-
αβα ισως το μπουστακι που εχεις να μην κραταει καλα κ γιαυτο να ανυσηχεις γιαυτα.αν ειναι ενυσχιμενο ισα ισα κρυβει τις πιθανες ατελιες αρα μην ανυσηχεις. οταν θες να ξαναβαλεις θα το φτιαξουμε κ θα εισαι σουπερ. ασχετο αλλα βγηκα να απλωσω κ ωρα εχω ενα βουητο στα αυτια! κ δε περναει το ατιμο.απο το κρυο λετε? αερα σημερα δεν εχει πολυ. γκρ πως θα περασει
-
ʼστα ʼβα μου και γελούσα μόνη μου χθες το βράδυ φορώντας τα ακουστικά μου! :lol:
Να βάλω και ακόμα ένα αφιερωμένο στις Γιώτες της παρέας :lol::lol::lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=gOQUybpmRdc
ρίξε και ένα χορό να ανοίξουν τα πνευμόνια!
-
χαχαχαχαχαχαααααααααααααα
-
για το προηγουμενο ηταν το γελιο δε το ειδα χτες αλλα κ αυτο χαχαχαχα δε παει πισω :P
-
τι λεω βρε! τι χτες πριν μη μου συνοριζεστε η κουφαμαρα φταιει :smilegrin:
-
Καλά μου στρουμφάκια, βρήκα το κουράγιο και βγήκα για λίγο από το σπίτι. Πού φαντάζεστε πως πήγα; Στο ανθοπωλείο της γειτονιάς. Ήθελα πολύ κάτι, να μου φτιάξει τη διάθεση και πήρα ένα γλαστράκι με ζουμπούλι, το λουλουδάκι της άνοιξης!
Είναι πήλινο το γλαστράκι και το ζουμπούλι είναι ακόμη κλειστό, αλλά μου είπαν ότι θα βγει λευκό. Θα κάνω ένα κουράγιο, θα γυαλίσω τον πάγκο της κουζίνας μου και θα το τοποθετήσω εκεί. Να ετοιμάζω τον καφέ μου και να έχω δύο αρώματα να μοσχομυρίζουν! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, η π@^#*%ιά φτιασίδι και η ασθένεια χαρά!
-
Αλίνα μου αυτά τα τραγούδια δεν τα βάλαμε χθες είναι φρέσκα φρούτα σημερινά! :lol:
Πάω και εγώ να κάνω καμιά δουλειά να φανώ αντάξια του ονόματος μου! Φιλιά αγαπημένες μου!
-
Καλά έκανες Αβούλα μου. Καφές παρέα με μπουμπουκιασμένο ζουμπούλι υπέροχο μου ακούγεται! Μόνο μην το φας και αυτό λιχούδη μου γιατί σε έχω ικανό! :lol:
-
Χαρά που θα κάνουν οι Γιώτες.... :lol::lol:
Όσο για το μπουστάκι, δεν υπάρχει πια, παρά μόνο στη μνήμη μου. Το θυμήθηκα τώρα. Ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι μου φαίνεται.. Αλίνα, προσοχή! Δε μιλάω για απλή ίωση, είναι επικίνδυνο πράγμα.. Φυλάξου καλά! Εγώ είμαι ένα βήμα πριν τη Σπιναλόγκα!
-
αβα τη περασα αυτη την ιωση κ να μη σε απογοητευσω μου κρατησε κοντα ενα μηνα! ευχομαι να εισια πιο τυχερη απο εμενα. μπραβο για το γλαστρακι κ για το ασπρο λουλουδακι που θα ρθει. ξανακανω διαλειμα απο τις δουλιες χιχιχ λες κ εκανα κ πολλες κ εβαλα να φαω. να δω τι αλλο θα βρω να τις αποφυγω
-
Αλίνα μου, δυστυχώς ξέρω.. Μια φίλη μου υποτροπίασε και έκανε πνευμονία. Είναι με αντιβίωση ένα μήνα. Μία άλλη υποτροπίασε και έκανε ιγμορίτιδα. Είναι τόσο άτιμη ίωση, που σε στέλνει και σε άλλες ασθένειες. Ας ελπίσουμε ότι θα συνέλθω γρήγορα, γιατί δεν έχω την πολυτέλεια της ξεκούρασης και της παραμονής στο σπίτι, ούτε έχω διάθεση για νοσοκομεία.
Όσο για τις δουλειές, δυστυχώς, εκτός από τα γνωστά μικρόβια, έχω και το μικρόβιο της νοικοκυράς. Δεν ησυχάζω, αν δεν είναι όλα γύρω μου καθαρά και τακτικά. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έλειπα, άρα το σπίτι έχει να καθαριστεί δύο εβδομάδες. Είμαι ανήσυχη γι' αυτό. Ξέρω πως θα το καθαρίσω μέσα στο ΣΚ που έρχεται, αλλά δεν ξέρω που θα βρω τη δύναμη... Όταν έχω γρίππη την περνάω βαριά, αλλά πρώτη φορά ζαλίζομαι, εκεί που κάθομαι. Επίσης πρώτη φορά τα φάρμακα δεν έχουν καμία επίδραση πάνω μου. Φαντάζομαι, όμως, πως αν δεν τα έπαιρνα, θα ήμουν πολύ χειρότερα. Θα τη βρω τη δύναμη! Θα κοιτάζω το ζουμπούλι που θα ανοίγει και θα τη βρω.
-
Αβα περαστικουλια σου εύχομαι να περάσει γρήγορα και να μην τραβήξει.
Μόλις μίλησα με την κουμπάρα μου και μου είπε ότι αυριο το βραδυ έχει κανονίσει babysitting (την πεθερα της )και θα βγούμε όλοι έξω σε ρεμπετάδικο αφού τα κοιμήσουμε και τα 3 τα κορίτσια μας!! τέλειο!!
-
Μπράβο, Κατερίνα μου! Να περάσετε υπέροχα και να πιείτε κάτι στην υγειά μου! (κυριολεκτούμε εδώ)...
Πότε θα πας στην Κρήτη;
-
αβα μου θα τοκανεις το σπιτι οταν συνερθεις μην αγχονεσε γιαυτο.εγω δυστυχως κ καθε μερα να τα κανω παλι χαλια ειναι κ ετσι απογοητευομαι κ τα αφηνω μερικες φορες κ κανω μονο τα βασικα οπως κ σημερα. εχω μαζεψει 3 φορες παιχνιδια για να σκουπισω κ παλι κατω ειναι! μεχρι να καθαρισω τη κουζινα η να απλωσω ξανα τα ιδια! πραγματικα το λυπαμε που ειναι αρωστουλη αλλιως θα ετρωγε καμια
-
Όταν έχεις μωρό, το παίρνεις απόφαση ότι το σπίτι σου δεν θα είναι ποτέ στην κατάσταση που το θυμόσουν. Τι να κάνει, το καημενούλι.. ʼρρωστο και χωρίς τα παιχνιδάκια του;
Όσο για μένα, καθάρισα ήδη το μπάνιο. Το απόγευμα σκοπεύω να καθαρίσω την κουζίνα, να αερίσω τα σκεπάσματά μου, να αλλάξω σεντόνια, να βάλω πλυντήριο. Να εξολοθρεύσω δηλαδή τα μικρόβια σε όσα πιάνω, σκεπάζομαι, τρώω, αγγίζω. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν..