Quote:
Originally posted by mitsokolo
εμ γιαυτο σου λεω μην το ψαχνεις! ο κοσμος μονο να λεει ξερει, αλλα στις πραξεις φαινοντε τα @@ !
λοιπον, επειδη τους πρωτους μηνες μετα το χειρουργειο τις περισσοτερες ωρες τις μερας τη βγαζουμε πανω στη ζυγαρια απ τη χαρα μας :P
ακου τι ειχα κανει εγω οταν ειχα κολλησει για ενα μηνα εδωσα τη ζυγαρια στη μανα μου, την ξεχασα ρε παιδι μου δεν τη γουσταρα αλλο.
αρχιζα και δεν σκευτομουν καθολου το χειρουργειο , χαλαρωσα , και της ειπα αμα στη ζητησω σε λιγοτερο απο μηνα , μη μου τη δωσεις.
και σε αυτο το μηνα εχασα 6 κιλα.
καμμια φορα η εμονη γινετε αγχος και μπλοκαρει ολοκληρο το συστημα, και τα κιλα μπαστακωνονται.
ξεφωρτοσου τη ζυγαρια οσο πιο γρηγορα μπορεις και χαλαρωσε, χεσε τα νουμερα ;)
Λες? Και σε πιον να την δώσω? Η μαμά μου συχαίνετε τις ζυγαριές, την δικιά της την πέταξε και η αδελφή μου βλέπει εφιάλτες!!!!!! Νομίζει πως με το ναδει την ζυγαριά θα παχύνει κιάλλο!!!!! χαχαχαχαχα Μόνο εγώ δεν είχα "αλεργία" στο καταραμένο αυτό πράγμα. Ο δε άντρας μου από την άλλη, επειδή έχει μέρεσ που του κοπανάω ότι πάχυνε, χτες ζυγίστηκε και όντος έβαλε 3 κιλά, και ήθελε να την πετάξει γιατί λέει δεν είναι σωστή, δείχνει παραπάνω!!!!!