είμαι 27, φίλησα για πρώτη φορα κοπελα στα 24, εχω κανει σεξ μόνο δυο φορές και ημοναδικη μου σχεση κρατησε 2 μήνες και ηταν πριν 2χρονια.....
Μάλλον η ελπίδα εχει πεθανει και δεν μου το εχουν πει.
Printable View
είμαι 27, φίλησα για πρώτη φορα κοπελα στα 24, εχω κανει σεξ μόνο δυο φορές και ημοναδικη μου σχεση κρατησε 2 μήνες και ηταν πριν 2χρονια.....
Μάλλον η ελπίδα εχει πεθανει και δεν μου το εχουν πει.
Τίποτα.. Αυτό σκέφτομαι..
νοκας εμεις ειμαστε ασχημοι
ουτε για 2μηνη σχεση εχουμε ελπιδα
Το ξέρω...Απλώς να μην μπλέκεις με αυτές που δείχνουν ότι είναι πουτάνες εξ αρχής.. Βέβαια και γω για την καλύτερη την είχα και με έχει κανει να με μισώ που ένοιωσα πράγματα για πάρτη της... Της εύχομαι μιά ζωή να μπλέκει με μαλάκες λοιπόν.. Να την κερατώνουν και να παίζουν μαζί της.. ΝΑ την πεθάνουν αισθηματικά.. Να υποφέρει..
σκεφτομαι πως εχει γεμισει το φορουμ μοναχικους, και λεω να γραψω μια ιστοριουλα ερωτα κι εκδικησης. ητανε καποτε ενα πολυ ταιριαστο ζευγαρι ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ στο επαγγελμα. αγαπιοντουσαν τοσο που γυρνουσαν ολες τις σκηνες μονο μαζι. καμποσα χρονια ευτυχισμενοι, μεχρι που η γυναικα τον χωρισε. τον διεγραψε κι απ'το φεησμπουκ, εφτιαξε δευτερο, κι ανακοινωσε πως η επομενη ταινια θα ειναι με νεο παρτενερ. απελπισμενος ο πρωην της το ριξε στα xanax κι εκανε αποπειρα. για καλη του τυχη στο νοσοκομειο ομως βρηκε 2-3 επισης απογοητευμενους, καθησαν σκεφτηκαν πως κατι επρεπε να γινει μ'αυτη τη κατασταση. τελικα το αποφασισαν, πουλησαν τα τσιμπραγκαλα τους και φυγαν Ταϋλανδη. εκει φυσικα καναν ΖΩΑΡΑ, αφου οι γυναικες εν αντιθεση με το δυτικο κοσμο παρακαλανε. με το που ανεβασε φωτογραφιες απ'τα οργια στο φεησμπουκ του, η πρωην γυναικα του -οικονομικα αποτυγχημενη πλεον αφου η ταινια της πατωσε γιατι δεν ειχαν την ιδια χημεια με τον νεο παρτενερ- εδωσε τελος στη ζωη της.
Ποιος πάει για δουλειά τώρα γαμώ τη τύχη μου ;
Kαλημέρεςςςςς :)
ηθελα απλα να το κανω λιγο πιο spicy για να διαβαστει και δε μου ρχοταν κατι αλλο εκεινη την ωρα.