Ευχαριστώ πολύ αστεράκι για την πολύτιμη βοήθειά σου.
Ευχαριστώ και σένα p_K για το καλωσόρισμα και συγχαρητήρια για την αυτοπειθαρχία σου και το αποτέλεσμά σου.....
Printable View
Ευχαριστώ πολύ αστεράκι για την πολύτιμη βοήθειά σου.
Ευχαριστώ και σένα p_K για το καλωσόρισμα και συγχαρητήρια για την αυτοπειθαρχία σου και το αποτέλεσμά σου.....
Δεν κάνει τίποτα!!!!!!! :)
Πολύ χαίρομαι που θα είμαστε μεγαλύτερη παρέα! ;)
Δεν χάνω πάνω από ένα κιλό την εβδομάδα... Ξεκίνησα 2 Ιουνίου 2009 και ζύγιζα 87 κιλά. Σήμερα έκλεισα 7 εβδομάδες και έχω χάσει 6 κιλά και 600 γραμμάρια. μια χαρά μου είναι!!! δεν έχω σκοπό να πιεστώ!
Τρώω τα πάντα! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! τρώω και παγωτό και γλυκό όποτε το θέλω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φάει πολλά τηγανητά καθόλη την διάρκεια της διατροφής. Πάντως ειλικρινά δεν έχω περιοριστεί καθόλου! τα σουβλάκια δε, τα έχω τσακίσει! με πίτα αλάδωτη ντομάτα κέτσαπ και μουστάρδα! Πίτσα δεν έχω φάει καθόλου γιατί δεν έτυχε. και να σας πω, από την πρώτη μέρα της διατροφής αυτής έφαγα γλυκό! Χωρίς υπερβολή είναι ότι καλύτερο έχω κάνει ποτέ σε επίπεδο διατροφής! παλιά έκανα δίαιτα, τώρα κάνω διατροφή!! Δεν στερώ στον εαυτό μου τπτ το οποίο μετά λόγω έλλειψης θα το θέλω συνεχώς! ΤΙΠΟΤΑ!
Φιλάκια πολλά καλό κουράγιο και υπομονή! Μόνο αυτά χρειάζονται!
Α! και καλή διάθεση μην το ξεχνάμε αυτό!!! ;)
Φιλάκιαααααααα!!!!!!!!! :)
Ρε αστεράκι είσαι σπουδαία! Μπράβο απώλεια! Είμαι 83-84 κιλά από αρχές Ιούνη και έχω μείνει στάσιμη γιατί κάνω προγράμματα αυστηρά και σπάνε τα νεύρα μου και τα παρατάω......
κι έτσι είπα ας δοκιμάσω και αυτό το συστηματάκι....
Για να δούμε..
Αυτό μπορώ να το κάνω (έστω πιο χαλαρά) και στις διακοπές μου ακόμα χωρίς να στερούμαι και να πηγαίνω βάσει προγράμματος...
Αστεράκι
μου 'φτιαξες το κέφι με την απώλειά σου!
Αν είχα ξεκινήσει και γω μαζί σου αρχές Ιούνη θα το είχα σπάσει το 8άρι... Αλλά που μυαλό?
ΈΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!!
έγραφα τόοοοοοοοση ώρα και με πέταξε έξω ο άτιμος!!!! θα τον φτιάξω εγώ!!! :)
Καταρχάς ότι δεν είμαι καθόλου σπουδαία. μάλλον πρακτική θα έλεγα! μην κολλάς θα ξεκινήσουμε μαζί!!!! πες πως τώρα ξεκινάμε μαζί! θα τα έχεις χάσει τα 3-4 κιλά μέχρι τέλη Αυγούστου!!! Μην εστιάζεις όμως στο πότε αλλά στο πως οκ? όποτε τα χάσουμε, δεν έχουμε και ραντεβού!!!!
ότι θέλεις θα είμαστε και θα είμαι εδώ για σενα!!!! κάνε την αρχή και να δεις τί ωραία που θα πάει! :)
ούτε που θα το καταλάβεις πώς θα τα χάσεις!!!! ;)
Είπαμε, στο τέλος για την επιτυχία μας θα ανέβουμε στον βαρδάρη για ψητά!!!! :)
Σε παρακαλώ, χαλάρωσε και δες το σαν μια νέα πρόκληση που κανείς δεν σε βιάζει να την αντιμετωπίσεις οκ? Όλοι εδώ θα είμαστε μαζί!!!
Ας πω και τι έφαγα σήμερα
1 μεγάλο πιάτο φασολάκια με μελιτζάνες (τα νεύρα μου με τα φασολάκια συνέχεια) 4π
70 γρ ψωμί 3.5π
50 γρ φέτα 3.5π
Σύνολο 11π
έχω ακόμη 10. θα φάω ένα τοστ με τυρί και τους άλλους 7 θα τους κρατήσω για τις διακοπες του σβκ!!!
σας φιλώ γλυκά πάω τσατ 'όποιος θέλει ας έρθει! :)
Φιλάκιααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Καλημερούδια σας!
Τελικά χθες έφαγα 2 τόστ με λίγη τομάτα (!)
επομένως μείον 6 πόντοι και βάζω και 1π στην τομάτα που είχε λιγο λάδι άρα σύνολο 7π. Μου μένουν δηλαδή 3π!!!!
Τί κάνετε παίδες?? :)
Αύριο το απόγευμα την κάνω και εγώ για διακοπούλες! να πάω να κολυμπήσω, να χαλαρώσω και να γεμίσω μπαταρίες!!!! :)
Κατά τα άλλα, σήμερα έχω τρομερό πονοκέφαλο και πονάει λίγο το έντερό μου... Αυτά τα ριμαδοφασολάκια φταίνε το ξέρω! είπαμε να τα τρώμε 2 φορές την εβδομάδα αλλά η αγαπητή μαμά μου το παράκανε!!!! θα το βγάλω εγώ το περιβόλι της γιαγιάς καμια μέρα... όλα φασόλια μας φορτώνει, και διαφορετικών ειδών μάλιστα.... μπαρμπουνοφάσουλα, τσαουλιά και δεν συμμαζεύεται!!!! :)
Περιμένω νέα σας!!!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!!!! :) :)
Αστεράκι μου φωτεινό καλημέρα!
Με έχεις ξεσηκώσει με την αισιοδοξία σου!
Λοιπόν γράφω τους πόντους μου για χτες και συ διόρθωνέ με!
Καφές με ζάχαρη και γάλα: 1 π
3 παξιμαδάκια λαδιού μικρά: 3π
λίγο ανθότυρο: 2π
1 ακτινίδιο: 0
Μπάμιες λαδερές: 4π
Γιαούρτι με μέλι και καρύδια: 5π
2 φέτες τυρί τοστ: 2π
2 μπουκιές κοτόπουλο: 1π
λίγο μίλκο (μισό κρασοπότηρο, δυο γουλιές!): 1π
Συνεχίζω...........
Σύνολο λοιπόν: 19 πόντοι
Υπολόγισα ημερήσιους πόντους: 20
ε μου μένει κι ένας...δεν πεινούσα πολύ χτες
Καλά τα μέτρησα?
Αστεράκι μου μακάρι να μην τα παρατήσω στις διακοπές! Αυτός είναι ο μόνος φόβος μου... Μην παρασυρθώ και πω "δεν βαριέσαι από Σεπτέμβρη". Γιατί θα λείψω πολλές μέρες, από 8 έως 31 Αυγούστου και οι πειρασμοί Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική είναι πολλοί!
Βέβαια αυτή η δίαιτα δεν είναι περιοριστική, μπορείς να φας και το γλυκάκι σου, άσε που θα κολυμπάω κιόλας και θα κινούμαι περισσότερο..........
Αχ πέσμου κι άλλα να με φτιάξεις!
P_k είδα ότι είσαι online! Ήθελα να σου ξαναπώ ότι είσαι παράδειγμα προς μίμηση για μένα και ξανά μπράβο σου!
Για κοίτα λίγο τους πόντους μου τώρα που λείπει το αστεράκι να μου πεις και συ αν μετράω καλά!
lidal, καλημερα και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Απ' ό,τι είδα σωστοί είναι οι πόντοι σου, απλώς για μεγαλύτερη ακρίβεια γράφε και τις ποσότητες σε γραμμάρια.
Λες πχ. 1 γιαουρτάκι, πόσα γρ. είναι όμως;
Τι είδους γιαούρτι είναι; Πλήρες; 2%; άπαχο;
Για να υπολογιστούν οι πόντοι με ακρίβεια. :)
ναι σωστά..
το γιαούρτι ήταν 2% και 200 γρ. και μαζί με μία κουταλιά μέλι το υπολόγισα 3 πόντους.
Συν 2 πόντους για τα 5 καρύδια που έβαλα.
Σωστά?
οπ!
έχασα λίγο την μπάλα σήμερα!
τρέχω όλη μέρα σήμερα και ειλικρινά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!!!!!!! Ο βετεράνος του προγράμματος μίλησε και εγώ δεν έχω να συμπληρώσω άλλα!!!! ;)
Πολύ σωστή είσαι και συνέχισε έτσι! νομίζω 2,5 πόντους έχει το γιαούρτι με 1 κουτ του γλυκού μέλι! 1πόντο το γιαούρτι και 0.5 το μελι!
Μην μασάς lidal και όλα θα γίνουν! απλώς μην βιάζεσαι γιατί θα βάλεις τον εαυτό σου σε τρελή δοκιμασία! μην το σκέφτεσαι! Α! και μην κάνεις το τραγικό που κάνουν όλες (ονόματα δεν λέμε πρόσωπα δεν θίγουμε... :D ) να ζυγίζεσαι κάθε μέρα.... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να δεις πως πήγε. Μόνο την επίσημη μέρα ζυγίσματος! Να πίνεις και πολύ νερό (αυτό με συμβουλεύει συνέχεια ο p_k και έχει αποτέλεσμα!) :)
Είμαι στο τσατ, αν θέτε ελάτε.
Φιλάκια πολλά!!!!!!! :)
Αστεράκι..... αυτή τη μ.......... με το καθημερινό ζύγισμα, η αλήθεια είναι ότι την κάνω...
Αλλά θα προσπαθήσω να το αποφύγω γιατί έχω καταλάβει ότι απογοητεύομαι και μετά .......... τα γνωστά!
έτσι πρέπει! να μην απογοητεύεσαι!
Ούτε πως θα καταλάβεις πως πέρσε ο καιρός και έτσι μαγικά με μιας θα γίνεις μια πεταλουδίτσα! (μου αρέσουν πολύ οι πεταλουδίτσες εξ'ού και το παράδειγμα!)
Πάμε γεράααααααααααααααααααααα αααααααααααααααα με τσαμπουκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Αμαλία τί να σου πω....! Σε έχω χάσει! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!! Ετσι κάνουν? Μπράβο!
Πάμε πάλι από την αρχή... Με ξαναπέταξε και έχασα το original μήνυμα μου...! :)
Λοιπόν, είμαι πανέτοιμη για εξόρμηση! Ετοίμασα ρούχα (διαπίστωσα βασικές ελλείψεις αλλά μια φίλη έδωσε τις σωστές συμβουλές) και βαλίτσα με μαγιώ και τα λοιπά τσιμπράκαλα και είμαι έτοιμη να φύγω!!!!!!!!!
Πολύ χαίρομαι που αφήνω πίσω γραφείο και συναδέλφους (μην με πείτε κακιά... αυτοί όλοι μέρα ξύνονται και δεν τους νοιάζει τπτ εμένα γιατί να με νοιάζει??? :) ) Αποφάσισα να αποτοξινωθώ από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μου χαλάει την διάθεση.... Μια εβδομάδα ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ! έχω όρεξη να κάνω πολλά μπάνια, να παίξω (όχι... μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.. :D) και γενικώς να περάσω όσο πιο όμορφα γίνεται! θα προσπαθώ να μπαίνω να τα λέμε!!!!!!!!!!!!!! η αλήθεια είναι ότι ο καλός μου δεν έχει ζυγαριά οπότε θα αναγκαστώ να ζυγιστώ την άλλη εβδομάδα. Αν τα καταφέρω καλά θα ήταν!
Ας πούμε και τί έφαγα σήμερα:
2 μεγάλα γεμιστά και μια φέτα τυρί τόστ 6π
Μην με ρωτήσετε γιατί μόνον αυτά... Δεν έχω ιδέα! Σίγουρα θα φάω και κάτι άλλο μέχρι το βράδυ. αν κατεβαίνει... ζεσταίνομαι και μου έχει κοπεί η όρεξη....
εσείς τι κάνετε?
Lidal?πως πας με την διατροφή? ελπίζω να πάνε όλα τέλεια για σένα γιατι βλέπω ότι πείσμωσες και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!!!!
Geo? τα βρήκες όλα για τους πόντους? δεν πιστεύω να έχουμε κανένα θέμα?? δεν έχεις πρόβλημα με γλυκά και παγωτά?? τρώς κανονικά ε?
p_k! ανεβαίνω αύριο και είμαι πολύ χαρούμενη! επιτέλους διακοπές!!! πήγες για μπανάκι σήμερα??
Αμαλία τί να πω... έχω αρχίσει να ανησυχώ!!!!!! τόοοοση πολλή δουλειά έχεις ακόμη?? δώσε ένα σημάδι ζωής!!!!!!!!!
Αυτά παιδάκια μου γλυκά!!!!!!!!!!!! Πρέπει να φύγω τώρα γιατί δέχομαι πιέσεις για πα΄ραδοση του υπολογιστή! (θέλει να παίξει η μανα μου! είναι ΚΑΙ της τεχνολογίας!!!!!!!!!! ) :D :D
θα μπω και πιο αργά ελπίζω να βρώ κάποιον από εσάς!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!!! ;) :)