κορίτσια έψαχνα για την αλόη και βρήκα αυτό το σάιτ! Γράφει πολλά πράγματα όπως και το ότι μπορεί να μας κοροϊδέψουν και να μη μας δώσουν την πραγματική αλόη!!! Προσοχή!
http://www.aloeverachangeslives.com/...ies-greek.html
Printable View
κορίτσια έψαχνα για την αλόη και βρήκα αυτό το σάιτ! Γράφει πολλά πράγματα όπως και το ότι μπορεί να μας κοροϊδέψουν και να μη μας δώσουν την πραγματική αλόη!!! Προσοχή!
http://www.aloeverachangeslives.com/...ies-greek.html
Καλέ ξυπνήστε!!! 9.30 η ώρα!!!! χαχαχαχ
κολόπαιδα!!! ζηλεύω!!!
Καλημέρα τσούπρες!
τρώω κατσικίσιο κεφίρ σήμερα με φρούτα,βρώμη και κανέλα και παρόλο που τα έχω μπερδέψει όλα μαζί η κατσικίλα ακόμη μου μυρίζει γ@μώτι δεν μπορώ με χαλάει! :crazy: Το πείραμα δεν ήταν πετυχημένο με το που θα τελειώσει το κατσικίσιο γάλα θα το γυρίσω και πάλι στο αγελαδινό σνιφ, κρίμα! Πράγματι είναι πιο κρεμώδες και λίγο πιο γλυκό αλλά την κατσικίλα δεν μπορώ να την ξεπεράσω! :lol::lol:
Lessing μου μετά το σεμινάριο θα είναι αργά μετά τις 22.00 και θα είναι καθημερινή. Νομίζω ότι δεν θα βολέψει. Καλύτερα θα είναι να το κανονίσουμε ΣΚ ώστε να έχουμε όλες την άνεση του χρόνου.Quote:
Originally posted by lessing
Και γιατι δεν βρισκομαστε την Τεταρτη ολες στο σεμιναριο κ μετα να βγουμε κιολας;Εννοω οσες μενουμε Αθηνα.:blush:
Που να δεις χθες το βράδυ τι δρόμο χάραξα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:, ξέφυγα παιδιά πολύ άσχημα δεν ξέρω τι με έπιασε ξαφνικά και δεν είχα και λόγο για να το κάνω. Απλά ξεκίνησε με πείνα, πεινούσα πολύ χθες το βράδυ και μετά πήγε σερί όλο το βράδυ.... έκανα την κλασσική ΛΑΘΟΣ σκέψη αφού το γ@μισα τώρα ας το γ@μίσω εντελώς! Ααααααχ αυτά τα διαόλια μου!Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Ειστε τρελες!!!! Και ναι! ζηλευω ρε.. Αν ημουν εκει θα σας ετοιμαζα ολο υγιεινες λιχουδιες για να μην λοξοδρομει καμια απο το δρομο που χαραξε η Έλη!!
Αχάριστη γυναίκα!!!:lol:Quote:
Originally posted by zouzouka
Αν κανονίσουμε για Τετάρτη θα βάλω τα δυνατά μου να έρθω...αν και κάποιος θα στεναχωρηθεί γιατί του υποσχέθηκα θέατρο!
Eli...είδες πως τον έχω στρώσει? Τώρα μου ζητάει θέατρο από μόνος του!!!! χαχαχαχαχ
Καλημέρα κουκλιά μου!!!
παρήγγειλα κι εγώ στον πατέρα μου να μου φέρει κατσικίσιο π'το χωριό γιατί χθες με τις παπάρες που περιγράφατε κατάλαβα πόσο μου χει λείψει!!! πιστεύω μέχρι τότε να έχω και τον μύκητα (σπόντα είναι, σε 'σένα πηγαίνει!!!)!!! χχιχιχιχιχιιQuote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα τσούπρες!
τρώω κατσικίσιο κεφίρ σήμερα με φρούτα,βρώμη και κανέλα και παρόλο που τα έχω μπερδέψει όλα μαζί η κατσικίλα ακόμη μου μυρίζει γ@μώτι δεν μπορώ με χαλάει! :crazy: Το πείραμα δεν ήταν πετυχημένο με το που θα τελειώσει το κατσικίσιο γάλα θα το γυρίσω και πάλι στο αγελαδινό σνιφ, κρίμα! Πράγματι είναι πιο κρεμώδες και λίγο πιο γλυκό αλλά την κατσικίλα δεν μπορώ να την ξεπεράσω! :lol::lol:
σήμερα έφαγα αιγοπρόβειο γιαούρτι της μεβγαλ...καλό ήταν ...pas mal, pas mal!
χαχαχχαχα!!! Είμαι...έχεις δίκιο! Eli μου το 'ξέρεις πως δεν το θέλω...το μυαλό μου φταίει που με βάζει σε περίεργα τρυπάκια!Quote:
Originally posted by Eli
Αχάριστη γυναίκα!!!:lol:
Δεν φταίω εγώ που είμαι τρελή!!!! χαχαχχαχα
με βλέπω σε λίγο καιρό να φυγουράρο με το λευκό πουκαμισάκι χωρίς μανίκια!!! χιχιχιχι
Eli σε ένα site βρήκα αυτό :
"Aν θέλετε να φυτέψετε αλόη για θεραπευτικούς σκοπούς, υπάρχει το ειδικό φυτώριο καλλιέργειας αλόης «Πουλημένος» στο Kαπανδρίτι (τηλ.: 22950-52.200), όπου η καλλιέργεια ελέγχεται βάσει των προδιαγραφών της Eυρωπαϊκής Ένωσης."
και λέω να πάω σ'αυτό για να είμαι σίγουρη...είναι λίγο μακριά θα μου πεις...και θα'χεις και δίκιο!
Από σήμερα ξεκίνησα να σου μαζεύω τον περισσευούμενο μύκητα για να τον πάρεις για κατοικίδιο! :lol:Quote:
Originally posted by zouzouka
παρήγγειλα κι εγώ στον πατέρα μου να μου φέρει κατσικίσιο π'το χωριό γιατί χθες με τις παπάρες που περιγράφατε κατάλαβα πόσο μου χει λείψει!!! πιστεύω μέχρι τότε να έχω και τον μύκητα (σπόντα είναι, σε 'σένα πηγαίνει!!!)!!! χχιχιχιχιχιι
σήμερα έφαγα αιγοπρόβειο γιαούρτι της μεβγαλ...καλό ήταν ...pas mal, pas mal!
μπηκα για ενα βιαστικο "γεια" κ να σας πω οτι εγω το προγραμμα μου σε αντιθεση με την ελλη που χθες εφαγε η γαιδουρα :P
ουτε τσικνοπεμπτη να ηταν!!!
φτου σου!!!
ακουω προτασεις για τιμωρια!!!!
:bigsmile:
για τιμωριαQuote:
Originally posted by smart
μπηκα για ενα βιαστικο "γεια" κ να σας πω οτι εγω το προγραμμα μου σε αντιθεση με την ελλη που χθες εφαγε η γαιδουρα :P
ουτε τσικνοπεμπτη να ηταν!!!
φτου σου!!!
ακουω προτασεις για τιμωρια!!!!
:bigsmile:
προτεινω φιλακια!!!!!!
:smilegrin:
:kiss:
Θα δεχτώ με περισσή υπομονή ότι τιμωρία μου ορίσετε ;)
Μη λες τέτοια! Θα φας ξύλο!!!
Καλέ πού είναι όλες σήμερα? Το αγγελάκι σήμερα γράφει?
Λοιπόν αυτές τις μέρες που δεν πίνω καφέ το 'χω ρίξει στο τσαι και βλέπω ότι με βοηθάει...όμως εδώ στη δουλειά με βολεύουν τα τσάγια του σούπερ μάρκετ...δεν έχω σουρωτήρι, και σκεφτόμουνα μήπως έφτιαχνα πουγκιά από φυσικό τσάι με τούλι και τα 'φερνα εδώ!! Καλή ιδέα δεν είναι? Πώς σας φαίνεται?