Μακάρι να βοηθηθω. Ας πάρει και αρκετό καιρό.
Printable View
αυτό να κάνεις.! μακάρι να ξεκινάγαμε όλοι ψυχοθεραπεία. νέα σαιζόν, νέα αρχή, νέα χρονιά, νέα μυαλά!
το ανοιχτό πανεπιστήμιο το σκέφτηκες;
έτσι. και να πάνε όλα καλά. ξεκίνα από τώρα την προετοιμασία, ψυχολογικά. διαφορετικά το σοκ θα είναι μεγάλο. ετοιμάσου ψυχολογικά για ψυχοθεραπεία. αμέ, το πα.
ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΧΙΖΟ
ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΠΤΥΧΙΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚΑ
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ
Η καλύτερη θεραπεία ellis και λοιποί είναι το ένστικτο, η διαίσθηση και η θέληση. Τίποτα άλλο. Είναι όπως το πηδάλιο που το κρατάς και αρμενίζεις μέχρι να φτάσεις στον προορισμό.
Η ψυχοθεραπεία, σου καταργεί τον αυθορμητισμό, σε κάνει όπως το ρομπότ που εφραμόζει μια μηχανιστική πρακτική με την ελπίδα πως κάποτε θα την ενσωματώσει στο είναι του και στο εξής θα κινείται αυθόρμητα.
Μ'ενα πονο..
Σκέφτομαι ότι κάποιοι (δεν λέω για το φόρουμ) νομίζουν ότι τα λεφτά μου τρέχουν απ' τα μπατζάκια...
Χα χα! :p Πειράζει γιατί μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα για να βοηθήσω ανθρώπους που φροντίζουν αδέσποτα ζώα ενώ ίσα ίσα μπορώ να φροντίσω τα δικά μου και τ' αδέσποτα της γειτονιάς... Είμαι στα όρια μου πια και θ' αναγκαστώ να πω ότι δεν μου περισσεύει ούτε ευρώ...
Ε όχι κοπέλα μου να σε εκμεταλλεύονται κιόλας και να σου ζητούν όλο και πιο πολλά. Έχεις δίκιο. Εμένα πήγε αλλού το μυαλό μου γι' αυτό σου απάντησα έτσι! Όχι πες δεν μπορώ να αναλάβω όλο τον νομό υπό την προστασία μου αν και θα το ήθελα.
Κι εμένα όνειρο μου ήταν να γίνω κτηνίατρος αλλά δεν έγινε. Ωστόσο κάνουμε ό,τι μπορούμε για τα αδεσποτάκια μας και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν να ζητάει περισσότερα. Ας δώσει αυτός περισσότερα ρε συ. Σιγά που θα σου την μπουν!