MAIRY LOU ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣΣ,ΧΑΧΑΧ
Printable View
MAIRY LOU ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣΣ,ΧΑΧΑΧ
ΕΓΩ ΜΕΙΩΝ 600 ΓΡ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΛΟΓΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.
ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΩ,ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ C
Quote:
Originally posted by dreamer
ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΩ,ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ C
οκ τότε αυτές θα πάρω και εγώ. ευχαριστώωωωωω
Καλο μηνασε ολλους και ολλες!καλη συνεχεια να εχουμε!!
Γειά σας,ρεντουκτιλοκόριτσα φρέσκα και μπαγιάτικα!
Ο μπαμπούλας επέστρεψε,αλλά δε θα σταθεί στη Λινταλαποστασία,
αλλά σ'αυτό που έκανε η Μαρία από τη Ρόδο και ακόμα προσπαθώ να χωνέψω...
Ακόμα δεν είχα φύγει καλά καλά(ούτε καν στις 9 δηλαδή του μακαρίτη)και μου κλέβει
το αγόρι,που από το Πάσχα είμαστε μαζί! Κι άντε,εκείνη μπορεί να μη γνώριζε...οι παλιές;
Τίποτα;Καλά,κορίτσια!Πολύ καλά!Δεν το περίμενα αυτό πάντως από σας και δη τις δεσμευμένες.
Εμ δε φροντίζετε να μας αποκαταστήσετε,βρίσκοντας μας αυτόν που έχει σκοπό της ζωής του
να μας λατρεύει,μας κλέβετε και την παρηγοριά μας με το που γυρίζουμε την πλάτη!Συμπαράσταση
σου λέει μετά...Τέλος πάντων...Πάω να πάρω το υπογλώσσιο μου.Με ταράξατε νυχτιάτικα!
Ζουμπίδιο μου,δεν είμαι άνθρωπος εγώ να στηρίξεις συμπεράσματα...Quote:
Originally posted by zoumpy
Nadine σε βοήθησαν τελικά τα Reductil?Έχασες τα κιλά?
Όταν για δύο μήνες τα έπαιρνα κάτι είχε γίνει,αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αποδίδεται
σ'εκείνα η απώλεια,καθώς ήταν περίεργη περίοδος εκείνη για μένα...Από τότε τα πήρα τα κιλά
και δεν ξαναπήρα τα χάπια στα πλαίσια μιας σοβαρής προσπάθειας,ώστε να σχηματίσω τελική σχετική κρίση...
Γενικά η σοβαρότητα κι εγώ είμαστε από χρόνια μαλωμένες...Εσύ τα παίρνεις ή το σκέφτεσαι;
Τι πρόβλημα βάρους αντιμετωπίζεις;Συγνώμη αν τα λες κάπου αλλού,αλλά ακόμα δεν έχω καλύψει τα κενά δύο εβδομάδων απουσίας μου...
Καλή δυναμη στην όποια σου προσπάθεια!Ελπίζω να μείνεις στην παρέα μας και να τα λέμε...Καλώς μας ήρθες!Φιλιά!
Νadine καλως ορισες? καλε δικο σου ηταν ? δεν το ηξερα αν θελεις μπορουμε να τον ζητησουμε πισω απο την bar θα της βρουμε αλλον!!
Ναντινάκι
σε ανακάλυψα! Καλώς ήρθες! Μπορεί να έφυγα αλλά δεν σ' αφήνω χωρίς απάντηση πουθενά!
χτες έφαγα σαν βόδι. είχα παει 2ήμερο με τον φίλο μου. όποια έβλεπε με παραπάνω κιλά η χοντρή και η χοντρή. μερικές κοπέλες ήταν πιο παχουλές από εμένα και του την είπα πολύ άσχημα. του λέω είναι δυνατόν να κοροιδευεισ τισ αλλες ενώ είμαι εγώ πιο παχουλη? αυτός επέμενε ότι εγώ είμαι κανονική. το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές. καταλαβαίνει ότι έχω κάποια παραπάνω κιλα αλλά στα μάτια του φάινομαι πολύ πιο αδύνατη από τισ άλλες και ασ μην είμαι. ένιωσα πιο παχιά και πιο χάλια από ποτε. έβλεπα κοπέλες με αδύνατα σώματα στην παραλία και πρώτη φορά ζήλεψα έτσι. μέχρι και ο λουκουματζής έστησε τον πάγκο μπροστά μου στην παραλία και μου λέει όταν με βλέπει παω στοίχημα ότι εσύ κάνεις δίαιτα.με πήρε από κάτω ,η μόνη διέξοδος ήταν το φαγητό.
μετά ανέβηκα στην ζυγαριά + 1 κιλό. με σιχαινομαι. θα έδινα τα πάντα να χάσω γρήγορα κιλά και μέχρι να τα χάσω θα ήθελα να εξαφανιστώ να μην με βλέπει κανεις.
βάζω καινουριο τικεράκι με το + 1 κιλό μου και την καρδια μου κομματια...
...ελα αλικακι!!!!
εγω εχω 20 κιλα παραπανω απο σενα και κυκλοφορω ακομα!!!
κριση ειναι κα θα σου περασει!!
για ολα φταιει ο λουκουματζης!!!!!
θανατος στον λουκουματζη!!!!!!
Νιώθω άσχημα. εμείς δηλαδή που έχουμε παραπάνω κιλά δεν έχουμε ψυχή? γιατί να μας πληγώνουν έτσι? δηλαδή για να μιλάει έτσι ο φίλος μου για τις άλλες έστω και χιουμοριστικά τι λένε οι υπόλοιποι και κυρίως οι άγνωστοι πίσω από την πλάτη μου όταν με βλέπυν? έχω και μια αδερφή που αντί να μου συμπαρασταθεί όλο βλακείες κάνει . είναι 48 κιλά σε όλη της την ζωή και τρώει τα πάντα και ψάχνει και βρίσκει όλο φωτος που το σώμα μου φαίνεται χάλια ή που είμαι με μαγιό και τις ανεβάσει στο facebook για να με δουν όλοι. και της ζητάω να τις σβήσει γιατί ντρέπομαι και ποτέ δεν το κάνει. δεν αντέχω άλλο. θέλω να πάω να ζήσω κάπου να μην με ξέρει κανείς...
Δεν ειμαστε καλα καθολου.
Αυτο με τον αλλο κοσμο οκ συμβαινει και δυστηχως δεν μπορεις να ανοιξεις εσυ τα ματια και το μιαλο του καθε καθυστεριμενου να μπορει να βλεπει ΠΕΡΑ απο το κρεας και τους κοιλιακους.
Το μονο που μπορεις αν και πολυ δυσκολο ειναι να περιορισεις την ακοη σου καπως.
Τωρα για την αδερφη σου τι να πω. Τιποτα δεν θα πω γαιτι θα παρεξηγη8ω.
Δειξε ψυχραιμια παντος, 8α σηκω8εις παλι οπως ολες τις φορες.
θα σου πω κατι που ελεγε η γιαγια μου και οταν νευριαζω με κατι η με πληγωνει καποιος το σκεφτομαι και ολα αλλαζουν "μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους"
Ελα βρε αλικακη,ας τους να κουρευοντε ,εσυ σε λιγο καιρο θα εισαι κορμαρα και το ξερεις,γιατι απογοιτευεσε ...μην αδικεις τον εαυτο σου...αγαπησε το αλικακι οπως ειναι πρωτα και μετα θα μπορεσεις να κανεις τα παντα για σενα!!
το ενα κιλο να ξερεις το πηρες απο κακη ψυχολογια...
μην ακους κανενα συνεχισε και θα τα καταφερις τελεια,ειμαστε και εμεις εδω να εμψυχονουμε η μια την αλλη.
φιλακια!!!