Όχι και πολύ καλά δυστυχώς, αναγκάστηκα να σταματήσω τις συνεδρίες με την ψυχολόγο μου και μου λείπει πολύ κι έχω χάσει το κουράγιο μου, φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω μόνη μου...
Εσύ;
Printable View
Εγώ να δεις Κυκνάκο πως έχω χάσει το κουράγιο μου τις τελευταίες μερες! Έγραψα πιο πάνω κάτι για τα θέματα μου..αυτών των ημερών.
Σε ψυχολόγο δεν πάω, έχει δυο τρια χρόνια να πάω και δεν χρειάζεται να πάω διότι ότι ήταν να πάρω από τον ψυχολόγο το πήρα. Τα δεδομένα της ζωής μου πλέον το ότι το κουράγιο μου έχει πέσει δεν επιτρέπουν μεγάλες αλλαγές.
Δεν μπόρεσα να βρω την ψυχολόγο στο τηλέφωνο σήμερα κι είμαι αναγκασμένη να περιμένω ως τη Δευτέρα κι αναρωτιέμαι πως θα περάσει έτσι το Σαββατοκύριακο, ειδικά αν το βράδυ του Σαββάτου μείνω μόνη μου...
για να πανε καλα τα ερωτικα μου θα πρεπει να γινει καπια τρομερη αναστατωση για να διαδεχτει το σκοταδι το φως ομως δεν ειναι αυτος ο αυτοσκοπος μου απολαμβανω την ηρεμια οπως απολαμβανω και τη μαχη πολες φορες μ αρεσει να δοκιμαζω τα ορια μου
Κάποιοι πάμε και ξαναπάμε εφορευτική στις εκλογές και κάποιους δεν τους καλούν ποτέ...
Ελλαδαρα....
Είμαστε από τις 6 το πρωί φτιάχνοντας στοίβες ψηφοδέλτια....
Και θα είμαστε μέχρι τα χαράματα για την καταμέτρηση...
Δεν παίζεται...
Σε ευχαριστώ!