Αχ μωρέ Τέτη μου ? γιατί νόμιζα πως είσαι από Κρήτη αλλά μένεις Αθήνα;; δεν είναι τίποτα ? πρόωρο αλτζχάιμερ?
Νούμερο 1 παραλία ? Ροδάκινο!!! Δεν είναι σούπερ;;;; και δε μιλάω για την κεντρική παραλία ? αλλά για τις ερημικές δυτικές !!!
Printable View
Αχ μωρέ Τέτη μου ? γιατί νόμιζα πως είσαι από Κρήτη αλλά μένεις Αθήνα;; δεν είναι τίποτα ? πρόωρο αλτζχάιμερ?
Νούμερο 1 παραλία ? Ροδάκινο!!! Δεν είναι σούπερ;;;; και δε μιλάω για την κεντρική παραλία ? αλλά για τις ερημικές δυτικές !!!
Quote:
Originally posted by irenevaladia
Καλα εχεις πεσει διανα.
Συμφωνω και επαυξανω...αλλωστε
απο εκεινα τα μερη (νοτια Κρητη) ειναι και ο
αντρας μου και τα ξερω καλα!
αχ είναι η αγαπημένη του άντρα μου!!!
Πηγαίνουμε και κατασκηνώνουμε και τρώμε ότι ψαρέψει έτσι ? όχι ότι και ότι ?
Φέτος θα δούμε ?
~απογευμαQuote:
Originally posted by badgirl11
~πρωι
1 φ. πολυσπορο 110 θερμιδες
1-2 κγ μαρμελαδα επαλειψη
1 φ. τυρι τοστ
1 καφε σκετο
1 λιποτοξ
~ενδιαμεσο
-
~μεσημερι
2 λιποτοξ
2 κουταλες φακες
1 κομ. φετα ~ 3 δαχτυλα
50 γρ. κουλουρι
3 ντολμαδακια κονσερβας
4 ελιες
1 ζελε διπλο
1 μπαλα παγωτο
2,5 λουκουμια
3 κγ. μελι
~βραδυ
1/2 χταποδακι
1/2 σουπια αλαδωτη
1 μεριδα πατζαρια με λαδι
1/2 φ. ψωμι
1 μεριδα σαγανακι μυδια
1-2 ποτηρακια ουζο
2 μπαλες παγωτο
ταχινι με μελι αρκετες κουταλιες
1 λακτακι
μαλλον μου τη βαρεσε το τρωω οσο θελω στο δοξα πατρι κ εφαγα ο,τι υπηρχε,
στο βιβλιο λεει να μη πτοουμαστε κ να συνεχιζουμε. κ αυτο εχω σκοπο να κανω.
λοιπον η διαθεση ολη μερα ηταν καλη, το βραδυ επεσε κ μεθυσα με το ουζο, παιζει κ γιαυτο ναφαγα τοσο.
διοτι πριν το ουζο μετρουσα μπουκιες κ λαδι...μετα δε χαμπαριαζα!
επισης δεν εφαγα φρουτα αλλα γλυκα το απογευμα κ λογικο να πειναω μετα...
καλημερα κοριτσαρες! τι κανετε?
Kαλημερα στα κοριτσια μου!Λοιπον σημερα παααααλι στα ιδια 4η μερα κολληματος.Δεν ανησυχω καθολου ομως οσο τηρω τη διατροφη μου.Το εχει βρει τωρα τελευταια η ζυγαρια και μια κολλαει μια κατρακυλανε τα κιλα.:P
Σημερα
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο Φρουτοσαλατα
Μεσημεριανο Ρυζομακαρονα με λιγο τυρι, Χυμος
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Σαλατα
Μετά το ούζο ήσουν μεθυσμένη και δεν θυμάσαι ? ούτε και πιάνονται!!!
:P
θυμαμαι πολυ καλα κ τα κατεγραψα!Quote:
Originally posted by irenevaladia
Μετά το ούζο ήσουν μεθυσμένη και δεν θυμάσαι ? ούτε και πιάνονται!!!
:P
χαχαχαχαχα
esy kala eisai mikro? το μικρο μεσα σου?
αντε για τον υπερηχο κ θα σε παρω το βραδυ να μου πεις :) σημερα πρωι ειχα κενο κ εχω να κανω του κοσμου τις εξωτερικες δουλειες...αν προλαβω κ μπανιο να καψω οσα εφαγα χθες καλα θαναι...
ισως λοιπον το δευτερο μπανιο μου σημερα :D
Telika ζυγιστηκα δεν αντεχα,
82.8 μετα το πρωινο γευμα
μια χαρα
~πρωι
καφε σκετο
2 μπισκοτο παπαδοπουλου με μουσλι 34 γρ.
(482 θερμιδες τα 100 γρ.)
1 μπισκοτο ολμπραν 40 γρ. 150 θερμιδες
2 κγ ταχινι με μελι (40 γρ.)
υπολογισμος θερμιδων αργοτερα,
μενδιεφερε η καταγραφη γιατι ηταν πολυ νοστιμα κ σκεφτομαι να συνεχισω να τα τρωω, οχι ολα μαζι :D
το έμβρυο σου ανταποδίδει τους χαιρετισμούς!!! καραπλακάρα έπαθα. Μέχρι να φανεί? και μέχρι να μου πεί πως όλα είναι τέλεια?. Καρδιά δεν ακούσαμε ? στο επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες. Κάτι αναβόσβηνε βέβαια. Το θέμα είναι πως έχω λίγο ταλαιπωρία με τους γιατρούς που δε τα βρίσκουν μεταξύ τους για τις ενέσεις μου ? την Τρίτη θα κάνω μια ακόμα εξέταση ? άντε ? θα ξεμπερδέψω ποτέ;;; ααα θα πάω να κάνω και μια λίστα εξετάσεων όπου πάλι δε βρίσκω άκρη για να τις γράψω στο ΙΚΑ οπότε με βλέπω να τις κάνω στο Μητέρα. ας γλυτώσω τουλάχιστον λίγη ταλαιπωρία?
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΦΒ
+1 τριγωνακι τυρι light και τερμα τα διφραγκα για σημερα.Quote:
Originally posted by Constance
Kαλημερα στα κοριτσια μου!Λοιπον σημερα παααααλι στα ιδια 4η μερα κολληματος.Δεν ανησυχω καθολου ομως οσο τηρω τη διατροφη μου.Το εχει βρει τωρα τελευταια η ζυγαρια και μια κολλαει μια κατρακυλανε τα κιλα.:P
Σημερα
Δεκατιανο Φρουτοσαλατα
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Σαλατα
Τέλεια constance μου! Τα κολλήματα, ανεβάσματα δεν με επηρεάζουν μα καθόλου πλέον! Συνέχισε εσύ έτσι γερά και για πότε θα κατέβει, ούτε η ίδια δε θα το καταλάβει χιχιχι :DQuote:
+1 τριγωνακι τυρι light και τερμα τα διφραγκα για σημερα.Quote:
Σημερα
Δεκατιανο Φρουτοσαλατα
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Σαλατα
Ελπιζω οτι αυριο θα ξεκολλησει γιατι εφαγα πολυ ελαφρα σημερα.:) Κι εμενα δε με επηρεαζουν.Το θεωρω πλεον φυσιολογικη πορεια.Ειναι κι αυτο που λεει η penelope και συμφωνω.Οταν κολλας βλεπεις τι ακριβως δεν πρεπει να κανεις για να ξανακολλησεις.
Kαλησπέρα φιληνάδες. Σήμερα είχα μία άθλια ημέρα. Μπερδέματα, καυγάδες, παρεξηγήσεις και γενικώς ότι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε κατά διαόλου.
~πρωί 1 μπανάνα, καφέ με γαλατάκι
~ φαγητό τελικά σε ταβέρνα με ψητά. Έφαγα ότι ήθελα, αλλά όχι μεγάλη ποσότητα. Μπόλικη φέτα λαδορίγανη που μου είχε λείψει. Ήπια πάνω από λίτρο κρασί, αλλά το είχα πραγματικά ανάγκη. Λέω ¨εκεί που θα το ρίξω στα χάπια που είναι και χημικά, δεν δοκιμάζω να ηρεμίσω με φυσικό απόσταγμα σταφυλιού;¨ (άμα θέλω να βρω δικαιολογίες, δεν παίζομαι)
~φραπέ μέτριο με γάλα σε καφετερία παραλιακά
~δύο μπάλες παγωτό (μπανάνα-σοκολάτα) σε άλλη καφετερία
~ μία σόδα σε άλλη καφετερία (όταν βγαίνω, βγαίνω!)
Τώρα με παίρνει τηλ. μία φίλη μου και μου λέει « η γ?μένη η πανσέληνος με τσάκισε» Και ύστερα σου λένε να μην τα πιστεύεις! Μέχρι και αυτό το ποστ το γράφω δεύτερη φορά γιατί δεν ξέρω τι έκανα και το έσβησα την πρώτη. ʼμα δεν σε θέλει η μέρα! Να δω τι θα κάνω τώρα που πέρασε και η επήρεια του αλκοόλ;