Καλημέρα Γιωτάκι μου. Εγώ νυστάζω υπερβολικά σήμερα!!!!!
Printable View
Καλημέρα Γιωτάκι μου. Εγώ νυστάζω υπερβολικά σήμερα!!!!!
Καλημέρα Γιωτάκι μου! Εγώ είμαι φρέσκια φρέσκια και πίνω το καφεδάκι μου. Λέω να σηκωθώ σε λίγο ως Προκόπης που είμαι και να δώσω κι άλλη χάρη στο όνομα μου! :lol:
Καλημέρα Ελι μου! Η ίδια προτημάει το μοντελίστ :P και άμμα σου πει και τί της λέγανε όταν έλεγε ότι θα πάει να σπουδάσει μοντελίστ θα κλες από τα γέλια!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα Μπαμπαστρουμφ και Μελένιε!
Καλημέρα Στρουμφοχωριό!
Ναταλία μου και εγώ χθες με το που μπήκα ζαλίστηκα από τις πολλές σελίδες...εννοείται ακόμη δεν έχω διαβάσει όλα τους τα καμώματα και πιάσαν και τις σοβαρές κουβέντες οι δικές σου! Η Αστερόσκονη με το δίλημμα ανάμεσα σε δύο άντρες, η Γιώτα με την επανάσταση της ζωής της για να ακολουθήσει την μεγάλη αγάπη, η Αλίνα το αντιδραστικό κορίτσι μας και σχεδιάστρια μόδας - μοδίστρα αλά Ελληνικά! Που να τις προλάβουμε;;;; Μας ξεφουρνήσανε ταυτόχρονα τις ιστορίες της ζωής τους και άντε να προλάβουμε :lol:
καλημερα στη στρουμφοπαρεα! μολις καταφερα να ξεφυγω απο την αγκαλιτσα του γιου μου που ο πυρετουλης του δε λεει να πεσει τελειως.ανεβηκα ξανα στη ζυγαρια πιστευοντας οτι θα εχω παρει λογο περιοδου εστω μισο κιλο κ τι να δω!!!! εχασα σχεδον αλλο μισο.νομιζω πραγματικα οτι καποιος παιζει μαζι μου.μεχρι κ σοκολατιτσα δοκιμασα χτες. ιχιχιχ η ψυχαναλυση μαλλον βοηθαει να μην περνουμε .ευχομαι κ η αστεροσκονη με τους χουρμαδες να εχει τα ιδια αποτελεσματα με εμενα! χιχιχ λετε να χανουμε θερμιδες πληκτρολογοντας? αν ναι να το κανουμε επαγγελμα :P
Ώστε αυτά συνέβησαν χθες!Ανταποκρίθηκαν τα νέα στρουμφάκια στο τουνόουασμπέτερ πάρτυ μας,
το οποίο έπιασε και την επόμενη μέρα!Επιφυλάσσομαι για όταν θα έχω χρόνο να σας γνωρίσω καλύτερα!
Πάω να ετοιμαστώ και την κάνω!Να έχουμε μια δημιουργική,ηλιόλουστη πρώτη της άνοιξης Παρασκευή!
καλη παρασκευοανοιξη :) κ καλες δουλιτσες
Καλές δουλίτσες αρχηγέ μου! Καλημέρα Αλινάκι - μοντελίστ! Τελικά βγάλαμε άκρη με το μπουστάκι; :D
χιχιχι πωλινα σου εχω πει για τον παππουλη μου ε? χιχιχιχ τι μου θυμησες :bigsmile: :bigsmile:
Οχι έλι μου, μου κοτσάνισε εκει το ανορεξικό μοντέλο και νομίζει πως τελείωσε. Δεν με έμαθε καλά 1 χρόνο τώρα η φιλενάς μου πόσο ιδιότροπη είμαι!!!Quote:
Originally posted by Eli
Καλές δουλίτσες αρχηγέ μου! Καλημέρα Αλινάκι - μοντελίστ! Τελικά βγάλαμε άκρη με το μπουστάκι; :D
Ναι ναι!!!!! ΠΟυ να κυκλοφοράς εσύ με τα μίνια κορίτσι μου!!Quote:
Originally posted by Alina
χιχιχι πωλινα σου εχω πει για τον παππουλη μου ε? χιχιχιχ τι μου θυμησες :bigsmile: :bigsmile:
χαχαχααα το επομενο θα στο κανω τροφαντουλι αν κ στο μπουστο πωλινα μου δεν εχω κ πολλα να σχεδιασω ενα ισιο μπουστο θα ειναι λιγο μακρυ.για το πως θα καλυψουμε τα μπρατσακια να σου κανω σκιτσακια αν θες.το μπουστο μονο αν βρεις τα υφασματα θα μπορεσεις να το φανταστεις.
Εσύ κάνε σχέδια, κατά προτίμηση μαυρόασπρα, και θα το κανονίσουμε. Την ιδέα που σου είπα για τα μπράτσα χτες της διάβασες? Δηλαδή να κάνουμε ένα πολύ ελαφρύ ύφασμα που να το περάσω γύρω από τους όμους και τα μπράτσα μου και να το δέσω πίσω και να πέφτει ανάλαφρα σαν ουρίτσα. Και στο τέλος του να έχει την ίδια δανδέλα με το μπουστάκι. Τι λές? Ετσι θα μπορώ να το βγάλω άμμα θέλω και να μείνω μόνο με το μπουστάκι.
ασ πουμε κ στα κοριτσια για τον θεικο παππου μου. χιχιχ λοιπον απο μικρη ηθελα να γινω σχεδιαστρια μοδας κ δε σηκωνα κουβεντα.δε δεχτηκα να παω ουτε φροντηστηριο οσο πηγαινα σχολειο για να μαζεψω λεφτα γι τη σχολη γιατι τοτε δεν υπηρχε δημοσια ηταν μονο ιδιωτηκες.οταν λοιπον το ακουσε ο παππους μου φρικαρε! με πιανει μια μερα με κοιταει καλα καλα.. εγω περιπου στα 80 κιλα με τεραστιο φουτερ κ αρβιλες κ τα μανικια να εξαφανιζουν ολα τα δαχτυλα κ μου λεει εσυ κοριτσι μου δεν εισαι γιαυτα ! του λεω τι εννοεις παππου? δε πρεπει να πας στην αθηνα να κανεις αυτα τα πραγματα. εισαι ομορφη αλλα δε κανεις να ανεβαινεις σε πασαρελες να σε κοιταει ο κοσμος!!!!!! χαχαχαχα νομιζε οτι θα παω για μοντελο!!!!! ακουσε το μοντελιστ κ τρομαξε!!!! ο γλυκος μου
Καλημέρα τσούπρες! Αλινάκι περαστικά στο μικρούλη σου και συγχαρητήρια για το χαμένο μισοκιλάκι σου. Λες όντως να βοηθάει η ψυχανάλυση κι εγώ κάθομαι και κάνω δίαιτα η χαζή; Σταματάω τώρα τη δίαιτα και τρέχω στον ψυχίατρο!!!:lol::lol::lol:
Μπράβο κούκλες μου χαίρομαι που είστε όλες καλά και ετοιμάζεται τις δουλειές σας !!!!! Να έχετε μια υπέροχη κ δημιουργική μέρα!!!!!