακι... το οποίο τζινακι δε μου κανει ακομα.... σνιφ... αντε να δουμε ποτεεεεεε ποτε ποτε!!!!!!!Quote:
Originally posted by mtsek85
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! το καλύτερο απόλα, ήταν που χθες έκανα το πρώτο μπανάκι στη θάλασσα, έβαλα το μαγιουδάκι μου το περσυνό και μπορώ να πω πως το χάρηκα!!!!
αυτα τα 9 μειων έχουν κάνει αισθητή τη διαφορά μπορώ να πω....!
:)
οταν θα μου μπει, εστω κ 1 τζιν θα ειμαι ευτυχισμενη και πραγματικα θα σταματησω τισ υπερβολες!
Εχω κολλησει λιγο celeste μου! Ισως φταιει το γεγονος οτι δεν τρωω πολυ τις τελευταιες μερες.. Και ξενυχταω κ λιγο, και πινω κ κανα ποτακι, αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.Δε χανω το θαρρος μου, γιατι εχω δει φοβερες αλλαγες με τα ρουχα μου και δεν εχω σκοπο να χαλασω με τιποτα την πορεια μου. Απλα ειναι ενα διαστημα τωρα λιγο φλου, αλλα τι θεμα ειναι οτι δεν τρωω αηδιες ουτε εξτρα πραγματα, οποτε εμμενω στα ιδια με την προσμονη για μειωση κιλων στο αμεσο μελλον.Πιστεψε με, δεν προκειται να το βαλω κατω για χαρη καμιας στασιμοτητας! Τα εχω παρει τοσο πολυ στο κρανιο, που δε σταματαω μεχρι να φτασω το στοχο!!! Αυτα απο μενα, και με την πρωτη ευκαιρια , να τα ξαναπουμε, οκ?? Εσυ? Ολα καλα να υποθεσω ε?
Πολλα φιλια!
κ εγω chrys εχω κολλησει! σημερα ειδα χωρις λόγο 700 γρ παραπάνω και τα παιξα! το τι έγινε στο σπίτι δε λέγεται! κουράστηκα να μην βλπεώ τη ζυγαριά να ξεκολλάει! τωρα είμαι 68,7!
celeste μπεσ στο τσατ αν μπορεισ
αντε να δούμε, θα μπορέσω να δω μέχρι το τέλος του άλλου μήνα το 7 μπροστά? αρχιζουμε στοιχηματαααααα!
Αχ παιδια έχω χαθεί εντελως εγώ. Είμαι αδικαιολόγητη! Σε λίγο καιρό όμως παίρνω άδεια και θα κάθομαι να συμμετέχω κι εγώ λιγάκι στο φορουμ. Βλέπω καλά τα πάτε παιδάκια. Συνεχίστε έτσι!
mtsek κι εγώ αυτό το πολυπόθητο 7 περιμένω να δω και ακόμα περισσότερο το 6!!!! Ελπίζω κι εγώ μέχρι το τέλος του μήνα να το δω.
Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 80 κιλά. Τα πάω καλά μέχρι στιγμής αλλά δεν έχω παρασπονδήσει καθόλου. Ούτε 1 λεπτό!!!
ξεκίνησα στις 22 Απριλίου 87 κιλά και σήμερα είμαι 80.
ʼντε παιδάκια καλή επιτυχία για τους στόχους μας! Φιλιά πολλά!