ελπιζω πραγματικά κι εγω να ειμ καπου χρησιμη στον κοσμο εστο κι αν πλησιάζω ατσαλα το κοσμο κι οι πιο πολλοι με αντιπαθούν. νασε παντα καλα φιλαράκι μου καλο ολοι αξίζουν να ειν καλα ψυχικά οχι να πονανε .:o
Printable View
ελπιζω πραγματικά κι εγω να ειμ καπου χρησιμη στον κοσμο εστο κι αν πλησιάζω ατσαλα το κοσμο κι οι πιο πολλοι με αντιπαθούν. νασε παντα καλα φιλαράκι μου καλο ολοι αξίζουν να ειν καλα ψυχικά οχι να πονανε .:o
Εγώ σε συμπαθώ και στο έχω πει^^ Και φυσικά είσαι πολύ χρήσιμη σε αυτό το φόρουμ!
Φυσικά και όλοι αξίζουν να είναι καλά. Αλλά μερικές φορές δεν γίνεται. Τα φέρνει έτσι η ζωή που δεν μπορείς.
ναι φιλαρακι μου καλο νασε παντα καλα εμεις οσο μπορούμε ας παλεύουμε να ειμαστε οκ κι να βοηθάμε κι οσους πονούν ειν ωραιο αυτο να το ζεις .:rolleyes:
Εγώ προτιμώ να έχω θάνατο που θα ζητηθεί.
Πάντως παραλίγο να πεθάνω Χριστούγεννα .Ήθελα να φορτίσω το κινητό και πνίγηκα από τα σάλια μου , άσχημο συναίσθημα να νιώθεις το τέλος σου να έρχεται, χώρις οξυγόνο λυγίζουν τα γόνατα και ... εγώ πήρα ανάσα .
Ξέρει κανείς αν υπάρχει θέμα με θανατικά? Με εμπειρίες ή με όσους έχουν ονειρευτεί το θάνατο τους να το έχουν βιώσει σαν αληθινό
HarleyQuinn κι για οσους εχουν σκεψεις τετοιοες παντα με σεβασμο σε ολο το κοσμο θα πω αυτο . εγω ειμαι 41 έχοντας παρα πολλα θεματα δικα μου κι δυσκολεύομαι τρελα κι για τα απλα κι ζω σα γρια κι το παλευω .ειμαι ολο σπιτι μονη μου κι υπηρετω μια γυναικα που με βλεπει σα υπιρετικο προσωπικο κι ολο μου πεταει κακιες για την εμφάνιση μου με υποτιμαει με κοροιδευει γελα μαζι μου με εχει σα ψυχολόγο φροντιστή διασκεδαστή κι ολα αυτα . δε παω πουθενα παω ψωνιζω το πρωί γυρναω σπιτι κι αυτη ειν η ζωη μου ουτε φιλιες ουτε βολτα ουτε καποιος να μου πει μαρακι ειμ εδω για σενα . ολοι βιωνουμε πραγματα που μας καταβάλουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο απλα ας το παλευουμε οσο μπορουμε μην απελπιζεσαι ολοι τραβουμε το λουκι μας κι πονουμε για καταστασεις που ζουμε ομως πρεπει να φυλασουμε τον εαυτο μας αυτος μας εχει απομεινει κι πρεπει να τον αγαπαμε .συνανθρωπε μου οπως αν σε λενε εισαι μια πονεμενη ψυχη κι υποφερεις απλα τον εαυτο σου κρατα τον γερα δυνατα καλα γιατι αυτος ειναι ο καλύτερος σου φιλος .
https://www.youtube.com/watch?v=RhhgApKoRds
Προς τι η βιασύνη?
Ολοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμη...Ποιος ο λόγος για βιασύνες?
Ειναι σαν να έχεις πάει διακοπές σε νησί για να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και να βιάζεσαι να γυρίσεις πίσω επειδή δεν περνάς καλά...Σκοπός σου είναι να περάσεις καλά τις διακοπές αφού όυτως ή αλλως θα τελειωσουν.
Γιατί έτσι ρε χαρλευκουιν;
Τίποτα δεν ειναι μάταιο, απλά εμείς το βλέπουμε έτσι μερικές φορές.
Στην καλύτερη ηλικία είσαι, μην μασάς , έχεις όλη την ζωή μπροστά σου να περάσεις όπως θες και να κάνεις ότι θες.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είχες κόψει και το ποτό;
Ελπίζω να αρχίσεις να βλέπεις την χαρά της ζωής.
Ούτε εγώ την βλέπω εδώ και κάποια χρόνια αλλά ελπίζω να ξαναγίνω όπως παλιά.
Αισθάνομαι μίζερα, καταθλιπτικά, βαρετά και άγχος.
Χαχα ξέρω τα ίδια γράφω κάθε φορά αλλά......
στελνω πολυ ωραια μουσική να ακουν τα φιλαρακια εδω που νιώθουν θλιμμένα .
https://www.youtube.com/@Relax321Relaxing/videos
Πώς γίνεται άνθρωποι όλων των ηλικιών να διασκεδάζουν με τα καρναβάλια... Είναι φυσιολογικό? Από πού αντλούν ενέργεια για να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις?