Ετσι λειτουργουν και συμπεριφερονται οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες, ειναι ''παιχνιδια'' της ηλικιας αυτα, μεγαλωνοντας αλλαζουν τα κοζια!.
Printable View
Καλό!.. διαφωνώ ως προς το αποτέλεσμα. Δεν κοιτανε όλες τα λεφτα. Κι αν στην αρχη όλο αυτα κοιτανε στην πορεια αμα γνωριζουν καλα απο κοντα τον αλλο και δουν ότι δεν μπορουν να ταιριαξουν μαζι του δε θα αντεξουν.
Χμ!... μου κανει εντυπωση που οσο αυξανουν οι διεκδικητες αυξανει και το χάσμα...
Μόλις ο τελευταιος της μιλησε για λεφτα θαμπώθηκε κι έκανε αυτη το άλμα και σκοτωθηκε όπως οι τοσοι διεκδικητες της. Με το τελευταιο αυτο δεδομενο τελικα δεν ήταν η καταλληλη για όλους αυτους που γκρεμοτσακιστηκαν γι αυτην.
πολυ αστειο το τζιφακι, κατα τα αλλα ομως ουτε ολες οι γυναικες ενδιαφερονται για λεφτα ,ουτε ολοι οι ανδρες ενδιαφερονται μονο να γαμησουν.
αυτες ειναι γενικευσεις, σε δουλεια να βρισκομαστε..
Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου! Είναι σαν σου λέω οτί όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και όποιος διαφωνήσει είναι υποκριτής...
Αμαν βρε παιδιά με την απέχθειά σας με το αντίθετο φύλο! Και αυτό επειδή έχετε απογοητευτεί... αλλά με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να σας κάτσει κάτι καλό γτ είστε προκατειλημμένοι και απλά θα επιβεβαιώνετε αυτό που λέτε γιατί αυτό θέλετε...
Ενταξει, τι να κανουμε, σε αυτη την πραγματικοτητα που βιωνουμε το χρημα ειναι αναγκαιο κακο, ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτο, ολοι οι διαχωρισμοι και οι αντιθεσεις γινονται για ενα κομματι χαρτι στην ουσια, και δεν μιλαω αποκλειστηκα σε σχεσεις γυναικων και αντρων, γενικα μιλαω ως κοινωνια!.
Ισως χαχα σε πενηντα η εκατο χρονια να εχουμε εξελιχθει σαν ειδος, και να γειωσουμε το χρημα μια και καλη, και να ζουμε ολοι ισοι, ελευθεροι και μονιασμενοι!..εεεεε...
Καλησπέρααααα :)
Γιατί ρε πασά μου πάλι?Τι έχεις?ΤΙ σε απασχολεί?