Έπαιρνα για ένα διάστημα το καλοκαίρι αλλά με πείραξαν πολύ (μέχρι το νοσοκομείο κατέληξα) και γι' αυτό τα έκοψα.
Printable View
Έπαιρνα για ένα διάστημα το καλοκαίρι αλλά με πείραξαν πολύ (μέχρι το νοσοκομείο κατέληξα) και γι' αυτό τα έκοψα.
Νοσοκομείο!!!!!!!! δεν το θυμάμαι αυτό, τι σου έκαναν ?
Έχω ένα θέμα με το έντερό μου στο παρελθόν έκανα δύο επεμβάσεις. Το χάπι μου προκάλεσε αρχικά δυσκοιλιότητα και αυτό μου έκανε κολικό εντέρου και κατέληξα στο νοσοκομείο λόγω της ευαισθησίας μου.
Μετά ενώ είμαι υποτασική μου χτύπησε μια πίεση 15 (ενώ κανονικά έχω 10-11) και κόντευα να μείνω.
Γενικά με πείραξαν πάρα πολύ, ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω.
Αλλά παραδέχομαι ότι την πείνα την κόβουν μαχαίρι (αλλά με πολύ ακριβό τίμημα).
ʼσε τους πονοκεφάλους και τα τρομερά νεύρα και την μελαγχολία, όλες οι παρενέργειες πάνω μου....
Τρέλαααααααααααααααααααα
Να ξαπλώνω τα βράδια για να κοιμήσω τα παιδάκια μου και να μου έρχεται να ουρλιάξω. Φρίκη σου λέω.
Είδες τελικά σε κάθε άνθρωπο λειτουργούν διαφορετικά... καλά έκανες και δεν τα ξαναπήρες. Εγώ δεν έχω παρενέργειες εκτός ίσως από μία απαισιοδοξία που με πιάνει μερικές φορές και κάποιες άλλες εκνευρίζομαι πολύ εύκολα. Δεν ξέρω σε τι ποσοστό ευθύνονται τα χάπια.
Καλό ΣΚ σε όλες..........
πω πω πω ερημια.....
κλειστο σημερα το μαγαζι.....:P
Πριν απο λιγο γυρισα απο βολτιτσα αλλα δεν βρηκα καμια σας εδω! Ουτε ενα ποστ βρε αδεφρε! Δεν γινετε! Πρεπει να κρατησουμε την παραδοση και ας λειπει η γατα...εε συγνωμη η αρχηγος ηθελα να πω!!! :D
Καλο Σαββατοβραδο ομορφουλες!!!
φιλακια μουτσ μουτσ
Καλα ειναι δυνατον να ειμαστε τοσο κατω?
που ειστε ολοι?
ελπιζω να περνατε τελεια!
φιλια και καλο βραδυ!
Κοριτσια καλημερα!!!!!!!
Αποφασισα κι εγω να επισκεφτω τα curves, μαλλον αυριο, για να ρωτησω τα σχετικα (τιμη και ωρες λειτουργιας).
Βλεπω οτι καποια κοριτσακια απο εδω, εχουν ακουσει η εχουν παει.
Αν θελετε πειτε μου την γνωμη σας.
Ευχαριστω και να εχουμε μια ομορφη μερα!!!!!!!!!
καλημερα σε ολους (λεμε τωρα) και ολες, καλη βδομαδα και καλο μηνα.
ημερα ζυγισματος της υποομαδας labm και αναφερω 85,9 με κοκκινες πινελιες.
περασατε καλο σαββατοκυριακο κουκλες? δεν βλεπω πολυ κινηση. τι παθαμε?
βασιλικη μου εγω δεν εχω παει, δεν ξερω. καποια κοριτσια που εχουν παει θα σε ενημερωσουν.
Θα περιμενω να με ενημερωσουν κοπελα μου.
Ευχαριστω!
βασια μου ενα μπουτακι κοτοπουλο μια χαρα ειναι. μη κοιτας το βαρος. περιπου τοσο τρωω κι εγω. ωχ, μου φαινεται αλλου με ρωτουσες αλλά τελος παντων.....
εγω μπηκα για μια ακομη φορα να γραψω τι αποφασισα σχετικα με τα οργανα γυμναστικης. η γειτονισσα μου ειχε ενα ελλειπτικο στο μπαλκονι. την τηλεφωνησα να τη ρωτησω αν ειναι ευχαριστημενη και μου ειπε οτι καταπονει τα γονατα. δεν μπορω να το πολυπιστεψω αλλά θα κανω την ερευνα μου. θα το παρω για λιγο καιρο οποτε θα κανω και τις διαπιστωσεις μου. Μαλιστα μου ειπε οτι δεν το θελει καθολου και μπορω να το κρατησω οσο θελω.
επισης εχουμε ενα μονο μαγαζι με οργανα στη πολη μου που εχει ξεπουλησει ολα τα ελλειπτικα και περιμενει εντος της εβδομαδας. εχει ενα για μεχρι 120 κιλα 340 ευρω. ειναι ιδιας εταιρειας με τον διαδρομο μου που δεν αντιμετωπισα προβληματα αρα ολα καλα και μου ειπε οτι δουλευει παντα αυτη την εταιρια και δεν αντιμετωπιζει προβληματα.
οποτε παιρνω το ελλειπτικο της γειτονισσας σημερα, το δοκιμαζουμε και μετα παω και στο μαγαζι να δω τι εφερε, να δω τι διαφορες εχουν και αποφασιζω. κραταω αυτο της γειτονισσας ή αγοραζω το του μαγαζιου.
μπηκαμε με την κορη και σε ενα καλο προγραμμα (εγινα Personnal trainer Και διαιτολογος της!!!!!) και της πηρα και ενα mp4 να ψυχαγωγειται πανω στα οργανα. επισης η δαναη μου ειπε να κοιταξω για ατομικο τραμπολινο και το σκεφτομαι σοβαρα. επισης σκεφτομαι σοβαρα να εγκαταλειψω την ιδεα για τραπεζαρια στο σαλονι.............σοβαρα το σκεφτομαι.....
και εχω και την ενναλακτικη να αδειασω το γκαραζ απο ολα τα χαζα και να το κανω χωρο γυμναστηριου.....ομως εκει δεν θα μπορω να μαγειρευεω και να βλεπω την κορη αρα τη τραπεζαρια αρχιζω να την αποχαιρετω....
φιλακια
καλε που πηγατε ολες??? κι εγω υπολογιζα να την κανω τσαγκαροδευτερα.....παω για δουλεια
Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα.
Σήμερα λέω να ξεκινήσω στα curves γιατί όσο το αναβάλω...ʽ
Είναι και πρώτη του μήνα άρα όλα μια χαρά.
Πως πάνε τα δικά σας τα κέφια?
Εγώ πήρα στολές στα παιδιά μου το Σάββατο και όλο το ΣΚ ήταν ντυμένα, μπήκαμε για τα καλά στο πνεύμα των Αποκριών!
Και επειδή σήμερα έχω δουλίτσα, κάνω ένα γρήγορο ντουσάκι και βγαίνω αμέσως. ʼντε να πάρει και καμία άλλη σειρά! Μόνο το μπαρμπούνι μπανιαρίστηκε σήμερα!
σε προλαβα λιντα......ο γιος μου γινεται spiderman απο του αη γιαννιου και μου φαινεται δεν θα τη σηκωσω καθολου τη στολη.....οταν βαριεται γινεται batman (περσινη στολη.....)Quote:
Originally posted by LIDA
Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα.
Σήμερα λέω να ξεκινήσω στα curves γιατί όσο το αναβάλω...ʽ
Είναι και πρώτη του μήνα άρα όλα μια χαρά.
Πως πάνε τα δικά σας τα κέφια?
Εγώ πήρα στολές στα παιδιά μου το Σάββατο και όλο το ΣΚ ήταν ντυμένα, μπήκαμε για τα καλά στο πνεύμα των Αποκριών!
ε, να τα βγαλουν τα λεφτα τους τουλαχιστον..........
Μπαρμπούνι έχω πεθάνει στα γέλια.
Εμένα είναι ντυμένος spiderman από τα Χριστούγεννα, είδαμε την στολή στον Μουστάκα και μου λέει "αυτό το δώρο θέλω για την γιορτή μου". Αφού ξεκατινιάσαμε την στολή από τα Χριστούγεννα έως τώρα, τώρα που είναι απόκριες μου λέει: "μαμά εγώ τις απόκριες θέλω να ντυθώ κόκκινος ρέϊντζερ". Ψύχωση με τους ρέϊντζερς μιλάμε. Πήραμε την στολή το σάββατο και επειδή του είπα να μην την φοράει συνέχεια (να του κρατήσει έστω όλες τις απόκριες, μην ξανασκάμε 30 ευρώ) ντύνεται εναλλάξ spiderman και ρέϊντζερ και συνεχώς ακούω μια κραυγή (μια χαρακτηριστική φωνή ουάααααααααα, που είναι υποτίθεται η φωνή της μάχης, ότι κάνει επίθεση σε κάποιον) και επίσης τις φωνές της Κατερίνας που διαμαρτύρεται ότι της κάνει επίθεση και ότι αυτή είναι Χιονάτη και όχι ρέϊντζερ, με το ζόρι θέλει να την κάνει ρέϊντζερ και αυτή!
Lida οα ξεκινησω κι εγω μεσα στην εβδομαδα.
Εχεις παρει πληροφοριες για τιμες?
Καλημερα στα κοριτσια ολαααααααααα......μετα απο μεγαλη απουσια επανηλθα κ γω...πιστευω να ειστε ολες καλα....Μολις εχθες μπηκα στο φορουμ κ εμαθα πως η διυθυντρια κυρια ναταλια με απελυσε....χωρις καν να μαθει το πως κ το γιατι.......ειμαι εξω φτερνων.....εχω σπασει τον κωλο μου....ειμαι εδω κ ενα μηνα με πολυ πονο κ χωρις να μπορω να βολευτω πουθενα....κ τωρα ειμαι κ ανεργηηηηηηη??????? θελω τον κουβα μου κ την σφουγγαριστρα μου πισω......σας αφηνω τωρα γιατι εχω δουλεισ....αλλα θα επανελθω δριμυτερη......ακους εκει ανεργη.....ντροπη κ αισχος μονο αυτο εχω να πω.....να παρεις αντικαταστατη ναι...το δεχομαι....αλλα να με απολυσεις?????? αυτο ειναι ανω ποταμων κ κατω βουνων......
Βασιλική
η εγγραφή είναι 59 ευρώ και ο μήνας 39 αν πάρεις ετήσιο πακέτο και πληρώνεις με κάρτα. Αλλιώς αν πληρώνεις το μήνα μόνο είναι 59 ο μήνας.
Αυτά. Αύριο θα σου πω και προσωπικές εντυπώσεις από την προπόνηση.
βρε καλως τα χερια μας τα δυο που θα μας ξανακαθαριζουν γιατι απο βρωμα αλλο τιποτε....
καλα, η ναταλια εμπιστευτικα μου ελεγε οτι αυτη που μας καθαριζε τελευταια δεν εκανε τιποτε και οτι ειχε μετανιωσει που σε εδιωξε. οποτε τωρα θα χαρει πολυ. κοιτα να τη καλοπιασεις μη χασεις και τη δουλεια......
που χαθηκες βρε κοπελα μου εσυ? τι επαθες? αληθεια εσπασες κοκκαλο? λεκανης? περαστικουλια σου. καλα, να μην εχεις ενα λαπτοπ τοσο καιρο να μας γραφεις? ουτε ενα Notebook? ουτε τηλεφωνο ειχες να μας ενημερωσεις?
αντε αντε, καλη αρχη, πρωτομηνια σημερα και μολις ευκαιρεσεις μια γενικη τη θελουμε και παρακαλω να μου αφησετε τη σαουνα για εμενα να την εγκαινιασω μετα το καθαρισμα.........
Ευχαριστω Λιντα μου. Αντε καλη αρχη να εχουμε.
Εγω αυριο θα παω κατα τις 10 το πρωι για ενημερωση και να δω και τον χωρο.
Μπράβο Βασιλική!
Καλή αρχή και σε σένα!
Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από εμένα καθυστερημένα βέβαια αλλά πρώτη του μήνα και πολύ πολύ τρέξιμο..
τι κάνετε βρε καλό μήνα να έχουμε όλες
μαθαίνω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για γυμναστήρια, αγορά οργάνων γυμναστικής κ.λ.π έτσι γερά εγώ να πω την αλήθεια μου σκέφτηκα πολύ για τον personal και λέω να το δοκιμάσω ούτως ή άλλως την διατροφή μου την ξέρω απ' έξω και ανακατωτά... όπως έιπε και το ναταλάκι αν δεν μου κάτσει ξαναγυρνάω στην διαιτολόγο μου...και προς ενημέρωση του τόπικ όχι δεν είναι πιπίνι γυμναστής ο personal είναι γυμνάστρια και ο χώρος είναι όπως τον περιέγραψε το μπαρμπουνάκι λείπει βέβαια το πιπίνι αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αρκούμαστε στην γυμνάστρια.....
όσο για το σκ ήταν καλό ωραίος ο γάμος πέρασα καλά πολύ καλά θα έλεγα..
επίσης μου είπε και μια ξαδέλφη ένα ρόφημα που βοηθάει πολύ στην απώλεια βάρους
σε 3 λίτρα εμφιαλωμένο νερό βράζουμε λουίζα, 1-2 κουταλιές της σούπας πράσινο τσάι και λίγο υάκινθο
το φυλάμε στο ψυγείο και το πίνουμε σαν αναψυκτικό είναι λιποδιαλυτικό ρόφημα εγώ πάντως θα το δοκιμάσω
την καλημέρα μου και τα φιλιά μου...
πω πω τι ακουω για γυμναστηρια και ροφηματα. ελα. το χουμε το χουμε. θα χασουμε μεχρι το πασχα και 10 κιλα απο οτι βλεπω....
αννεζινα μου να δοκιμασεις και το ροφημα. αν θα αγορασεις βοτανα, παρε και ταραξακο που περιοριζει εποισης την ορεψη. αν με τη λουιζα νιωσεις ατονια, να τη σταματησεις. ριχνει την πιεση...ή βαλε και λιγο αλατι στο αναψυκτικο σου.....
τωρα θελω μια γνωμη για τον αεροπατητη. θυμιζει ελλειπτικο αλλά ειναι μαλλον πιο ευκολο και δεν καταπονει τα γονατα. μηπως να βγαλω και τα επιπλα απο το σαλονι? δεν ειστε και κοντα να το κανω γυμναστηριο να βγαζω και τιποτε......
Μπαρμπουνι μου αστα....εσπασα την ουρα μου....μιλαμε πολυ πονος...δεν μπορουσα ουτε καθιστη...ουτε χαπλωμενη...τελοσπααντων ψιλοπερασε....ειχα μετακομισει στη μαμα αυτον τον καιρο ....μου λειψατε πολυ κοριτσια...ασε που δεν εχω τηλ απο καμμια....μονο καμμια 4-5 φορεσ μπηκα να σας διαβασω αλλα δεν θυμομουν τους κωδικους μου κ δεν εγραφα....λοιπον εχω ηδη βαλει μπρος το καθαρισμα...η σαουνα σου ειναι ετοιμη....κ πεντακαθαρη...πετσετουλες καθαρες εχει στα ντουλαπακια σας....μενει τωρα να απολυμανω κ τον υπολοιπο χωρο....σας εχει φαει η μποχα εδω μεσα !!!!(ναταλια ακους??? μποχα..πολυ μποχα) απαπαααααα....
Με την διατροφη τα χω κανει σκατα....οχι μονο εβαλα αυτα που ειχα χασει....πηρα κ εξτρα...κοντευω τα 100 ...μου χρειαζονται δηλαδη 500 γρμ ακομη...οποτε θα χω σπασει το προσωπικο μου ρεκορ κ θα δω το τριψηφιο νουμερακι επιτελους (χαχαχχαχα) τι να κανω γελαω για να μην ουρλιαξω....
Μμμμμ τι αλλο????δεν θυμαμμαι κατι αλλο ..........εκτος το οτι μεχρι μαρτιο με βλεπω χειρουργημενη...το χω παρει αποφαση...την αλλη βδομαδα λεω να ξαναδω το γιατρο να κανω τις εξετασεις κ να κλεισουμε ημερομηνια...γιατι δεν την παλευω αλλο....
Αυτααααααααααα απο μενα...καλη βδομαδα κ καλο μηνα να χουμε !!!! κ αυτες τις αποκριες λεω να ντυθω ορκα...γιατι στις προηγουμενες εφτανα μεχρι αγελαδα !!!!!
Υ.Γ το τικερακι δεν ανταποκρινετε στην αληθεια....αλλα το χω για ομορφια !!!!!
Καλησπερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα.
Αλεξανδρα μου περαστικα σου κουκλιτσα μου.
Εγω σαν μελος της υποομαδας που ειμαι εχω να πω -1. Ανυπομονω να δω τον αριθμο 7 μπροστα.... εχω πολλα χρονια... ουτε θυμαμαι ποσα!!!
Καλησπέρα κορίτσια, καλό μήνα και καλή εβδομάδα, καλές απώλειες,
καλά ξεκινήματα curves, personal trainers, διαβάζω .
προαγωγή σε προσωπικό γυμναστή
της πιτσιρίκας του Μπαρμπουνιού μας, τέλος πάντων καλή αρχή σε όλα!
Ότι κι αν κάνετε η καθεμία.
Καλώς την Αλεξάνδρα μας , αντε να ξεβρωμίσουμε εδω μέσα γιατί δε λέει , πουρί έπιασε η μπανιέρα.
Περαστικούλια σου Αλεξανδρούλι μας
Πολλά φιλιά σε όλες, γιατί έχω ένα πήξιμο, μα ένα πήξιμο, μέσ στο ξενύχτι ζω, τα ματάκια μου
τα υπέροχα, έχασαν πια τη λάμψη τους, σα ροφός έχω γίνει από την αυπνία ...
Πολλά φιλιά σε όλες τις λουόμενες Αφροδίτες μου
βραδυ ξε βραδυ εγω θα κανω το μπανακι μου!
χαιρετω ολα τα ομορφοκοριτσα εδω μπανιαρισμενα και βρωμικα!
Καλως την Αλεξανδρα μας! αμεσως μοσχομυρισε το μπανιο με το που ηρθες!!! περαστικα σου κοριτσακι! να προσεχεις!
Τα νεα μου απο την καινουρια μου δουλεια θα σας τα πω αυριο! Αυτα ειναι ευχαριστα!!!!
Τωρα ομως εχω τα νευρα μου και δεν μπορω να σας πω και τι συμβαινει! Εχω φορτωσει με καποια θεματα και ....θα σκασω!!!!!!!! Τελος παντων θα μου περασει. Αυριο ειναι μια καινουρια μερα!
Προς το παρων αυτο με εκφραζει!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yuQVX...eature=related
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααα
τουλαχιστον εδω μπορω να φωναξω οσο θελω!!!!!!!!!
Αυτα! τα ειπα!
καληνυχτα σας και ηρεμο υπνο!
Kαλημέρα αγαπημένες μου!! Τελειωσαν αισίως και με απολυτη επιτυχια τα θεματα υγείας του πατέρα μου... όλα καλά.
Τα δικα μου τωρα: ειμαι παλι απο εκει που ξεκινησα το Φθινοπωρο , δηλαδή 86 για την ακριβεια 85,9. Οποτε αντε παλι απο την αρχη. Χθες ξεκινησα παλι δίαιτα...για να δουμε
Τετάρτη λεω να αρχισω παλι το περπατημα...εσεις τι αποφασισατε με τη γυμναστική;
Ναταλία μου, μερες εχεις να γραψεις, είσαι καλά; Νομιζω καπου εδω κοντα ειναι το ραντεβου σωστά; Σε σκεφτομαι
Μαρικάκι μου που χάθηκες; Τι έγινε με το θέμα της δουλειάς;
Ανεζινάκι, Λίντα, Μπαρμπουνάκι και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια μου λειψατε!! Φιλιά πολλά σ'όλες σας.
καλημερα κοριτσακια μου,
χθες πολυ δυσκολη μερα στην δουλεια και εμπαινα πεταχτα,
και σημερα το ιδιο προβλεπεται γιαυτο θα κανω το μπανακι μου νωρις νωρις για να σας πω τα νεα μου
συνεχιζω την διαιτα του μπαρμπουνιου στο περιπου και αισιως εφτασα τα 68,4.
ελπιζω να συνεχιστει λιγο ακομα η κατηφορα, γιατι το Σαββατο θα το ξεσκισω,
απο τωρα ονειρευομαι τι θα φαω..........( α ρε πεινες)
κατα τα αλλα πολυ κρυο, ξερα χερακια και ευτυχωςη αρχηγος προεβλεψε με μια κρεμουλα για τα χερια...... αληθεια που ειναι?
νεκταρια μου ποιος σε εσκασε να τον δειρω(μην μου πεις ο αντρας σου γιατι μου πεφτει λιγο μεγαλος)
μπαρμπουνι σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους, καλη επιλογη για τα οργανα γυμναστικης που θελεις να παρεις.........και ελπιζω να συνεχιζεις και εσυ.
klm καλη ξανααρχη, ξερεις εσυ, μεχρι το πασχα θα εισαι αγνωριστη.........
φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες, αννουλα, λιντα, αλεξανδρα, λιλυ, να εχετε μια ομορφη μερα, η δικη μου προβλεπεται γεματη αριθμους.............
Κοριτσάκια μου
αγάπη, πριγκίπισσα, βάσια, μπαρμπουνάκι, αννεζίνα, μαίρη λου και όλες οι υπόλοιπες που δεν έγραψα
καλημέρα
η διάθεσή μου είναι χάλια
η δίαιτα πάει χάλια
χτες άργησα στο γραφείο και δεν πήγα στα curves (έκλεισα όμως σήμερα ραντεβού για πρώτη προπόνηση και εγγραφή)
ξύπνησα με μια μούρη πρησμένη
πωπω
πως έχω καταντήσει έτσι
ήμουν τόσο όμορφη κάποτε
βρέχει και έχει μια μουντίλα ίδια με τα κέφια μου
πρέπει σήμερα να σηκωθώ και να οργανωθώ, να κάνω αυτό το κάτι για μένα
σας διαβάζω και απορώ πως τα καταφέρνετε ρε γμτ
.... Ax βρε Λιντάκι μου, και 'γω αναρωτιόμουν το ίδιο πραγμα!!! Να ξερες ποσο θαυμαζω το Ανεζινάκι μας!!Quote:
Originally posted by LIDA
πρέπει σήμερα να σηκωθώ και να οργανωθώ, να κάνω αυτό το κάτι για μένα
σας διαβάζω και απορώ πως τα καταφέρνετε ρε γμτ
Ομως, πρεπει να σηκωθουμε. Σιγα -σιγα, βημα-βημα.
Θα τα καταφερουμε. Δε θα κοιταμε μακρια...δε θα βαζουμε μακρινους στοχους. Την καθε μερα πρεπει να κερδιζουμε. Να συγχαίρουμε καθε βραδυ τον εαυτό μας για τις μικρες καθημερινες νίκες του. Θυμάμαι, όταν εκοψα το τσιγάρο, κάθε βραδυ έδινα συγχαρητηρια στην εαυτή μου και έκανα μια ανασκόπηση της ημέρας. Μερα - μερα, έκλεισα ήδη ένα και πλεον έτος διακοπής.
Ετσι πρεπει να το κάνω και με το φαγητο: χθες το βραδυ παίνεψα την εαυτή μου που αντιστάθηκε στο μοσχομυριστο κιμα που ετοίμαζα για τα παιδια. Δεν ήταν ευκολο...όμως τα καταφερα. Σκεφτομαι, λοιπον, να κοιτω την καθε μερα, σιγα σιγα και να με επαινω για τις μικρες καθημερινες νικες μου.
SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ .....ΣΤΗΝ ΛΙΝΤΑ ΄
Λίντα μου καλημέρα τι διαβάζω κοριτσάκι μου τι μαύρες μαυρίλες είναι αυτές????
δεν σε πιστεύω ... οκ δεν έκανες πρόγραμμα εχθές οκ δεν πήγες στα curves θα πας σήμερα και τι έγινε δηλαδή πρέπει πάντα να είμαστε άψογες σε όλα δεν γίνεται
κι εγώ τα έχω κάνει άπειρες φορές ΣΚ... αλλά συνεχίζω
γράφεις ότι κάποτε ήσουν πολύ όμορφη ενώ τώρα όχι θα σε ΜΑΛΩΣΩ η ομορφιά αγάπη μου δεν χάνεται με λίγα κιλά παραπάνω, ψάχτο λίγο μην σε παίρνει απο κάτω, βάλε προταιρεότητες στην ζωή σου κι εγώ έχθές όλη μέρα έτρεχα σε εξωτερικές δουλειές, πήγα σπίτι στις 5 τρώω ΄μια μαρουλοσαλάτα με τόνο χαζεύω τηλεόραση κάνω 2-3 δουλίτσες πάνω πάνω μαγειρεύω για σήμερα διαβάζω με τον γιο μου την ιστορία που γράφει σήμερα τεστάκι και πέφτω ξερή για ύπνο..ΑΛΛΑ οχι δεν το βάζω κάτω θα αλλάξω αγαπάω όλους τους άλλους αλλά ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ
Αγάπησε λίγο την Λιδα περισσότερο κανακεψέ την μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, σήκω άστο παρελθόν πίσω, κύττα μπροστά είσαι νέα είσαι όμορφη (τάπαμε η ομορφια δεν χάνεται) προσπάθησε ξανά κι αν κάνεις λάθη δεν πειράζει κανείς δεν είναι τέλειος....έχεις τα παιδάκια σου την οικογένεια σου η ευτυχία στην ζωή είναι στιγμές ας μην ζητάμε το τέλειο ΤΕΛΕΙΟ δεν υπάρχει, ούτε εμείς μπορούμε να είμαστε τέλειες ..
απο τα λαθη μας μαθαίνουμε
ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ
Καλή μου Αννούλα, μαζί γράφαμε στη Λινταλένια. Συγχαρητηρια για την πορεια σου, κοριτσάκι μου.
Koριτσάκια μου αγαπημένα ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε για την special αφιέρωση στο Λιντάκι αλλά το διάβασα τόσο απελπισμένο και ήθελα να το ανεβάσω λίγο???
βασουλίνι μπαρμπουνάκι ναταλάκι τι κάνετε στα βόρεια ..κρυώνετε κι εμείς μια από τα ίδια αν κι εμένα αυτός ο καιρός με τρελαίνει μου αρέσει απίστευτα , λέτε να είμαι προβληματική...
αλεξάνδρα μου περαστικά σου πριγκίπισσα της κρήτης φιλιά μαριλού νεκταρίνι την καλημέρα μου και την αγάπη μου..
γυμναστικη δεν ξεκίνησα ακόμα, εχω και την μαμά που ανεβοκατεβαίνω κάθε μέρα σχεδόν να την δώ και τον γιο μου που γράφει διαγωνίσματα έχω πιεστεί λιγάκι αλλά από βδομάδα θα ξεκινήσω δυναμικά
το πρόγραμμα διατροφής πάει από χθές γιατί σκ έφαγα λίγο παραπάνω....
άκουσα σχόλια πω πω πόσο πάχυνα..με θυμούνται όλοι 20 κιλά λιγότερα ..δεν πτούμε στον άλλο γάμο θα είμαι 25 κιλά λιγότερα και τότε θα λένε
πω πω πως αδυνάτισες μήπως έχεις κάτι?????
επειδή έχω πολύ δουλίτσα time out φιλιά πολλά πολλά σε όλες
Πριγκίπισσα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ,
την αγάπη μου και τα φιλιά μου
πριγκίπισσα μου διάβασα τώρα το ποστ σου ΝΑΙ αυτό κάνω κι εγώ μέρα με την ημέρα προσπαθώ σιγά σιγά όχι μακροχρόνιους στόχους
προσπαθώ κάνω λάθη σηκώνομαι και προχωρώ τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο
το φαγητό είναι σαν το τσιγάρο μια πολύ κακή ΕΞΑΡΤΗΣΗ.....
Την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσακια.
Πριν λιγο γυρισα απο τα curves και ομολογω οτι μου αρεσαν.
Για απλη ενημερωση βεβαια πηγα, αλλα ξεκιναω κανονικα την Παρασκευη.
Αντε, δυναμικα και με καλη διαθεση.
Λιντακι μου καλο ξεκινημα σου ευχομαι και θα λεμε τις εμπειριες μας εδω.
Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο εμενα κοριτσια.
η ναταλια τι εγινε? μας εχει αφησει αρκετες μερες δεν νομιζετε?
αλεξανδρα μου περαστικα σου και άλλο τετοιο να μη σου ρθει ποτέ. την ευχαριστηθηκα τη σαουνα...κοριτσια τωρα μπορειτε να μπειτε κι εσεις.
βασουλινι βλεπω ξεκολλησες λιγο με τη διαιτα μου ε? μπραβο. και το σαββατο εχουμε γενεθλια ε? χθες ημουν στην κομμωτρια μου και ετυχε και σε ανεφερα. ειχες πολυ φταρνισμα?
νεκταρινι να μας πεις και τα κακα και τα καλα. ποιος σε ζοριζει βρε?
λιντα μου στις μαυρες σου ε? εμ βεβαια με τετοιο κρυο και βροχη στα μερη σας που να νιωθεις ευδιαθετη....εχασες και το γυμναστηριο....δεν πειραζει. σημερα ομως ξεκιναμε και παλι οκ?
αννεζινα μου, στυλοβατη μας φιλακια πολλα
πριγκιπισσα μου χαρηκα για τα νεα του πατερα. αντε να κανεις και εσυ μια νεα αρχη. στα ιδια κιλα ειμαστε ακριβως.
μαρικακι καιρο εχουμε να σε ακουσουμε.
ξενια, μπαινεις και μια κουβεντα δεν μας λες ε?
βασιλικη καλη αρχη με τα curves
τα δικα μου κοριτσια. απο εχθες εχω και ελλειπτικο στο σπιτι, διπλα απο τον διαδρομο. κουραστικος πολυ. 10 λεπτα και ψοφας. γυμναζει αλλους μυες απο οτι ο διαδρομος. θα το συνηθησω και αυτο. θα παω να ρωτησω και για αεροπερπατητη σημερα και θα σας πω. νομιζω οτι δεν κουραζει τα γονατα αυτο και πρεπει να ειναι καλυτερο. και για τραμπολινο επισης θα κοιταξω. συνεχιζω οσο μπορω κι εγω τη διαιτα μου. επισης και η κορη. καταγραφει τι τρωει και συζηταμε για θερμιδες και φαγητα. τα μαθηματα της τα εγραψα κανονικα και νομιζω οτι ετσι θα συνεχισω.
φιλακια σε ολες και τα λεμε. εκανα το ντουζακι μου, πηρα τη δοση μου