Quote:
Originally posted by Kassi
Πάω στο κατά πόσο πρέπει να αμφισβητείς τους γιατρούς...
Λοιπόν...
Ψυχίατρος:Δεν θέλω να κάνεις σοβαρή σχέση για να μην μου χαλάσεις τη θεραπεία.Βγήκες με αυτόν;;Μα αυτός είναι ψυχαναγκαστικός...(Δηλαδή εγώ είμαι καμιά καλύτερη;;;Έχω χειρότερη παθολογία και ο άνθρωπος το ξέρει και το δέχτηκε......Φαντάσου τι θα έλεγε για εμένα..\"Απαπαπαπα....Ου μπλέξεις με αυτήν..Οριακή\"Γύρισε και μου είπε ότι όποιος κάνει σχέση μαζί μου αυτή την εποχή θα είναι δυστυχισμένος .
Η γιατρός:Μα αυτός Μαρία έχει κάποια παθολογία..Πρέπει να αλλάξεις τις επιλογές σου....Μα εγώ αυτόν θέλω..Ναι αλλά γιατί τον θες;;;Ε χέσε μας....Τον ερωτεύτηκα..Συγνώμη που δεν κοίταξα την ταμπέλα του......
Τόσο καιρό ακούω αυτές τις παπαριές για να επιλέγει μία ή ένας που κάτι σπούδασε τι θα ερωτευτώ εγώ..Λες και ο έρωτας χρειάζεται εξυγείανση...Ερωτευόμαστε μόνο όταν είμαστε υγιείς..Οι ψυχασθενείς στην μπούκα.....Και εν τέλει κυρά μου αυτός που θε με πάρει θα με πάρει γι\'αυτό που είμαι...Οριακό,ψυχαναγκαστι κό ό,τι σκατά και αν είναι αυτό........Μου έρχεται να της κοπανίσω στα μούτρα ότι αν πιστεύει πως αυτή τα πάει καλύτερα από εμένα να της στείλω τα τηλέφωνα των πρώην μου να τους κάνει νυν της......Και το άλλο..Για όλα φταίω εγώ...Δεν θα έχω μεταιχμιακή αν:Έχω σχέση,τα πάω καλά με τους ανθρώπους.....Έχω σχέση=Είμαι υγιής,μη οριακή,ευτυχισμένη.....ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ για να είσαι αποδεκτή........
Έχω σχέση,κάνω παιδιά,είμαι μαμά ,φροντίζω τον άντρα μου και ποτέ δεν ζηλεύω....Αν ζηλέψω ίσως είμαι ανασφαλής,παρανοϊκή ή έχω κάνει λάθος επιλογές-αυτό μόνο σε περίπτωση που η ίδια αποτύχει ή δεν πιάνουν στην ψυχανάλυση τα 2 προηγούμενα.........Αν τον εγκαταλείψω πριν με εγκαταλείψει δεν θα είναι επειδή δεν τον γούσταρα ή επειδή είναι μαλάκας..Είναι επειδή έχω μεταιχμιακή ή είμαι δεσμοφοβική......
Μα έλεος ελέγχουν και ποιόν θα ερωτευτείς πια; Ευτυχώς που δε μου έτυχε ποτέ και να τρέχω στα δικαστήρια τώρα για καμμιά εξύβριση...