Μπραβο κοριτσια και ξαναματαμπραβο!!!!!!!!!!!!!
Εγω το παω κουτσα κουτσα!!!!!!!!!!!!;)
Καλη συνεχεια...
Printable View
Μπραβο κοριτσια και ξαναματαμπραβο!!!!!!!!!!!!!
Εγω το παω κουτσα κουτσα!!!!!!!!!!!!;)
Καλη συνεχεια...
marimari μου θα τα χασεις και εσυ σιγα σιγα ............ δεν θα γλιτωσεις
Quote:
Originally posted by veronika
Quote:
Originally posted by Alina
βερονικα ειμαι μεγαλη!!! δειχνω λιγο μικροτερη αν κ οσο περνανε τα χρονια φαινονται τα ατιμα χιχιχ το μαρτη γινομαι 36! δε με λες κ μικρη ,η καθε ηλικια εχει τα καλα της παντως κ προσπαθω να το δεχτω οτι μεγαλωνω... :P
Alina, επιμενω!
Μην μας δουλευεις κορίτσι μου 36 χρονων μεγαλη????????
Δλδ εγω στα 39 να ξεκινησω τα χαμομιλια???????????????
xaxaxaxa Alina/Κατερίνα...και εγώ στα 42 είμαι για τα θυμαράκια??? OEO!!!!!!!!!! είπαμε γοργόνες στο αιγαίο :D
"βερονικο" έλα και εσύ στην παρέα μας :D
εγώ όπως σας είπα και στο fb πρώτα να φτάσω σε ένα λογικό κιλό ρε παιδί μου και μετά να βάλω φωτό :D για τα παιδιά που δεν με ξέρουν δηλαδή γιατί η κατερίνα/alina, πόπη, ιωάννα, wow , alma κουλουρού με ξέρουν :D
"κατερινακο" μου είσαι πραγματικά μια κουκλίτσα τι ματια είναι αυτά παιδάκι μου? και γνώμη μου που στην είπα και στο fb ...μακρινέ τα μαλακια σου πάλι <3
Quote:
Quote:
βερονικα ειμαι μεγαλη!!! δειχνω λιγο μικροτερη αν κ οσο περνανε τα χρονια φαινονται τα ατιμα χιχιχ το μαρτη γινομαι 36! δε με λες κ μικρη ,η καθε ηλικια εχει τα καλα της παντως κ προσπαθω να το δεχτω οτι μεγαλωνω... :P
Alina, επιμενω!
Μην μας δουλευεις κορίτσι μου 36 χρονων μεγαλη????????
Δλδ εγω στα 39 να ξεκινησω τα χαμομιλια???????????????
Αλινα μου κουκλα φτου φτου (το καρεδακι σου παει πολυ ) και γω τα 37 φετος και με ριχνει ψυχολογικα :thumbdown:
:thumbdown:
Παντως το θεμα ειναι να μεγαλωνουμε ομορφα και καλα και εσυ το εχεις καταφερει !!!!
ton76 ευχαριστω για τα καλα σου λογια :) μαλλον τελικα ειμαστε σε ηλικια που συμβαινουν αρκετες αλλαγες γιαυτο μας ενοχλει τοσο,το ειχα ξαναπαθει στα 25 μου κ μου περασε ευχομαι να περασει κ παλι κ απλα να ειναι αλλη μια αλλαγη στη ζωη μου. για τα μαλλακια θα προσπαθησω να τα μακρινω να ξαναγινουν καρεδακι εστω αλλα δεν ειναι ευκολο,η αληθεια ειναι τα κοντα δε θελουν περποιηση κ για εμενα τη τεμπελα ειναι μεγαλο ατου! θα το προσπαθησω ομως να τα μακρινω μου το ζηταει κ ο γιος μου ,ειναι το μεγαλο του παραπονο.χαιρεται που μικρινα! (ετσι μου λεει) αλλα στεναχωριεται για τα μαλλακια.
Καλε τι παθατε με τα 30+ ??? Τι να πούμε στα 40+ και λίγο πριν τα πρώτα -ηντα ??? . Μάλλον πρεπει ν αρχισω να ψαχνω ποιο ΚΑΠΗ ειναι καλύτερο . :wow:
δωρακι μου γλυκο η καθε ηλικια εχει τα καλα της κ τα κακα της,λογικα θα περασες κ εσυ τη κριση που περναω τωρα κ μαλλον θα περασω κ εγω ξανα σε μερικα χρονια οπως ισως εσυ.τουλαχιστον θα εχω ετοιμα τα καλα καπη! χιχιχ απο εσενα :P παντως αν κανουν καλη δουλεια παω κ απ τωρα! εξαλου δουλεια δε με βλεπω να βρισκω ασ με απασχολουν λιγο εκει :) απο τι ηλικιες λες να δεχονται?
Quote:
δωρακι μου γλυκο η καθε ηλικια εχει τα καλα της κ τα κακα της,λογικα θα περασες κ εσυ τη κριση που περναω τωρα κ μαλλον θα περασω κ εγω ξανα σε μερικα χρονια οπως ισως εσυ.τουλαχιστον θα εχω ετοιμα τα καλα καπη! χιχιχ απο εσενα :P παντως αν κανουν καλη δουλεια παω κ απ τωρα! εξαλου δουλεια δε με βλεπω να βρισκω ασ με απασχολουν λιγο εκει :) απο τι ηλικιες λες να δεχονται?
Kοριτσια μου καλημερα.
Τι ειναι αυτα που λετε??????
Ακου καπη!!!!! εχουμε πολλα πολλα χρονια μπροστα μας,
να χαρουμε τα νιατα μας, την ομορφια μας και................
...........................και τα φιδισια κορμια μας!
Quote:
Quote:
Kοριτσια μου καλημερα.
Τι ειναι αυτα που λετε??????
Ακου καπη!!!!! εχουμε πολλα πολλα χρονια μπροστα μας,
να χαρουμε τα νιατα μας, την ομορφια μας και................
...........................και τα φιδισια κορμια μας!
εχεις δικιο μπραβο !!!!!!!!!!! η μανα μου λεει ας ημουν κι εγω 36 και τι στο κοσμο.......ας το εκτιμησουμε τωρα ε ? φιλια μου δωσατε κουραγιο :wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1:: wink1:
Κουκλια μου ζωγραφιστα!!!!!!!
Αντε να ξεχυθουμε στις παραλιες φετος!! Αχτι το εχω!! 8 χρονια εχω να παω θαλασσα!!
Quote:
Originally posted by -wow-
Κουκλια μου ζωγραφιστα!!!!!!!
Αντε να ξεχυθουμε στις παραλιες φετος!! Αχτι το εχω!! 8 χρονια εχω να παω θαλασσα!!
Wow εισαι πολυ ανεβασμενη,
σου αξιζει και μου αρεσεις!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbu p:
Με τετοια κορμαρα που εχεις κανει, τρεμετε κοσμε!!!!!
Verooonica!!! Ειμαι ειμαι σε καλο να μου βγει!!!
Ναι κορμαρα τι να σου πω!! Στολη δυτη θα βρω και θα βουτηξω!!! X'D
απίστευτοι όλοι σας!!πολλά συγχαρητήρια!!!!δεν έχω λόγια!!!
Συγχαρητηρια και σε εσενα κουκλα!! μολις 28 ακομα και τελος!!!! :D
Καλησπέρα σε όλους!Αρκετές φορές έχω μπει εδώ μέσα να πάρω θάρρος από τις φωτογραφίες σας και φυσικά να σας συγχαρώ!Έχω μία απορία και απευθύνομαι κυρίως σε άτομα που έχασαν μεγάλο αριθμό κιλών σαν και εμένα πάνω κάτω..Εγώ ασχολούμαι με τη γυμναστική και υπάρχει στην καθημερινότητά μου.Αλλά πείτε μου,εσείς που έχετε φύγει από μεγάλα νούμερα και τώρα πια είστε σε καλή κατάσταση,η κοιλιά σας για παράδειγμα δεν έχει εκείνες τις ζάρες?? Δηλαδή όταν βλέπω νέες κοπέλες χωρις θέματα κιλών, έχουν κοιλιά λεία.Εγώ που έχασα τόσα κιλά,και με γυμναστική,η κοιλιά ναι μεν μειώθηκε αλλά οι ζάρες είναι κάπως..ξέρετε..Όσοι πιάσατε το στόχο σας,έφυγαν οι ζάρες αυτές??