Καλημέρα,
Στα ίδια σήμερα, 85,8
Καλή συνέχεια!!!
Printable View
Καλημέρα,
Στα ίδια σήμερα, 85,8
Καλή συνέχεια!!!
Καλημέρα!
εννοείται ελενάκι η περίοδος φταίει μην αγχωθείς και συνέχισε!
500 γρ κάτω σήμερα.
καλημέρα και απο εμένα...
σήμερα 53,5
βέβαια παρασκευή βράδυ έκανα την παρασπονδία μου, ελενχόμενη όμως σαλάτα σαρδέλα λίγα τηγανιτά καλαμαράκια και μόνο μια φέτα ψωμί και ουζάκι..
γαι ένα μήνα όμως θα τις κόψω τελείως αυτές τις βλακείες ..
ελπίζω ότι τα 500γρ οφείλονται στο οτι έχω πρηστεί γιατί περιμένω την περίοδο και εγώ!!
δύναμη σε όλους εύχομαι και μια υπέροχη εβδομάδα
καλημέρα σε ολους!!!!!!!!απο σημερα ξεκιναω παλι διατροφή και απο αυριο κανονικο καθημερινό ζύγισμα!αντε καλη συνεχεια κοριτσακια και αγορακια!μπραβο σε οσους χασανε!
eleni εγω πρηζομαι κ βαζω τουλαχιστον μισο κιλο πριν την περιοδο οποτε μην ανησυχεις!
Kαλημερα +300 σημερα γιατι χθες εφαγα σε ταβερνα και αν και εφαγα μονο γιαουρτι βραδυ και μιση μπανανα οι ωρες που τα εφαγα δεν ηταν και οι καλυτερες.
54.3
ναι γιορταζα και ημουν ολο εξω!χιχι απο σημερα ομως ξανα στον αγωνα!!!
66.7 (-100gr)
Καλή είναι η απώλεια έστω και μικρή :)
μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοQuote:
Originally posted by vanvan
66.7 (-100gr)
πως εισαι? καλυτερα πιστευω ε?
Quote:
Originally posted by granita
ναι γιορταζα και ημουν ολο εξω!χιχι απο σημερα ομως ξανα στον αγωνα!!!
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ!
Καλησπέρα,
+ 900 σήμερα μάλλον απο περίοδο που περιμένω αν και χτες και σήμερα δεν τήρησα ακριβώς το πρόγραμμά μου, αλλά δεν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι:)
Ναι κλικ μου δόξα τον θεό καλά είμαι :):)Quote:
Originally posted by click
μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοQuote:
Originally posted by vanvan
66.7 (-100gr)
πως εισαι? καλυτερα πιστευω ε?
Απλα σαν ανθρωπος έχω και εγώ τις αδυναμίες και κάποιες φορές πέφτω μωρέ αλλά τι να κάνω μαθαίνω σαν το μωρό να ξανασηκώνομαι και να συνεχιζω :):)
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου :):)
Κοριτσακια μου γυρισα απο Βαρκελωνη.Περασα φανταστικα.Εφαγα πολυ ωραια αλλα περπατησα τοσο πολυ που δεν πηρα κιλα.Ζυγιστικα τωρα φαγωμενη και με εδειξε ενα κιλο πανω 68,4.Αρα αυριο θα εχω καλα νεα στη ζυγαρια.Περισσοτερες λεπτομεριες later!:P
Constance καλώς ήρθες!!
Και πέρασες ωραία στη Βαρκελώνη και έφαγες μια χαρά και δεν πήρες κιλά:thumbup:
Αυτά είναι!!!:bouncy:
Eυχαριστω!:DΚαι να ηθελα να παρω κιλα, με τοσο ποδαροδρομο δυσκολο.Παντου με τα ποδια πηγαιναμε.6-7 ωρες τη μερα περπατημα, το βραδυ καπακι ξενυχτι,οποτε μπορει να εφαγα παχυντικα αλλα δεν πηρα.Ηθικο διδαγμα του ταξιδιου: Αρχιζω γυμναστηριο συντομα.:P
Tικερακι θα αλλαξω(αν χρειαστει)αυριο το πρωι.:)
Kαλημερα!
Προλαβα και την Ελενη σημερα γιατι ξυπνησα απο τις 4.
-500 γρ
53.8
A new frontier...
Καλημέρααα :PQuote:
Originally posted by penelope1985
Kαλημερα!
Προλαβα και την Ελενη σημερα γιατι ξυπνησα απο τις 4.
-500 γρ
53.8
A new frontier...
omg penelopitsa πήρες τον κατήφορο!!! μπράβο!!!! :thumbup: :)
Eυχαριστω και εσυ μια χαρα...
Καλημέρα κορίτσαρες!!!!!!
Μια χαρα πάμε όλες με τα κιλάκια :)
Εγω είμαι -200 γρ απο χθες , δηλαδή στα 66.5 (παλι καλά που δεν ειδα τα 66.6 :P:P) Πεθαίνω να δω το 65 :):)
penelope1985: πόσα κιλά ακόμα θέλεις να χάσεις?
Δεν θελω να χασω αλλο βαρος αλλα ειμαι στην αρχη της συντηρησης και δεν εχω βρει ακομα ισορροπιες...
συμβουλεύτηκες κάποιον διαιτολόγο? ίσως να βοηθούσε!!
Ναι ουτως η αλλως με παρακολουθει διαιτολογος απλα το σωστο στη συντηρηση ειναι να ανεβαζεις 100 θερμιδες καθε βδομαδα αρχιζοντας απο το πρωινο και να ανεβαζεις σταδιακα. Στο μεσοδιαστημα υποτιθεται οτι θα χασεις ακομα 1-2 κιλα.
Ελενη κουραγιο! Θελει υπομονη τωρα. Ειχες μια κακη βδομαδα. Προχωρα!
Ελενη τωρα για να λεμε και αληθεια. Αυτα για την ψυχολογια ειναι βλακεειες. Εχεις ενα στοχο και πρεπει να εμμεινεις σε αυτον. Ουτε η περιοδος μμπορει να ειναι δικαιολογια ουτε και η κακη ψυχολογια. Ηθελες να φας και εφαγες. Βαλτο πισω σου και ξαναμπες στον αγωνα. Γιατι αν το παμε ετσι μπορεις να πεις οτι αν αδιαθετησεις σημερα ειναι πρωτη μερα περιοδου αρα ας φαω...
καλημέρα και απο εμένα ...
είπα να ζυγιστώ σήμερα, πήγα και τουαλέτα καλά το πρωί και τσούπ το 53 μου ...
παιδιά επιμένω να το δω το 50άρι ..
δεν αξίζει άλλη κακοδιάθεση γιαυτό το 50αράκι!!
καλά την ημέρα του 50 έχω πάρτι στα 49 θα κάνω ένα φαγοπότι όμως θα το ευχαριστηθώ
ο επιμένων νικά!!
Ωχ! Εχετε φουρνο? Τι να πω! Κουραγιο! Εμενα ο πατερας μ ειναι σεφ αλλα ευτυχως δεν μαγειρευει σπιτι παρα μονο πολυ σπανια.
400 γρ κάτω σήμερα, 50.6
θα σπάσω από την περιέργεια να μάθω πόσα είμαι στ'αλήθεια, γτ πάλι τσακώθηκα με την τουαλέτα εδώ και μέρες! τι βρώμη τρώω, τί ακτινίδια χθες βράδυ, τι τσαγάκια, τι all bran, τπτ!! αλλά που θα πάει.................
καλημέρα κοριτσακια μου!σημερα δε ζυγιστηκα γιατι δεν κοιμηθηκα σπιτι αλλα χτες εκανα μια σωστη ημερα διατροφης!μετα απο αρκετο καιρο κ ειμαι χαρουμενη!
Πηνελοπακι θα σου βαζουμε πετρες στις τσεπες!!!χχαχαχαχαχα
Constance περιμενω λεπτομερειες!πολυ χαιρομαι που περασες τελεια!
κοριτσι αμοθ καλημερα.. δεν τα παω καλα.. κοντευω τα 70 και δεν μπορω να σταματησω να τρωω. σημερα ειναι και τα φενεθλια μου κμαι θα βγω.. φοβαμαι οτι αυριο 8α εχω περασει τα 70 απο 66 που ειχα φτασει..
χρόνια σου πολλά sanelaki!:):) ότι εππιθυμείς δικό σου!
μια μέρα που 'χεις γενέθλια μην πας με την ψυχολογία ''δεν πρέπει να φάω'' και τελικά καταλήξεις να φας τα πάντα! Είναι πρωί ακόμα, φάε όλη τη μέρα κανα φρουτάκι, γιαουρτάκι, τόνοσαλάτα που κόβει αμέσως την όρεξη...ελαφριά δλδ...και τη νύχτα να θέσεις ένα όριο πχ θα φάω απόλα αλλά λίγο, δε θα ξεπεράσω τις 1000 ασπούμε ή ό,τι θεωρείς εσύ ένα μέσο αριθμό.
Κι από αύριο κάνε δώρο στον εαυτό σου μια καλύτερη συμπεριφορά απέναντι σε σένα! -διατροφικά κ.α-
χρόνια πολλά και τρισευτυχισμένα και απενοχοποιημένα ...
δεν αξίζει να στεναχωρεθείς σήμερα ...και αύριο μερα είναι άσε που μπορεί να είσαι και κατά μια μέρα σοφότερη και μεγαλύτερη!!
sanelaki χρονια πολλα!αν ειναι δυνατον σημερα που εχεις γεννεθλια να στεναχωριεσαι!!!!!!!να εισαι χαρουμενη και οτι επιθυμεις!ολα σιγα σιγα θα ερθουν μην απογοητευεσαι!
sanelaki χρονια πολλα!Μη στεναχωριεσαι καλα σου λεει η granita!
Κοριτσια μπραβο σε ολες για τις απωλειες.Δεν εχω κατσει να διαβασω μηνυματα αλλα ειδα τικερακια.:)
Granitoula λεπτομεριες απο κοντα.;)
Eπισημος απολογισμος:Πηρα μισο κιλο στη Βαρκελωνη και για μενα ειναι σουπερ γιατι περιμενα να παρω περισσοτερο.Συνεχιζουμε με τη διατροφη μας απο σημερα.:D
Sanelaki χρονια πολλα! Βγες σημερα απλα προσπαθησε να μην ξεσκιστεις. Εγω τον Ιουνιο στα γενεθλια μ εφαγα τουρτα στις 11 το βραδυ και μετα πηγα και εφαγα και ποικιλια κρεατων...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Ελένη, είμαστε στην ίδια φάση. Χτες ήταν η χειρότερη μέρα διατροφικά και σήμερα δεν ζυγίστηκα για προφανή λόγο:shocked2: . Θα ζυγιστώ ξανά το Σάββατο!! Συνεχίζουμε όμως, δεν τα παρατάμε!!Quote:
Originally posted by eleni1201
Καλη σας μέρα! Πηνελοπάκι για μένα δεν ήταν τόσο καλό το ξύπνημα γι'αυτό με πρόλαβες :lol:
Λοιπόν +2.9, δηλαδή 63.8 και μόλις το είδα σοκαρίστηκα τόσο που δεν κατάλαβα τι έγινε. Εν τέλει καλά να τα πάθω γιατί το βράδυ βγήκαμε με τον φίλο μου και του δώσαμε και κατάλαβε...
Καλή συνέχεια!
λοιπόν μια κι αυτή τη φορά τα πάω πολύ καλα λέω να τα βλέπω μαζεμένα..
17/9: 52.7
18/9: 52.6 (-0.1)
19/9: 51.5 (-1.1)
20/9: 51.0 (-0.5)
21/9: 50.6 (-0.4)
κοριτσια σασ ευχαριστω πολυ και για τις ευχες κα ι για τις συμβουλες.. τωρα ετοιμαζομαι να βγω.. 8α ενημερωσω αυριο για τα κατοε8ωματα.. ευχαριστω που ειστε κοντα μου...
Nα περασεις σουπερ sanelaki.:D
22/9: 50.5 (-0.1)Quote:
Originally posted by fuxia
17/9: 52.7
18/9: 52.6 (-0.1)
19/9: 51.5 (-1.1)
20/9: 51.0 (-0.5)
21/9: 50.6 (-0.4)
sorry gia ta greeklish paidia provlima me to pliktrologio.
mpravo eleni! i katakratisi pou kanei to swma sou einai apistefti! makari na peftame 1.5 kathe mera:)