Καλημέρα. Μάλλον θα έχασαν τους κωδικούς προσβασης και δεν μπορουν να μπουν με το παλιο τους ονομα. Εχουν περασει και χρονια.
Printable View
Καλημεραα ειπα κ εγω θα εγινε κανενας καλα,,,
Να ειμαι ξαπλωμενη κ χαλαρη ναι με ξυπνανε στον υπνο οχι αν κ εχω ακουσει περιπτωσεις π τους ξυπνανε αλλα μπορει το δευτερολεπτο π θα ξυπνησω να εχω παλμους κ να με ποασει κ κανενα φτερουγισμΑ κ μετα ηρεμω αλλα δχεδον παντα ξυπναω με παλμους
Το έχω και εγω αυτο με τους παλμους. Ειδικα όταν αργησω να φάω και πιω και κανενα ποτο όλη νυχτα έχω ταχυπαλμιες και φτερουγισματα. Αλλα όταν φαω γρηγορα και δεν πιω ποτο την νυχτα έχω ήσυχο υπνο. Επίσης όταν αργεις να φας και πας για υπνο βλεπεις εφιαλτες. Ο γιατρος μου ειπε να αποφευγω να τρωω αργα
Ωχ αυτο δν το ηξερα πντως αν φαω εχω ανησυχα ονειρα,,να τωρα παραδειγμα εφαγα λιγο στη δοθλεια νατες οι εκτατες περπαταω εντονα τις εχω χαλαρωνω μετα τονπερπατημα τις εχω τρωω τις εχω δε σταματανε
Δε ξερω τι ειναι πιο ενοχλητικο η ταχυπαλμια η οι εκτατες μα τωρα π εφαγα κ ειμΙ κ ορθι εχω γυρω στους 120 παλμους αλλα δε τους νιωθω
Το μεσημέρι να τρως ελαφρια και να μην πινεις πολυ νερο για να μην φουσκώνεις το στομαχι γιατι τιοτε θα σε πιασουν οι εκακτες. Την νυχτα να τρως 6.30 με 7 για να εχεις ησυχο υπνο. Κοιτα για να δεις κάποια βελτίωση πρέπει να πάρεις καποια φαρμακευτική αγωγη απο το γιατρο για λιγο καιρο. Τουλαχιστον να μην τα νιωθείς πολύ έντονα.
Μα φανταστεις κατι κριτσινια εφαγα αλλα ειναι αυτο με τημ ορθοστασια μ το εξηγησε ο γιατρος ετσι ειναι η καρδια μ απλα επαιρνα για δυπ μηνες τπ κονκορ ειδα αλλαγη τεραστια αλλα οπως μ ειπε ο γιατρος οσα χρονια κ να τα παιρνω οταν τα σταματαω θα το εχω παλι δν ειναη ανησυχητικο απλα ετσι ειμαι αν κατσω πεφτουν στους 70 κατι,,παιρνω κ αγωγη για το θυροειδη τον τελευταιο μημα κ περιμενω αποτελεσματα
Πωλητρια ειμαι αρα.....
Μα πω απο τη μια σε ζηλευω,,,