Ευχαριστω αλικακη,τι φυτικα χαπια? για διαφωτισεμε περισσοτερο..απο που τα περνω?πως λεγοντε?και τι ακριβος κανουν αυτα???
Printable View
Ευχαριστω αλικακη,τι φυτικα χαπια? για διαφωτισεμε περισσοτερο..απο που τα περνω?πως λεγοντε?και τι ακριβος κανουν αυτα???
δεν τα έχω τώρα μπροστά μου να σου πω πως λέγονται γιατί είμαι στην δουλειά. το απόγευμα θα σου πώ που θα τα δω.από το φαρμακέιο τα πήρα και είναι εντελως φυτικά. παίρνω 2 κάθε βράδυ και από ότι μου είπε η φαρμακοποιός σε ένα μήνα με τα χάπια το έντερό μου θα φτίαξει και θα πηγαίνω από μόνη μου τουαλέτα. να φανταστείς είχα μέρχι και 6 μέρες να πάω και με αυτά τα χάπια πηγαίνω κάθε πρωί
αχ μπραβο,θα περιμενω να μου πεις πως λεγοντε οταν πας σπιτι,σε ευχαριστω αλικακη.
dreamer τα εχασα σε 40 μερες η αληθεια ειναι πως αν συνεχισω ετσι σ ενα μηνα θα εχω τελειωσει εκτος κι αν με πιασει το πατριωτικο και συνεχισω λιγο πιο κατω απο τον στοχο θα δουμεQuote:
Originally posted by dreamer
Καλημμερα, επιτελους ξεκολλησα ακομα ενα κιλο μειον..σε ευχαριστω mariarhodes ,ναι σιγουρα ειναι καλα μεσα σε λιγες μερες 3 κιλα,αλλα μην ξεχνας οτι ειναι τα πρωτα κιλα,αυτα που χανοντε ευκολα.
Δεν απαιτω καθε μερα να εχω απωλεια δεν θα ηταν καλο αυτο .απλα αυτη η κατακρατηση μου την δινει στα νευρα.
Αντε και εσυ πλησιαζεις πολυ στον στοχο σου ,συγχαρητηρια!!
Σε ποσο καιρο τα εχασες?
basia μου ολα κι ολα xenical δεν παιρνουμε :-)) πες μου ποιον τιτλο θελεις γλυκειαμου να στον χαρισω!!
πριν λιγο καιρο επιχειρησα να κανω κι εγω το προγραμμα της πετρουλακη και δεν τα καταφερα τελικα κατεβασα καποια προγραμματα Pilates τα οποια ειναι πολυ πιο ευκολα για αγυμναστους και εχουν πολυ καλα αποτελεσματα ( τα βλεπω στοναντρα μου γιατι κι εγω μια απο τα ιδια με την μικρη ειναι λιγο δυσκολο)
εγω να δεις πως βαρεθηκα αλλα που θα παει θα το κανουμε το κορμι
εγω το μπικινακι το αγορασα ηδη για να δουμε τι θα μπει μεσα ( μαλλον τι θα περισσευει εξω απο αυτο)Quote:
Originally posted by basia
καλημερα σε ολες.
εχω να ανακοινωσω οτι η βαρβ και η μαρια απο την ροδο η απο οπου αλλου ειναι η κοπελα εχουν βαλθει να μας τρελανουν.
τσαγια, μυλοξυδα, διαδρομο, σπιρουλινα, reductil, xenical ανεβασμα μεταβολισμου, κατεβασμα μεταβολισμου..........νομιζα πως εγω ειχα μεταπτυχιακο σε οτι αφορα διαιτες και θερμιδες αλλα βλεπω οτι για μια ακομα φορα ειμαι πολυ πισω......
δωστε μου ομως ρε κοριτσι ενα τιτλο να μη φυγω παραπονεμενη, ολα εσεις θα τα παρετε πια, γιαυτο δεν χανετε, ειστε αχορταγες.
ρε κοριτσια τι αλλο θα κανουμε επιτελους, βαρεθηκα.
εγω την Παρασκευη εβαλα τον αντρα μου και κατεβασε το DVD της Πετρουλακη για κοιλιακους και χερια, αγορασα και στρωμα και βαρακια και εχθες το πρωι με το που ξυπνησα αρχισα να κοπανιεμαι μην με πιασει και η ζεστη.
μου αρεσε πολυ. σημερα ειμαι πιασμενη παροτι παω και γυμναστηριο. σκεφτομαι να παω 3 φορες γυμναστηριο και 3 φορες να κανω αυτο. ειναι 30 λεπτα και μεχρι να καταλαβει η κορη μου τι κανω τελειωνει.
λες αυτο με το κλαμα να πιασει για τον παιδικο? γιατι γινομαι και πολυ Μαρθα Βουρτση αν θελω αλλα δεν ξερω αν θα πιασει εδω......
οrtisan λέγονται. και είναι και φτηνά. 5-6 ευρώ τα είχα πάρειQuote:
αχ μπραβο,θα περιμενω να μου πεις πως λεγοντε οταν πας σπιτι,σε ευχαριστω αλικακη.
σε ευχαριστω αλικακι!
Nadine σε βοήθησαν τελικά τα Reductil?Έχασες τα κιλά?
ρε κορίτσια μήπως το ρεντουκτίλ την παρακόβει την όρεξη και αυτό είναι κακο? ούτε μισή σαλάτα δεν έφαγα χτες αν και πίεσα τον εαυτό μου να φάει παραπάνω. λετε να μου βγει σε κακο?
ΜΠΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ...
ΑΛΛΑ ΠΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ
meion 200 γραμ αυτη την εβδομαδα , κατι εφαγα κολλησα και λιγο πηγα στην αγορα και αγορασα 2 φορεματακια M και πηραν τα μυαλαο μου αερα βλεπετε αυτη την εβδομαδα τα κεφαλια μεσα καλη επιτυχια στις υπολοιπες
Καλησπερα εγω -700gr. Να δω απο αυριο που θα χω και φιλοξενουμενους για μια βδομαδα πως θα αντισταθω!!!!
πιέστηκα παραπάνω σήμερα. έφαγα μια ομελέτα με λίγο τυρί. βιταμίνες ε? θα πάρω ευχαριστώ.Quote:
ΜΠΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ...
ΑΛΛΑ ΠΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ
AN ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΑΛΙΚΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΣ BAYER ΒΙΤΑΜΗΝΙ C ΜΙΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ 1-2 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ
εσύ αυτές παίρνεις? σκεφτομαι για πολυβιταμίνες ή λες να μου πέσουν όλα αυτά τα χάπια βαριά στο συκώτι?Quote:
AN ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΑΛΙΚΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΣ BAYER ΒΙΤΑΜΗΝΙ C ΜΙΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ 1-2 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ