Αβάκι μου μήπως να πας σε έναν γιατρό να σε δεί για να μην ταλαιπωρήσαι άδικα'?Όσο για τις δουλειές αφήσετες για όταν γίνεις καλά
Printable View
Αβάκι μου μήπως να πας σε έναν γιατρό να σε δεί για να μην ταλαιπωρήσαι άδικα'?Όσο για τις δουλειές αφήσετες για όταν γίνεις καλά
θα πιω στην υγειά σου Αβα μου αλλά και στην υγεία όλων μας.
Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα από μια πολύ σημαντική εξέταση που έκανα στον θυροειδή μου και ήταν όλα καλά, επιτέλους αλάφρωσε η καρδούλα μου!
Εκανα και την μαστογραφία στα πλαίσια του προεγχειρηντικού ελέγχου για την επέμβαση στο στήθος και θα έχω αποτελεσματα σε 10 μερες. Επέμβαση πριν την Μεγάλη εβδομάδα! Αντε και καλά πεπόνια!!!
όσο για το συνδυασμο παιδί και συμαζεμένο σπίτι...είναι έννοιες μη συμβατές!
Alina μου όλα τα μικρά έτσι είναι!!!!!Ευτυχώς ο δικός μου δε θέλει να είναι μέσα στο σπίτι κ παίζει στην αυλή με το ποδήλατο του !!!!! Όταν όμως ο καιρός δεν επιτρέπει κ τον έχω μέσα ούτε να μαγειρέψω δε μ'αφήνει,το παίζει junior master chef κ τα κάνει όλα μπάχαλο!!!!!
Κατερίνα μου, υπέροχα τα νέα σου! Στην υγειά μας, λοιπόν! Εβίβα και άσπρο πάτο! Έτσι θα λες στην Κρήτη με τις ρακές και θα γελάς, γιατί ξέρεις ότι σε περιμένουν τα καλύτερα.. Μη λες καλά πεπόνια και καρπούζια. Με αυτές τις ιστορίες όσο το συντομότερο ξεμπερδεύεις, τόσο το καλύτερο! Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει!
Γιωτάκι μου, σε γιατρό δεν πάω, προς το παρόν, γιατί θα μου δώσει αντιβίωση και δε θέλω.
Κουκλάκι μου είναι κρίμα να είσαι τόσο χάλια!!!!!Εγώ όταν αρρωσταίνω πάω κ παίρνω μονη μου αντιβίωση γιατί δε με αντέχω ούτε εγώ !!!!!
Έβαλα δύο λαβράκια στο φούρνο πλακί πεσκέσι από τον πατερούλη και ζύμωσα και ψωμί :)
Πάω να καθαρίσω και το μπάνιο μας και να απλώσω μπουγάδες γιατί το βράδυ θέλω να πάω να κάνω 2 ώρες gym, power ball και zumba και θέλω να είμαι ήρεμη με τα οικοκυρικά! :D
Σας ξαναφιλώ !
Προκόπη που είσαι?Τι τραγούδια είναι αυτά?Αστειάκι!!!!!Τα έχω ακούσει δεκάδες φορές-είναι κοντά ο Τυρναβος-κ έχω κ μια υπονοια ότι τα βιντεάκια είναι από κάπου εκεί!!!!!Αυτά δεν είναι τίποτα ,υπάρχουν κ χειρότερα!!!!!
Καλέ Κατερινιό να περάσεις υπέροχα στην Κρήτη και να διασκεδάσεις με όλη σου την ψυχή!!!!!!!!!!
Κατερίνα νόμιζα ότι θα αργούσαν τα αποτελέσματα και υπολόγιζα μέσα Μαρτίου, δόξα τω Θεό που είναι όλα καλά. Οπότε τώρα θα το γλεντήσεις δύο φορές στην Κρήτη!
Σήμερα έκανα γυμναστική δύο ώρες όχι διάδρομο αλλά πεζοδρόμιο!:lol: Η αδερφή μου πήγε το αυτοκίνητο της μητέρας μου για φτιάξιμο στο συνεργείο του θείου μας κι εκεί ένας υπάλληλος έχασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου!! Πήγα λοιπόν περπατώντας στο σπίτι της μητέρας μου να πάρω το εφεδρικό κλειδί του αυτοκινήτου της και μετά το πήγα στο συνεργείο. Μάζεψα αρκετό ήλιο, έβγαλα τα γάντια και ξεκούμπωσα και το παλτό! Χλίδα σας λέω!
Γιώτα και Γιωτάκι βοήθειά σας και σας!:lol::lol:
Όσο μιλάμε και νιώθω καλύτερα, τόσο ζωντανεύω και κάνω δουλίτσες! Θέλω να έχω ένα καθαρό σπίτι για το ΣΚ, ώστε να μπορέσω να καταρρεύσω με την ησυχία μου... Εννοείται πως νιώθω σαν κινητό που αποφορτίζεται.. Με κουράζει και η παραμικρή κίνηση, δεν ήταν εύκολο να σκύψω να καθαρίσω τη μπανιέρα. Τώρα ζαλίστηκα και έκαστα στ' αυγά μου!
Μόλις ξεζαλιστώ, επόμενη δουλειά είναι η αλλαγή σεντονιών και λοιπών σκεπασμάτων και το πλυντήριο. Δεν είμαι μικροβιοφοβική, αλλά με αυτά που ακούω.. Έλα να φεύγουν τα χθεσινά μικρόβια! Έχουμε άλλα σήμερα, καινούρια! :lol:
Αβάκι μην παιδεύεσαι με τα μικρόβια, άνοιξε το παράθυρο και πες τους να περάσουν έξω!!:lol::lol:
Τα έδιωξα, τα έδιωξα! Πουρνό πουρνό, άνοιξα διάπλατα τα παράθυρα, να μπει το πολικό ψύχος και τα έστειλα βόλτα.. Παραμένουν κάποια επίμονα πάνω στα σεντόνια και στις μαξιλαροθήκες μου, αλλά θα τους δείξω το δρόμο της εξόδου!
Eμείς δεν έχουμε αυλή δυστηχώς και έτσι είναι μέσα το μικρό, αλλά του αρέσει πολύ τώρα που είναι κρύο να βλέπει dvd και έτσι κάπως δεν έχω πολλά παιχνίδια παντού, εκτός από το δωμάτιό του που είναι ένα μπάχαλο πάντα.Quote:
Originally posted by giotaki
Alina μου όλα τα μικρά έτσι είναι!!!!!Ευτυχώς ο δικός μου δε θέλει να είναι μέσα στο σπίτι κ παίζει στην αυλή με το ποδήλατο του !!!!! Όταν όμως ο καιρός δεν επιτρέπει κ τον έχω μέσα ούτε να μαγειρέψω δε μ'αφήνει,το παίζει junior master chef κ τα κάνει όλα μπάχαλο!!!!!
Πάντος το καλό, και εμένα το παίζει junior master chef αλλά εμένα τα καταφέρνει!!!! Εχει φαγητά που ξέρει και τί ακριβώς θα βάλουμε μέσα και πότε, και κάποτε κάνω σκόπιμα "λάθη" και μου φωνάζει " Όι έτσι, έκαμες λάθος, εν ξέρεις, άφησμε εμένα να το κάμω!".
Εχει πολύ πλάκα!!!! Και δεν μου λερώνει κι όλας όταν μαγειρεύει!
Καλημέρες όμορφες!!!!Τί όμορφα νέα έχετε όλες!!!Κατερίνα μου καλά να περάσεις στην υπέροχη Κρήτη, είναι τέλεια εκεί!!! Τζινάκι, μια χαρά το περπάτημα...γυμναστική κατ'ανάγκη, το καλύτερό μου!!!Ελάκι, μας άνοιξες την όρεξη!!!!