ηρεμησε break μου σημερα ειναι τσικνοπεμπτη θα το ριξουμε λιγο εξω .........για μια μερα δεν πειράζει .........
Printable View
ηρεμησε break μου σημερα ειναι τσικνοπεμπτη θα το ριξουμε λιγο εξω .........για μια μερα δεν πειράζει .........
Ειστε τρελες!!!! Και ναι! ζηλευω ρε.. Αν ημουν εκει θα σας ετοιμαζα ολο υγιεινες λιχουδιες για να μην λοξοδρομει καμια απο το δρομο που χαραξε η Έλη!! ρε, ειστε ο μονος λογος που θα θελα να ζω Αθηνα!!
Ας γραψουμε και καμια τριαδα να μην ξεχνιομαστε..3 μερες θα γραψω!!
Τριτη..
08 00 νερο + 2 σπιρουλινες
09 00 3 ακτινιδια + 1/2 μπανανα + κεφιρ (πολυ) + κουακερ (πολυ) + 3 παξιμαδακια ζεας + 1,5 κριθινο παξιμαδακι + μελι .. ουκ ολιγα..
11 00 μιση ωρα τρεξιμο
12 00 1 ροδι + 1/2 γιαουρτι
14 30 ρεβυθια + σικαλη φυτρωμενη + παντζαροφυλλα-σπανακι σαλατα + λιγο τυρι κατσικισιο
18 20 3 ακτινιδια + γιαουρτι προβειο (χωρις πετσα)
21 00 2 αυγα + παντζαροφυλλα-ωμα- σαλατα + παντζαρι + 1 κριθινο παξιμαδακι
Τεταρτη..
08 00 νερο + σπιρουλινα
08 40 κεφιρ + σικαλη φυτρωμενη + μελι + 5 ακτινιδια
11 30 1 γιαουρτι + 2 ακτινιδια + 2 κριθινα παξιμαδακια
13 00 σπιρουλινα
14 00 σαρδελες (8-9?) + σπανακι σαλατα + παντζαρι-μαϊντανο + 2 παξιμαδακια ζεας
17 30 1 ροδι + γιαουρτι προβειο + λιγο παξιμαδι ζεας
21 00 σπιρουλινα + νερο
22 00 ρεβυθια με σταμναγκαθι και αγρια αγκιναρα + σαλατα σπανακι-ροκα-μαρουλι-βαλσαμικο + ανθοτυρο + ψωμι "βουτα" στο λαδοζουμο απο τα ρεβυθια!!
Πεμπτη..
07 45 νερο + σπιρουλινα
08 45 κεφιρ+ 2 ακτινιδια + 2/3 μπανανας + σικαλη φυτρωμενη + 1 μπουκια παξιμαδ ζεας
11 15 1/3 μπανανας + ανανα + γιαουρτι προβειο -στην αρχη εβαλα 2 κουταλιες ,τελικα εφαγα σχεδον 1 κιλο..- + παξιμαδακια ζεας --εβγαλα μερικα-- δεν θα ξανασυμβει!
13 10 σπιρουλινα
14 00 σαρδελες (8-9?) + φακη κοκκκινη + παντζαρι αρκετο + λιγο σπανακι + παξιμαδακια με λιιιγο βουτα στο παντζαρολαδο!! τελειο..
18 00 ανανα + 2 παξιμαδακια ζεας + λιγο ζουμι απο γιαουρτι σπιτικο--ε, τι, να το πεταξουμε??!! χαχαχ τι γραφω θεε μου!
20 00 μιση ωρα τρεξιμο
21 00 2 αυγα + 1 μανιταρι + σπανακι σαλατα + λιγο σικαλη φυτρωμενη ..
αυτα!! κ νιωθω πολυ σουπερ! διαβασα κιολας και μαλλον θα το περασω το μαθημα! κοριτσια η σικαλη φυτρωμενη ειναι πολυ νοστιμη.. ειναι γλυκια καταρχην! Και το νιωθω..ειναι πολυ φρεσκαδουρα και σιγουρα καλη για τον οργανισμο. σε χορταινει, δε σε βαραινει καθολου και σε γεμιζει ενεργεια. 1,5 ευρω και εχω ενα ταπερ τερααααστιο γεματο, δεν ξερω τι να την κανω! ισως κανω ψωμακια..
Καλα που το θυμηθηκα.. Ηθελα να σας πω οτι μπορειτε να κανετε ομελετες χωρις λαδι..δεν ξερω αν το ξερετε!
Με τον ιδιο τροπο ακριβως, απλα αντι για λαδι βαζετε λιγο νερακι, μολις καψει ριχνετε μεσα τα αυγα οπως ειναι ή ομελετα και μεσα να προσθεσετε ο,τι τραβαει η ορεξη σας.. δεν ειναι καθολου ανθυγιεινο και γινονται ,ενταξει οχι το ιδιο, αλλα πολυ νοστιμα! Το αλατι ειναι αυτο που θα δωσει γευση και αν θελετε προσθετετε ωμο λαδακι μετα. ο αρακας μου αρεσει πολυ στην ομελετα,τα μανιταρια, οι πιπεριες.. τα κολοκυθακια! Ολα βασικα ταιριαζουν.. α! επισης μπορειτε να προσθεσετε λιγο αλευρι στο μειγμα της ομελετας και να γινει σαν κρεπα και πιτσα μαζι!! ετοιμη η τριαδα.. :P
aggelaki κ εγώ πρέπει να γράψω για τέσσερις μέρες αλλά βαριέμαι, σε γενικές γραμμές καλά τα πήγα εαν εξαιρέσουμε κάποια γλυκάκια :flaming:
Κάπως έτσι γίνονται κ τα "τηγανιτά" αυγά με νερό, έτσι δεν είναι?
εγώ στην ομελέτα βάζω κ λίγο γαλατάκι εκτός απο το αλεύρι!
agellaki που ζείς?
ναι ναι.. και αυγα να κανεις παλι νερακι θα βαλεις. Λιγο..να καλυψει τον πατο καλα.
Β. Ελλαδα μενω.. Θεσσαλονικη κοντα..
Που τη βρισκεις τη σικαλη κ τι εννοεις φυτρωμενη;Ειναι σποροι;Η φυτρα που τα βαζεις στη σαλατα;Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
αυτα!! κ νιωθω πολυ σουπερ! διαβασα κιολας και μαλλον θα το περασω το μαθημα! κοριτσια η σικαλη φυτρωμενη ειναι πολυ νοστιμη.. ειναι γλυκια καταρχην! Και το νιωθω..ειναι πολυ φρεσκαδουρα και σιγουρα καλη για τον οργανισμο. σε χορταινει, δε σε βαραινει καθολου και σε γεμιζει ενεργεια. 1,5 ευρω και εχω ενα ταπερ τερααααστιο γεματο, δεν ξερω τι να την κανω! ισως κανω ψωμακια..
κοριτσια καλησπερα .......ενα ειναι το σιγουρο οτι αποψε εφαγα πολυ πρωτεινη ............ μα πολυ πρωτεινη .............
aggelaki είσαι κ πολύ της υγιεινής!!!!!!!!!
Και γιατι δεν βρισκομαστε την Τεταρτη ολες στο σεμιναριο κ μετα να βγουμε κιολας;Εννοω οσες μενουμε Αθηνα.:blush:
aggelaki πολυ σου αρεσουν οι σαρδελες ε....!!! μπραβο
Eli Κερατσινι μενω...
Αν κανονίσουμε για Τετάρτη θα βάλω τα δυνατά μου να έρθω...αν και κάποιος θα στεναχωρηθεί γιατί του υποσχέθηκα θέατρο!Quote:
Originally posted by lessing
Και γιατι δεν βρισκομαστε την Τεταρτη ολες στο σεμιναριο κ μετα να βγουμε κιολας;Εννοω οσες μενουμε Αθηνα.:blush:
Eli...είδες πως τον έχω στρώσει? Τώρα μου ζητάει θέατρο από μόνος του!!!! χαχαχαχαχ
Καλημέρα κουκλιά μου!!!
έτσι την κάνω κι εγώ αγγελάκι μου (όταν την κάνω!) αλλά την βάζω στο αντικολλητικό τηγάνι και δεν μου κολλάει ιδιαίτερα..Quote:
Καλα που το θυμηθηκα.. Ηθελα να σας πω οτι μπορειτε να κανετε ομελετες χωρις λαδι..δεν ξερω αν το ξερετε!
Με τον ιδιο τροπο ακριβως, απλα αντι για λαδι βαζετε λιγο νερακι, μολις καψει ριχνετε μεσα τα αυγα οπως ειναι ή ομελετα και μεσα να προσθεσετε ο,τι τραβαει η ορεξη σας.. δεν ειναι καθολου ανθυγιεινο και γινονται ,ενταξει οχι το ιδιο, αλλα πολυ νοστιμα! Το αλατι ειναι αυτο που θα δωσει γευση και αν θελετε προσθετετε ωμο λαδακι μετα. ο αρακας μου αρεσει πολυ στην ομελετα,τα μανιταρια, οι πιπεριες.. τα κολοκυθακια! Ολα βασικα ταιριαζουν.. α! επισης μπορειτε να προσθεσετε λιγο αλευρι στο μειγμα της ομελετας και να γινει σαν κρεπα και πιτσα μαζι!! ετοιμη η τριαδα.. :P
θα δοκιμάσω και με νεράκι όμως!
Σ'ευχαριστούμε αγγελάκι για τις συνταγές!!!:starhit::starhit::starhit:
ναι ρε γαμώ το, μακάρι να 'σουν εδώ :sniffle:να κάναμε βραδιές τριάδας!!! χαχαχχαχα!!! θα είχε πολλή πλάκα! θα βλέπαμε ταινίες και αντι για ποπ κορν θα μασουλάγαμε καρότα!!Quote:
Ειστε τρελες!!!! Και ναι! ζηλευω ρε.. Αν ημουν εκει θα σας ετοιμαζα ολο υγιεινες λιχουδιες για να μην λοξοδρομει καμια απο το δρομο που χαραξε η Έλη!! ρε, ειστε ο μονος λογος που θα θελα να ζω Αθηνα!!
αγγελάκι μου 2 σπιρουλίνες την ημέρα παίρνεις?
Καλά χθες έπαθα πλάκα! Η μάνα μου γενικά ασχολείται λίγο πολύ με βότανα, τώρα τελευταία κάθε πρωί πίνει με τον πατέρα μου κρόκο κοζάνης, και κάθε βράδυ πίνουν ένα αφέψημα! Ε χθες κατάλαβα ότι το αφέψημα αποτελείται από βαλσαμόχορτο!
Επίσης η μάνα μου πρωτοέφερε στο σπίτι τον λιναρόσπορο, την γύρη, καστορέλαιο για τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες...κ.ά.!!
Χθες της είπα να αγοράσουμε μία αλόη και της άρεσε πολύ η ιδέα!
Σήμερα θα πάω και από ένα μαγαζί να πάρω κάτι μπαρούλες νόστιμες που μου προτίνανε!!! :wink2: