πωλινα το μακρος ειναι μια χαρα! ειναι ως τη περιφερεια πιο κατω δε θα μπορουσες να κατσεις.
Printable View
πωλινα το μακρος ειναι μια χαρα! ειναι ως τη περιφερεια πιο κατω δε θα μπορουσες να κατσεις.
Ε ναι εμεις το στυλ θέλουμε, τα υφάσματα αφού είπες ότιδήποτε κάνει.
Ενυγουεϊ, καταλύξαμε και στο σχέδιο, άρα δεν θα πρίζουμε άλλο τα κορίτσια!!!!
Το μάκρος εμένα μου φαίνονται κοντά, αλλά ούτος ή άλλως θα το κάνεις στα δικά μου μέτρα!!
Αχ είμαι ενθουσιασμένη!
http://www.youtube.com/watch?v=BeWgWjhpPTA
Γεια σας, γλυκά μου στρουμφάκια! Η γκαντεμιά μου δε με άφησε να κοιμηθώ, αλλά ούτε και να νιώσω καλύτερα.. Το αντίθετο, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πάσχω από Τακαμούρι! Από τις οκτώ το πρωί, το μόνο που κατάφερα είναι να σηκωθώ από το κρεβάτι και να συρθώ στον καναπέ. ʼτιμε Μητσοτάκη, με κατέστρεψες...
Χωρίς πλάκα, πρόκειται για φοβερή γρίππη, γι' αυτό φυλαχτείτε! Μη ντρέπεστε να απομακρυνθείτε από όσους δείχνουν άρρωστοι ή και να τους διώξετε από το χώρο σας, αν έχουν διάθεση να κόβουν βόλτες.
σου δειχνε κοντο γιατι μπροστα κανει το κοψιμο.αν θες πιο μακρι θα κανουμε αυτο με τη δαντελα να πεφτει λιγο πιο κατω.ναι θα ειναι στα νουμερα σου κ δε θα σου πεσει κοντο. (ελπιζω!) απλα το ελαστικο ενω ειναι πιο ευκολο στο ραψιμο κ εχει λιγοτερη δουλεια νομιζω οτι δε θα κοβει τοσο οσο το σταθερο υφασμα.ισως κ να κοβει αναλογως την ελαστηκοτητα. απλα να σου πω την αληθεια δε το εχω κανει ποτε σε μπουστο κ δε θα ηθελα να το δοκιμασω σε εσενα που θα εισαι μακρια κ δε θα εχω επιλογη για προβα! οπως κ δε συστηνω το φερμουαρ στο πλαι. προτιμω να το κανουμε κλασικο κορσε κ να σφιγγεις μονο απο πισω κ να μπαινοβγαινει απο εκει.στο μπολερο δεν εχω προβλημα να ειναι ελαστικο.
Ούτε εγώ θέλω το φερμουάρ στο πλάι. Απλά το έχει το σχέδιο, τί να κάνω!!!!!
Εγώ θέλω στιβαρό ύφασμα, σαν αυτά του νυφικού, να με κρατάει!!!!
Σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα μου το κάνεις όχι απλά ωραίο, αλλά υπέροχο!!!
Τι τραβάτε κι εσείς οι μοντελίστ, Alina μου!
Μπούστο φόρεσα μία φορά στη ζωή μου και το θυμάμαι ακόμη εκείνο το ρούχο. Ήταν λευκό, στράπλες, με φερμουάρ στο πλάι και είχε πάνω ανάγλυφο σχέδιο. Υπέροχο, αλλά τότε ήμουν κι εγώ πενήντα μόλις κιλά.. Το είχα συνδυάσει με πολλά πράγματα. Με μαύρη παντελόνα, με φούστα αέρινη, στο ύψος του αστραγάλου, ήταν βλέπεις και επίσημο ρούχο. Πάντα με ψηλό τακούνι και τα μαλλιά σηκωμένα ψηλά. Τώρα που το θυμήθηκα, έβαλα στόχο να το ξαναφορέσω.
σε ευχαριστω φιλεναδα μου χιχιχ θα ειναι το δευτερο μπουστο που στελνω εκτος ελλαδας το αλλο το ειχα στειλει δανια πριν πολλα χρονια! κ παλι το ειχα κανει χωρις προβα χιχιχ αχ μου λειπει το μαγαζακι μου :(
Βρε καλώς την γκαντέμω! Και είχα αρχίσει να ανησυχώ! Πάρε για να ξυπνήσεις κάτι εύθυμο! Χθεσινή ανακάλυψη!
http://www.youtube.com/watch?v=_hb2xrYaE7A
Αναδρομικά για τις περασμένες αποκριές!
Βοήθεια μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!
Με την βοήθεια του θεού θα το κάνεις ξανά καλή μου. Το πολύ πολύ να μετακομίσεις εδώ και να κάνουμε ένα μαγαζάκι μαζί. Να παρέχουμε από νυφικά, μπομπονιέρες, διακοσμήσεις μέχρι και κεραστικά και τούρτες!!!!Quote:
Originally posted by Alina
σε ευχαριστω φιλεναδα μου χιχιχ θα ειναι το δευτερο μπουστο που στελνω εκτος ελλαδας το αλλο το ειχα στειλει δανια πριν πολλα χρονια! κ παλι το ειχα κανει χωρις προβα χιχιχ αχ μου λειπει το μαγαζακι μου :(
αβα ευχομαι να το ξαναβαλεις συντομα! :) σιγουρα θα ησουν κουκλα κ με τους δυο συνδιασμους
αχ πωλινα μου μη σκαλιζεις τα ονειρα μου.. ειπαμε δε θελω να συνεχιζω να ζω στα ονειρα κ στα συννεφα τωρα βλεπουμε τη πραγματικοτητα!!! παω να κανω καμια δουλιτσα κ επανερχομαι .μακια σας! :*
Μάκια καλή μου. Μα θα κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα καλή μου, δεν θα τα αφήσουμε για πάντα όνειρα...
:lol::lol::lol::lol::lol: Eli μου, να σαι καλά, κοπέλα μου! Γελάω, βήχω και ξαναγελάω!!!
Τι έπαθε ο δύστυχος άνθρωπος με όλα αυτά που τον κύκλωσαν! Υπερωρίες!!
Alina μου, για κούκλα δεν ξέρω, πάντως ήμουν νεότερη και ελαφρύτερη, τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχή.Quote:
Originally posted by Alina
αβα ευχομαι να το ξαναβαλεις συντομα! :) σιγουρα θα ησουν κουκλα κ με τους δυο συνδιασμους
Ευχαριστώ για την ευχή σου, που εύχομαι με τη σειρά μου να πραγματοποιηθεί κάποτε, αν και πολύ αμφιβάλλω..
Δεν είναι μόνο θέμα κιλών, αλλά και χαλάρωσης. Μετά από την απώλεια δεκάδων κιλών, σίγουρα το στήθος δεν είναι στο ύψος του, ό,τι σουτιέν κι αν φορέσεις.. Σίγουρα τα μπρατσάκια δεν είναι αυτά που ήταν κάποτε.. Ίδωμεν! Πάντως, αν αξιωθώ να το φορέσω, θα μου το ράψεις εσύ!