Kαλημέρα!
-400! :) :) :)
Printable View
Kαλημέρα!
-400! :) :) :)
καλημέρα κι από εμένα!!!!
νυχτεριδα good job ;)
-200 σήμερα (78.2)
+300 σημερα οπως περιμενα. Δλδ με 3 γλυκα και λιγα ειναι...
60.4
;) μια χαρά είναι όντως!!!! φφφφ... με άγχωσες κι εμένα εχθές... αλλά εγω δε κάνω ποτέ το λάθος να ζυγιστώ βράδυ... ειδικά μετα απο κρεπάλη... το αποτελεσμα θα είναι παντα ενα βουλιμικό...
Ρε παιδι μ δεν λεω να μην παρω... Αφου ειχα βγει με στοχο να φαω γλυκο... αν και οι φυσιολογικοι ανθρωποι δεν βαζουν κιλα επειδη εφαγαν εναμισο γλυκο... αλλα εκεινη την στιγμη π ειδα το +1.2 τα'παιξα...
Καλημέρα
+400 σήμερα. Από 109,4 σε 109,8.
Συνολικα από χθες έβαλα 600γρ. Αιτία άγνωστη.. Δεν απογοητεύομαι αλλά θυμώνω! Τουαλέτα μια χαρά πάω, η περίοδος τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα, ατασταλίες δεν έκανα. Τέλος πάντων, δεν πάει να με δείξει 120 πάλι; Εγώ σήμερα συμμαζεύομαι τελείως και το τελευταίο μου γεύμα θα είναι το αργότερο στις 16:00.
'Ετσι για να δει η κυρα-ζυγαριά ότι μαζί μου δεν είναι να παίζει..
Αι σιχτίρ!
ΥΓ. Ένα πράγμα με καλμάρει κάπως.. το γεγονός ότι ακόμα και στα 109,8..από τη Δευτέρα έχω χάσει 700γρ.
κι εσυ οταν σταθεροποιήσεις τα κιλά που εχεις φτάσει... δε θα παίρνεις με τη πρωτη κρεπάλη... αλλά αυτο θέλει χρόνο κ το ξέρεις μωρε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη... υπομονή ομως... έτσι οπως το χειρίζεσαι μια χαρά θα τα σταθεροποιήσεις... και θα δεις κ το 5 ;)Quote:
Originally posted by penelope1985
Ρε παιδι μ δεν λεω να μην παρω... Αφου ειχα βγει με στοχο να φαω γλυκο... αν και οι φυσιολογικοι ανθρωποι δεν βαζουν κιλα επειδη εφαγαν εναμισο γλυκο... αλλα εκεινη την στιγμη π ειδα το +1.2 τα'παιξα...
Aυριο Ρια! Αν δεν δω αυριο 59.9 θα τσαντιστω παρα πολυ. -500 γρ θελω!
+100 σημερα 75.500
μετα τη χτεσιμη μου μαλακια των 2 γυρων και 1 τεραστιου κομματιου σκοκολατοτουρτας ουτε στον παπα να το πω
:) Λογικά τοχεις... μετά από σοκ θερμιδικό αυτο ειναι πιο ευκολο.... το σοκ το προσφερες εχθες... με πολυ προσοχή σήμερα ΤΟ ΧΕΙΣ ;)
για πες κανα ποτάκι με χαμηλές θερμίδεςςςςςςςςςςςςςς plzzzzzz :D
βοντκα σκετη και λευκο κρασι...
χαλάλι εγω θα λεγα... πιτεςςςςςς σοκολατοτουρτααααα...Quote:
Originally posted by litsaki28
+100 σημερα 75.500
μετα τη χτεσιμη μου μαλακια των 2 γυρων και 1 τεραστιου κομματιου σκοκολατοτουρτας ουτε στον παπα να το πω
αχχχχχχχχχχχχχ :)
;) λευκο κρασι !!!! αυτό ειναι!!! thanks dear...Quote:
Originally posted by penelope1985
βοντκα σκετη και λευκο κρασι...
αααα εχθές βρήκα εναν οδηγό διατροφής στο νετ και σε σκεφτομουν!!!
http://www.scribd.com/doc/31116912/odigos-diatrofis
ριξε μια ματια ;)
καλα λιτσακι λαμπαδα σημερα!
xe xe μαλλον με εσωσε η 1.30 ωρα ποδηλατο πενελοπε:)
αφου εκλεινα τα ματια την ωρα π ανεβαινα στην ζυγαρια και το ανοιγα λιγο λιγο να δω το αποτελεσμα
ε ρε τι τραβαμε:P