ευτυχως που παιρνω ειδοποιηση για u2u στα email μου και το πηρα χαμπαρι!
Printable View
ευτυχως που παιρνω ειδοποιηση για u2u στα email μου και το πηρα χαμπαρι!
αχα, κι εδω αλλαξα σελιδα! καλα που ειμαι εγω δηλαδη και σας κραταω? (Και μετα λεω οτι εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση?)
ευγενια μου θελω να σε ευχαριστησω και απο εδω για το καφεδακι (πεννυ απο οτι βλεπεις -καλα δεν βλεπεις αλλά καποιος σπιουνος θα σου τα πει-σε γραφω και ας με ανεχτηκες).
χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα και σου ευχομαι να μη ξανακουσεις στη ζωη σου ασχημο νεο. πες μου τελικα τι εκανες, ποτε εφυγες, πως τα βρηκες εκει που πηγες? σου χαλασε ολη η διαθεση αλλά η ζωη προχωρά, ετσι?
και καθε ψυχη που φευγει μας δινει ελπιδα να ερθει μια αλλη ψυχη κοντα μας.....
παντως το καφεδακι (και το παγωτακι και τα τσιγαρακια ασχετο που δεν καπνιζω) τα απολαυσα πολυ. ειχα να πιω ετσι καφε και να χαλαρωσω απο τον ιουνιο!
φιλακια πολλα και καλη ανταμωση και παλι!!!
geia sas koritsia! eleipa apketo kairo diakopes mporw na pw oti mou leipsate giati asxeta an den grafw syxna sas diavazw kathe mera!!!! exw ena provlima kai mallon eimai se lathos post alla mono auto parakolouthw opote tha sas to pw kai as me vrisete!!! tis teleutaies meres eimai xalia me to stomaxi mou anagoules kai tetoia!! perimenw akoma ta apotesmata apo tis ormonikes exetaseis gia na arxisw pali therapeia me antisilliptika kai lew as kanw kanena test mpas kai giati periodos den paizei na rhei apo moni tis! kai ekana! bgike poli axno thetiko kai stis odeigies leei oso axno kai na einai einai thetiko! lew na perimenw kana duo meres na kanw kai akoma ena test kai blepoume! ti kanw an bgei ki auto etsi? tin eixa xsanatatisei sto parelthon me thetiko test alla apla eixa katalavei poli nwris tin egkumosini kai apevala xwris na to katalavw! den thelw na faw pali patata kai na xarw tzampa! vlepeis xwris periodo den exw kai kathisterisi gia na to katalavw! exei tyxei se kamia sas? ti kanw?????
Γεια σας!
Τι κάνετε κοριτσόπουλα? Όλα καλά?
Εγώ είμαι καλά! Μόλις επέστρεψα από υπέροχες διακοπές και προσπαθώ να προσαρμοστώ!
Αχ Ευγενιτσα μου δεν κατάφερα να σε δω από κοντά τελικά?.πολύ στεναχωρήθηκα?.αλλά ήμουν πολύ μακριά?Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να βρεθούμε τετ α τετ!
Πως πάει η πρόοδος? Θα έχουμε κανένα ριπόρτ σύντομα? Πάντως να ξέρεις ότι με ενθαρρύνεις πολύ!!!
Καλώς την Ρενέ και πάλι πίσω στην παρέα! Ρενέ, θα σου πρότεινα να κάνεις αιματολογική εξέταση για να δεις αν είσαι έγκυος. Και σε μένα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου, το τεστ του φαρμακείου έδειχνε ότι δεν είμαι αλλά τελικά ήμουν.
Εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θέλεις κούκλα μου!
Φιλάκια σε όλες!
κοριτσια τα χω κανει σαλατα! μεσα σε αυτη τη βδομαδα ειχα 2 θετικα τεστ 1 αρνητικη χορικη 0.1 και αλλα 2 θετικα τεστ αλλης μαρκας μετα τη χοριακη. τι δεν παει καλα? ο γιατρος λεει να ξανακανω χοριακη σε μια βδομαδα αλλα μπορει να ειναι και λογω ορμονων το οτι βγαινει θετικο το τεστ. σας εχει συμβει? με εχουν τρελλανει οι πολυκυστικες! ελεος! απογοητευτικα παρα πολυ με τη χοριακη και οταν ο γιατροσ μου ειπε να ξαναπαω σε μια βδομαδα μου ξαναδωσε ελπιδεσ! αν βγει παλι 0.1 θα τον σκοτώσω! το 0.1 δεν συμαινει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ?????ειναι σχεδον τιποτα! ασ με βοηθησει καποιος γιατι θα σκασω! nekky thanks για τισ ευχες !
RENE ΜΟΥ ηρεμισε και περιμενε τις απαντησεις απο το γιατρο σου παντα να σκεφτεσαι οτι μπορει να συμβει και αυτο που θες αλλα και αυτο που δε θες να σαι προετοιμασμενη και για τα δυο. Εχω και εγω πολυκυστικες και εκανα και εξετασεις ορμονολογικες αλλα δεν ειχα τετοια θεματα !
Ποσο χρονων εισαι και τρελενεσαι για εγκυμοσυνη?χαχαχ:bouncy
Πρέπει να καταλάβεις ότι ο γιατρός είναι επιστήμονας και στηρίζεται σε κάποια δεδομένα για τις τεχνικές του. Το ότι είναι επιστήμονας σημαίνει ότι σε βοηθά με τεκμηριωμένες μεθόδους - δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα σε θεραπεύσει - σημαίνει ότι είναι πολύ πιο πιθανό να θεραπευτείς από ένα γιατρό παρά αν πήγαινες σε έναν κομπογιαννίτη "θεραπευτή" που απλά χρησιμοποίει την αυθυποβολή για να "θεραπεύει" (και να εξαπατά) τον ασθενή του. Χρειάζεται να έχεις υπομονή , αυτά τα πράγματα δεν λύνονται εύκολα.:thumbup:Quote:
Originally posted by RENE
κοριτσια τα χω κανει σαλατα! μεσα σε αυτη τη βδομαδα ειχα 2 θετικα τεστ 1 αρνητικη χορικη 0.1 και αλλα 2 θετικα τεστ αλλης μαρκας μετα τη χοριακη. τι δεν παει καλα? ο γιατρος λεει να ξανακανω χοριακη σε μια βδομαδα αλλα μπορει να ειναι και λογω ορμονων το οτι βγαινει θετικο το τεστ. σας εχει συμβει? με εχουν τρελλανει οι πολυκυστικες! ελεος! απογοητευτικα παρα πολυ με τη χοριακη και οταν ο γιατροσ μου ειπε να ξαναπαω σε μια βδομαδα μου ξαναδωσε ελπιδεσ! αν βγει παλι 0.1 θα τον σκοτώσω! το 0.1 δεν συμαινει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ?????ειναι σχεδον τιποτα! ασ με βοηθησει καποιος γιατι θα σκασω! nekky thanks για τισ ευχες !
μου εχει συμβει... να ειναι η χοριακη 0,10 και μετα απο μια εβδομαδα σε δευτερη χοριακη ημουν εγκυος δε θυμάμαι με πόσες μοναδες .. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙQuote:
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! οσο αναφορα την ηλικια μου ειμαι 24 και δεν τρελαινομαι τοσο για να κανω παιδι αμεσα απλα ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε οτι καθε αποβολη θα επιβαρυνει τον οργανισμο μου και γι αυτο εχω ψιλοφρικαρει. εχω ηδη μια αποβολη στο παρελθον. ανδρεα οσο αναφορα κομπογιαννητες και τετοια δεν ασχολουμε. ποτε δεν τα πιστευα αυτα. ειμαι φαν της επιστημης!
ρια μακαρι να χω τα δικα σου αποτελεσματα την επομενη βδομαδα. οσο αναφορα τον γιατρο δεν φταιει αυτος. εννοειται οτι χρειαζεται εξετασεισ για να ξερει τι γινεται. απλα ειναι ψυχοφθορο για μενα. θα με πειτε τρελη ισως αλλα δεν ειναι χαζο να χαιρεσαι με 2 θετικα τεστ και μετα να προσγειωνεσαι με την αρνητική χοριακή? ευχαριστω παντως πολυ που μου απαντησατε!
Χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό, εύγε:thumbup::thumbup:Quote:
ανδρεα οσο αναφορα κομπογιαννητες και τετοια δεν ασχολουμε. ποτε δεν τα πιστευα αυτα. ειμαι φαν της επιστημης!
ομαδα πολυκυστικων που χαθηκατε?
τοκ τοκ! ειναι κανεις εδω?
Ευγενια? που εισαι?
Κοριτσια τα φιλια μου σε ολες σας και να ειστε καλα οπου και αν ειστε οτι και να κανετε!
τσαο
Παρούσα!!
εδω καλε σεις!!
περιμενω αναφορα και απο τις αλλες ντε!!!
γεια σας κοριτσια! τι κανετε? κανενα νεο εχουμε η ειμαστε ακομα σε διαθεση διακοπων ολοι? ολα οκ με μενα! ατυχης εγκυμοσυνη αλλα παμε παρακατω! σημερα πηγα πηρα τις ορμονικες μου και ειναι ολα οκ! ο ενδοκρινολογος μου ειπε πως δεν θελει να μου δωσει αντισυλληπτικα και μου εγραψε κατι χαπια για διαβητικους. μου ειπε οτι δεν εχω διαβητη η κατι τετοιο και να μην ανησυχω απλα λεει ενεργοποιουν τις ωοθηκες και ειναι πολυ πιθανο να εχω κανονικα περιοδο με αυτα. κουφαθηκα λιγο βεβαια αλλα γιατροσ ειναι κατι παραπανω ξερει!
καληνυχτα κουκλες τα λεμε αυριο! φιλακια
ασχετη ειμαι RENE μου αλλά κουφαθηκα πολυ. δε ξερω ποσο τον εμπιστευεσαι. δικος σου γιατρος ειναι αλλά εμενα με κουφανε.
βεβαια μπορει να εχει δικιο ο ανθρωπος αλλά ο αντρας μου που ειναι διαβητικος γιατι δεν εχει περιοδο? :starhit: