βερονικα ειμαι μεγαλη!!! δειχνω λιγο μικροτερη αν κ οσο περνανε τα χρονια φαινονται τα ατιμα χιχιχ το μαρτη γινομαι 36! δε με λες κ μικρη ,η καθε ηλικια εχει τα καλα της παντως κ προσπαθω να το δεχτω οτι μεγαλωνω... :P
Printable View
βερονικα ειμαι μεγαλη!!! δειχνω λιγο μικροτερη αν κ οσο περνανε τα χρονια φαινονται τα ατιμα χιχιχ το μαρτη γινομαι 36! δε με λες κ μικρη ,η καθε ηλικια εχει τα καλα της παντως κ προσπαθω να το δεχτω οτι μεγαλωνω... :P
Quote:
Originally posted by Alina
Alina, επιμενω!
Μην μας δουλευεις κορίτσι μου 36 χρονων μεγαλη????????
Δλδ εγω στα 39 να ξεκινησω τα χαμομιλια???????????????
συνομιλικες ειμαστε :) 3 χρονακια διαφορα δεν ειναι τιποτα! παω να κοιμησω το μικρο μου, :* προς το παρον
Κουκλιαααα μου ζωγραφιστα!!!! Ολες ειστε μια και μια!!! Πραγματικα θεαματικες αλλαγες μπραβο σας (η να πω μας;;; Αχχαχαχαχχα)!!!
Δεν το πιστευω οτι επιτελους εβαλα φωτο με το τζιν πως ηταν πριν και πως ειμαι τωρα! Παντα οταν εμπαινα περσυ σε αυτο το τοπικ ελεγα που θα μου παει μια μεερααα θα βω και εγω!!!
Αντε και οσας δεν εχουμε τερματισει καλο δρομο να εχουμε!!!! Χωρις εμποδια του μυαλου!!!
Quote:
Originally posted by Alina
συνομιλικες ειμαστε :) 3 χρονακια διαφορα δεν ειναι τιποτα! παω να κοιμησω το μικρο μου, :* προς το παρον
....εγω παντως δεν ειμαι μεγαλη!!!!!
;);););););););)
Quote:
Originally posted by -wow-
Κουκλιαααα μου ζωγραφιστα!!!! Ολες ειστε μια και μια!!! Πραγματικα θεαματικες αλλαγες μπραβο σας (η να πω μας;;; Αχχαχαχαχχα)!!!
Δεν το πιστευω οτι επιτελους εβαλα φωτο με το τζιν πως ηταν πριν και πως ειμαι τωρα! Παντα οταν εμπαινα περσυ σε αυτο το τοπικ ελεγα που θα μου παει μια μεερααα θα βω και εγω!!!
Αντε και οσας δεν εχουμε τερματισει καλο δρομο να εχουμε!!!! Χωρις εμποδια του μυαλου!!!
με το καλο να φτασουμε στο στοχο μας.....
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Alina ειναι θεαματικοτατη η απολεια κιλων σου.
Πως εχασες τα κιλα αυτα και σε τι διαστημα;
Τώρα τι να πρωτοπω και σε ποια ??
Ναταλάκι και Άντα που με την καμμια δεν φαινονται τα κιλα που λετε !!!
Ιωαννα , εχεις πετυχει το ακατορθωτο !!! Απλα δεν υπαρχει !!!
Αλινα μια κουκλα και πριν , μια κουκλα κι ακομη περισσοτερο και μετα !!!
Πολλα πολλα συγχαρητηρια σε ολες σας .... Το αξιζετε ...
Ευχομαι να ειστε ετσι παντα γελαστες , χαρούμενες και υγιεις !!!!
marimari εχω κανει σληβ πριν ενα χρονο 3 μηνες.τα κιλα τα εχασα μεσα στους 9 μηνες κ απο τοτε ειμαι σταθερη με ενα δυο κιλα διαφορα πανω κατω
δωρακι μου εσυ καταφερες ακομα πρισσοτερα απο εμας ,εμεις ειχαμε μια σπουδαια βοηθεια ενω εσυ τα καταφερες με το σπαθι σου κ μονο,μπραβο σου κ παλι μπραβο σου!
Ω ρε φίλε τι αλλαγές είναι αυτές ??? Μπράβο ρε παιδιά :) ! Άντε να φτάσουμε και οι υπόλοιποι τους στόχους μας να βάλουμε κι εμείς τέτοιες φωτο :smilegrin::smilegrin:
alina .................εχω παθει πλακα ...........σε ξερω τοσο καιρο βλεπω τοσο καιρο φωτογραφιες αδυνατισμενη και δεν εχω ξαναδει φωτογραφιες του "πριν" και κυριολεκτικα τα εχω χασει .................. εισαι υπεροχη ακομα και τα μαλλια εκανα τη δικη τους διαφορα ........μπραβο κοριτσι μου και παλι μπραβο ............. εισαι υπεροχη , τα περι ηλικιας δεν θα τα σχολιασω γιατι εγω που μπηκα στα -αντα τι πρεπει δηλ, να δηλωνω υπεριληξ ;;; Μια χαρα μικρη κοπελα εισαι και μην ακουω βλακειες για μεγαλη γυνακα..οκ ;;;;
Αda μου συγχαρητηρια πολυ μεγαλη διαφορα και πολυ μεγαλη επιτυχια , αντε να παιρνουμε σειρα και εμεις τα καινουργια μανικακια ............. εισαι πραγματικα αγνωριστη ........εχουν αλλαξει ακομα και οι γωνιες στο προσωπο σου !! Μπραβο σου κοπελα μου ..........
Aggelloudaki δεν θα σου πω κατι στα εχω πει κατα καιρους μονο αυτο θα πω ............... ΕΣΥ ΜΑς ΟΔΗΓΕΙς ..............Εισαι το προτυπο μας ............... πραμγατικα εγω σε θαυμαζω.............. πως λενε τα μικρα κοριτσακι στις μαμαδες τους οτι θελουν να μοισουν στην κουκλα τους ,ε γω λεω σε ολους οτυς δικους μου θελω να μοιασω στο aggeloudaki ............. τα λογια ειναι περιττα................
γωγω μου νομιζα οτι τις ειχες δει στο φαις! χιχιχι σε ευχαριστω κ παλι παντως για τα καλα σου λογια