Γιατι why τι λεει αυτο το περιοδικο?
Printable View
Γιατι why τι λεει αυτο το περιοδικο?
Αυτό ακριβώς...
https://www.youtube.com/watch?v=gwPsu3nOOXs
Η συμπεριφορα μετραει αυτο να εχεις θαρρος παντου στο δρομο στο μετρο να εκοαιδευεσαι μην δισταζεις πλησιαζε και κεγε κατι οχι προσβλητικο κατι καλο η κατι παλαβο;οι μεγαλυτερες γυναικες εξτιμουν τους καλους οι μιξρες οχι ταχουν τα νυαλα οανω απ το ξεφαλι τους
Εμενα μου αρεσει αυτο το τραγουδι, με παει πισω, why μου, keep up the Good Spirit.
Να σοβαρευτω λιγο... αν και ειπα σημερα να μαι πιο αναλαφρη.
Ολοι (νομιζω ) θελουμε κατι που δεν εχουμε, ολοι πεφτουμε στην λουμπα της συγκρισης και της φαντασιωσης... ανα φασεις στην ζωη μας.
Σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Απλα γουαι μου... βαζε καλους στοχους, και παρε και το περιοδικο σιγα, αν και στο ιντερνετ φουλ οι πληροφοριες.
Αν πας σε γυμναστηριο δε και αρχισεις να κανεις παρεα με παλικαρια που κανουν βαρη μπορει να κανεις και φιλια.
Νεος εισαι, ορμα.
Ποιός σε πείραξε, φερ'τoν μου εδώ να τον "τακτοποιήσω" !! :P
Εγω κολλησα εκει που λεει ο μι-θρι-δα τα ανδρικα προτυπα, μπουζουκο, ροκας, νταφου ειναι υλικο για περισυλλογη κουλτουρας :p
Ασε δε που οι ομπρελες ειναι σουρεαλιστικη παρωδια. Να σαι καλα, με εκανες και γελασα.
Οσον αφορα το ερωτημα σου, οποιος ερωτευτει τον πρωτο καιρο ολα τελεια τα βλεπει... μετα ολα ξινιζουν.
Και αν θυμαμαι καλα, εσυ εχεις θυμο με το γυναικειο φυλο, σωστα ? οτι ειμαστε συμφεροντολογες ψευτρες ?
Χαλλλλλλαρά Why που λένε και τα καρντάσια στην Θεσνικη...η ζωή είναι ωραία...δεν χρειάζεται να δημιουργούμε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν !!! Ζήσε την ζωή έτσι όπως σε έπλασε ο Θεός και μην ζητάς κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι, γιατί θα μπορούσες να είσαι και χειρότερος από ότι είσαι. Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι με την ζωή...και στην τελική σε όποιον αρέσουμε !!!